Plzen - Fenerbahçe
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle United
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua Bükreş - Chelsea
Plzen - Fenerbahçe
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle United
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua Bükreş - Chelsea
...
Fenerbahçe, Benfica, Anzhi, Lazio, Inter, Rubin Kazan, Zenit, Chelsea turu geçen takımlar olur.
Canım FEDA olsun sana !
Fener, Benfica, Newcastle, Lazio, Tottenham, Rubin, Zenit, Chelsea.
Bu maçlar ne zaman acaba ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Plzen - Fenerbahçe
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle United
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua Bükreş - Chelsea
bize de ceyrekte Levante ciksin
2000deki cimbomun kurasinda oldugu gibi mallorca, leeds ve arsenal; bizimki de levante, tottenham, chelsea olur ve ayni kaderi paylasiriz umarim.
Plzen - Fenerbahçe
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle United
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua Bükreş - Chelsea
"Plzen, Benfica, Anzhi, Lazio, İnter, Levante, Basel, Chelsea" bunlar da benim tahminler olsun.
Plzen - Fenerbahçe
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle United
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Steaua Bükreş - Chelsea
fenerbahçe macina birsey demek istemiyorum zor maç
Steaua 1-0 Chelsea ilk yarı sonucu.Chelsea elenir inşallah.![]()
Rubin Kazan - Levante maçı 0-0 bitti, şuan uzatmalar oynanıyor.
Canım FEDA olsun sana !
Zenit elendi.
Rubin'de elenir.
Sıra Chelsea'de![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rubin elenmez çünkü az önce 1-0 öne geçtiler.Zenit acayip sürpriz oldu benim için.
Canım FEDA olsun sana !
Yapma ya,benim dememle beraber adamlar öne geçtiHep böyle şeyler bana rast geliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rubin maçı penaltılara gitsede izlesem diyordum 100. dakikada attı Rondon hayallerimi yıktı. Hem Levante gelse daha iyi olurdu Rubin soğuk hava ters takım bakalım neyse Zenit gitti en azından bizde geçersek turu hayırlısıyla
Edit: Bu arada Tottenham turu garanti gibi derken Inter 2-0 önde şuan kendi evinde daha yarım saat var bakalım![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İnter 2 yaptı.
İnşallah turu geçerler . Bizim rakibimiz olurlar.
İnter bastır.
Turu geçersek Basel gelir inşallah.![]()
O değil de Rubin 90 dakikada atamadı beni yatırdı uzatmalarda 2 tane döşedi Levante'ye![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Zenit 85. dakikada penaltı kaçırmış.
Vay anasını, Inter 3-0 öne geçti.
Canım FEDA olsun sana !
Bale'siz Tottenham kafa bulamıyor.
Chelsea çıkması için en az 2 gol daha atmalı. Elenmesi çok iyi olacak Bükreş önünde.
İnter yerine Tottenham, Zenit yerine Basel oldu ki, ikisi de tura çok yaklaşmıştı; ama geçemediler turu.
F.Bahçe, Benfica, Newcastle, Lazio, Tottenham, Rubin, Basel, Chelsea...
Basel dışında, F.Bahçe'nin zorlayabileceği bir rakip yok bence oynanan şu futbola bakarak konuşursak.
Rubin Kazan , Lazio , Basel , Newcastle bizden iyi takım değiller.
Fenerbahçe nabza göre şerbet veren bir takım. İstediğinde takır takır top oynadığını görüyoruz (bkz. Plzen ilk maçı) bugünde 1-0 iken gayet iyiydi takım kazala bir gol yedik o an dağıldı ki bence çok normal heyecan ve stres bastı oyuncuları. Yenilecek 1 gol daha turdan ederdi. Doğal karşılıyorum![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
En mantıklısı Basel hem oyunsal açıdan hem de deplasman açısından. Belki diğerlerini de eleyebilir FB fakat deplasmanları çok etkili olur.
bence tottenham ve chelsea disindakiler disimize gore, sansimiz yok diyemeyiz. genel olarak bakildiginda fenerbahce dogru oyunu oynuyor. plzen macinin son 30 dakikasini olcu almamak lazim. sartlar baska turlu olsaydi bu turu beklenenden de kolay gecerdik. o yuzden o iki takim disinda gelecek her rakiple basabas oynariz diyorum.