Nefis bir hazırlık kampı geçirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımız bu maçtan sonra Fenerbahçe ile yapılacak Süper Kupa maçına odaklandı. Tek hedef : O Kupa Gelecek !
![]()
Nefis bir hazırlık kampı geçirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımız bu maçtan sonra Fenerbahçe ile yapılacak Süper Kupa maçına odaklandı. Tek hedef : O Kupa Gelecek !
![]()
Bu da nesi ? Teklif yaptığım oyunculara kanca attıkları yetmedi, sıra oyuncularıma mı geldi? Yakında beni de isterlerse hiç şaşırmam![]()
![]()
![]()
Orta sahaya alternatif oyuncu olması gerektiğini düşünerekten geçici bir çözüm yoluna başvurduk. En azından bu sene bu orta saha bizi sırtlar,götürür. Tolga Cigerci 1 yıllığına kiralanmıştır. Saygılar ve sevgilier. Galatasaray SK
![]()
Sol bek için zaman zaman aksayan Hakan Balta'ya ve sakatlıklardan kurtulamayan Çağlar Birinci'ye bir alternatif lazımdı. Bu alternatif oyuncuyu ise Büyükşehir Belediye'de bulduk. Gökhan Süzen'in kulübüyle 2.000.000 € bonservis bedeli karşığında, Gökhan Süzen'le ise yıllık 500.000 € karşılığında 4 yıllığına anlaşılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖNLEME 2.MAÇIMIZ
Fener transferde aynı şeyi yapmış, almış Galatasaray'ın teklif yaptıklarını. Ama cevap Galatasaray'dan değil Kiev'den gelmiş![]()
Eleneceğin için skorun önemi yok kardeş kusura bakma artık![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖNLEME 2.MAÇIMIZ
Maçı katleden hakemi kınıyorum!
UEFA'da gruplara kalabilirsin umarım.
TRANSFER GEÇMİŞİMİZ
Nelson Rivas Galatasaray'da !
Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Kolombiyalı stoper oyuncusu, hem hızı hem gücü ile rakip forvetlere geçit sağlamayan yapısıyla tanınıyor. Kariyerinde Inter serüveni de bulunan Kolombiyalı yıldız oyuncu, artık Galatasaray'ın başarısı için ter dökecek..
3'te 1 YAPTIK ! İLK KUPAMIZI KALDIRDIK. SÜPER KUPA GALATASARAYIN !
Hamit ve Muslera'nın oynamadığı, Selçuk İnan'ın oyuna sonradan dahil olduğu maçta Amrabat'ın attığı golle Fenerbahçe'yi yıktık ve kupayı müzemize kaldırdık.
Fenerbahçemiz düzelecektir güvenimiz sonsuz.galatasarayı tebrik ediyorum![]()
Yedek Takımımız geleneği sürdürmeye devam ediyor
Fenerbahçe'yi ezerek almışız kupayı.Tebrikler![]()
![]()
tebrik ediyorum yine de.
![]()
Ahaha FM ortak kariyerleri boyunca yedek takım galibiyetiyle övünen bir kariyerci ilk kez görüyorum. Suni gündem yaratılmaya çalışılmış. Aslolan Galatasaray'ın Fenerbahçe'den Süper Kupayı alması![]()
Ahahah bu kadar güzel kariyer yeminle ilk defa görüyorum yahuBir sonraki ortak kariyerinizde sizden davet bekliyorum beyler. Koşa koşa geleceğim
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."