Cam Adam Wilfried! Yemin ediyorum kanser olucam bu adam yüzünden, sezon sonunda 15 Milyonu verene satıcam gidicem sakatlanmayan birini alıcam
![]()
Cam Adam Wilfried! Yemin ediyorum kanser olucam bu adam yüzünden, sezon sonunda 15 Milyonu verene satıcam gidicem sakatlanmayan birini alıcam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah sabır versin
ADANA DEMİRSPOR
Allah razı olsun hocam
İlk Hedefimizi Başardık!
Bu sezon deplasman maçlarında mükemmel bir performans ortaya koyan Cimbom Bilbao'yu da dize getirdi. Evinde de rahat bi galibiyet alınca taraftar sokaklara döküldü. Cimbom çeyrek finalde!
Çeyrek Finalde Rakip Manchester United!
Zor ama imkansız değil, deplasmanda berabere kalırsak Arena'da işlerini bitiririz. Wilfried oynayacak bu maçlarda![]()
ARENAYI YAKIN, ŞAMPİYONLUK YAKIN !
Old Trafford'da İyi Bir Sonuç Aldık.
![]()
WILFRIED MÜKEMMEL OYNADI CİMBOM YARI FİNALE ÇIKTI !!!!!
Cimbom'a geldiğinden beri sakatlık sorunu olduğu için çok forma şansı bulamayan Wilfried formayı sırtına giydi mi affetmiyor. Önceki maçta da 2 golü atan Wilfried bu maçı da boş geçmeyip 2 gol attı. Maçtan sonra "Ahanda buraya yazıyorum biz bu sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu olcaz. Aha bak gör demedi deme." diye konuştu.
![]()
Rakip Los Galacticos!
Real Madrid kurasında sonra mikrofonları Wilfried'e utazan muhabirler dünkü maçtan sonraki demecini hatırlattılar ve sözlerinin arkasında olup olmadığını sordular, aldıkları cevap da şuydu; "Ya şimdi tabi Real Madrid çok iyi bi takım, hatta bayağı iyi takım yani öyle böyle değil o kadar iyi bi takım. Biz de iyi bi takımız. Ama dünkü sözlerim biraz çarpıtılmış galiba ben kupayı kaldırabiliriz demiştim, kaldırıcaz dememiştim. Yani ben öyle hatırlıyorum, zafer sarhoşuydum bi de soyunma odasında iki tek attık o yüzden öhm neyse nabıyon hacı ya?"
Kelimelerin Kifayesiz Kaldığı An !
Galatasaray Yönetimi şampiyonluk kutlamalarını son maç oynandıktan sonra 40 gün 40 gece devam ettireceklerini söyledi.
Okudum konuyu son mesaja kadar, gayet güzel ve eğlenceli bir kariyer oluyor, başarılar Real karşısında.![]()
Madrid'i elemeden gelme
![]()
Hadi o maçı alırsın 2000 deki gibi![]()
ADANA DEMİRSPOR
Teşekkür ederim inşallah devam ettirebilirim abim tatilden geldi bilgisayara ambargo koyabilir de hayırlısı
O biraz zor abi sonuçta Ronaldo yani
Bu sefer Aykut hoca gibi 9 defansla çıkmayı düşünüyorum deplasmanda dur bakalım uyandım şimdi oynatıcam takimı![]()
Gol ataydık iyiydi
![]()
38 şut çekmişler 15'i kaleye bulmuş realin evimizde kazanmakdan başka çare yok artık
ADANA DEMİRSPOR
O son dakika golünü yemeseydik çok iyiydi de neyse artık![]()