-
her seride olduğu gibi bu seridede Galatasaray
-
TR amatör lig yaması çıkana kadar ; İngiltere'den Stevenage , Norveç'ten Start , Danimarka'dan Nordvest FC , Fransa'dan Red Star 93 klüplerini çalıştırırım. Yama gelince Marmaris Bld Spor'u alır CL şampiyonluğu kovalamaya başlarım. Zaten CL'yi alıncaya kadar 2014 gelir.
FM kariyerimde hiç direk olarak büyük takım çalıştırmadım. Damdan düşer gibi büyük takımların başına geçenleride hiç anlamıyorum. Oyunun gerçekçiliğini bozuyor bence.. Tabi zevk meselesi..
-
Fenerbahçe,Gaziantepspor,Akçaabat Sebatspor(gerçi bu sene Amatör Lig'e düştüler..)
-
Galatasaray, ADS, Livorno
-
Bayern Munih ile FM tarihinde ilk kez oynayacağım kendi adıma
-
Galatasaray, Porto, Trabzonspor, Altay
-
Tabiki herzamanki gibi GALATASARAY
-
3.lig olursa, Kocaelispor.
-
ilk Göztepe sonra Tromso böyle devam eder..
-
Tabiki Galatasaray transferede gerek yok
1 yıl para depolarız
-
Türkiye liginde büyük takım alınca pek rakip olmuyor tek derdin avrupa oluyor ama sanırım bir Fb yaparım en azından oyunun yeniliklerini öğrenmek için daha sonra da yine Balıkesirspor
Mümkün olsa keşke de Edremitspor'la başlasak da çıkamadık bir amatörden senelerce
-
Samsunspor'u alıp şampiyonluk serilerime 2013'te de devam edeceğim...
-
Her zamanki gibi Fenerbahçe.
-
Tabiki de İskenderun D.Ç, süper lige çıkana kadar İskenderun'dan ayrılmıyorum. Daha sonra Kore ligine gitmek her zamanki gibi yine tek hayalim..
-
Fenerbahçe
Sivasspor
İstanbul Büyükşehir Belediye
Real Madrid
-
Fenerbahçe
Tekrar 2.ligdeyiz ve oyundayız Nazillispor !
-
sırasıyla;
GalataSaray
real madrid
eğer 3.lig olursa karagümrük
-
Galatasaray
M.City
Arsenal
Dortmund
-
tabiki ESKİŞEHİRSPOR başka takım almadım cm 01-02 den beri
-
-
Tabiki de Galatasaray olacak. Sonrasında da bi Orduspor yapabilirim.
-
Galatasaray,Dortmund,Zenit Ve Kırıkkalespor..
-
-
Alper abi bi karşıyaka kariyeri daha yapar artık
-
Yine yeniden Malatyaspor
-
Önce bi Ksk ile deneme oyunu tanıma kariyeri sonra Galatasaray ile asıl kariyer başlar.
-
Yine yeni yeniden Athletic Bilbao
Geçen seneki gibi forumda da paylaşacağım..Zaten kulübe oyuncu bulmak zor bu sene takımın beyni javi martinezde B.münich e gitti...İnşallah geçen seneki uefa başarısından sonra oyuncuların özellikleri artmıştır..Yoksa tahammül sınırlarını zorlayacak şekilde zor olabilir..
Bilmeyenler için hatırlatayım bu takıma ya bask bölgesi oyuncusu alabiliyorsunuz yada 16 yaşından küçük ispanyol oyuncu onun dışında kimseyi transfer edemiyorsunuz ..
-
Her seride olduğu gibi ANKARAGÜCÜ , Wisla rakow, WestHam, Boca juniors .)
-
Samsunspor ile süper lige yolculuk
-
Beşiktaş,Karşıyaka,Altay,Roma,Arsenal,Werder Bremen.
Mesaj Yetkileri