Beşiktaş: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur, Hasan, Veli, Fernandes, Olcay, Holosko, Mustafa
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur, Hasan, Veli, Fernandes, Olcay, Holosko, Mustafa
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
5 yabancıyla oynuyoruz yine oyuna hamit yerine amrabat dahil olabilir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sizinde söylediğiniz gibi bir kişinin yaptığı hareket binleri bağlamaz
Sana gelince, bilsem cevap dahi atmazdım. Bende aranızdaki espriye katılıp şaka amaçlı yapmıştım onu. Anılın ve senin karşılıklı atışmalarınız hoşuma gitti ve bu sebeple güldüm. Kusura bakma şakanıza dahil olduğum için bir daha muhattap olmam![]()
Last edited by Nedvedmania : 26.Ağustos.2012 at 21:46 Reason: Kural 6
FM Gazetesi
bugünkü liverpool city maçı gibi olacak diye düşünüyorum
beşiktaş mücadelesiyle galatasarayın yıldızlarını engellemeye çalışacaktır bakalım ne olacak
Tam beklediğim kadro, olması gereken buydu. Oyuncu değişiklikleri Amrabat, Aydın ve Burak olacaktır. Melo'nun takıma dönüşü bizim adımıza çok olumlu, Fernandes rakibin en etkili silahı Melo savunmada iyi işler yapacaktır.
Selçuk'tan en kötü ihtimalle Süper Kupa maçındaki gibi bir performans, Elmander'den gol bekliyorum. Rakipte dikkat etmemiz gereken 3 isim var özellikle, Fernandes, Holosko, Pektemek. Semih - Ujfalusi ikilisine çok iş düşüyor bugün. 0-1 olsun, bizim olsun.
ne kadar doğru bilmiyorum ama 40.000 kişinin olması bekleniyormuş statta.
FM Gazetesi
Last edited by Nedvedmania : 26.Ağustos.2012 at 21:46 Reason: Silinen mesajdan alıntı
Last edited by Nedvedmania : 26.Ağustos.2012 at 21:49 Reason: Silinen mesajdan alıntı ve uygunsuz ifade silindi.
FM Gazetesi
rahat kazanırız.
edit: eboue'den 1 gol bekliyorum.
Escude neden oynamıyor ? uyum sürecini daha atlatamadımı
oynuyormuş![]()
![]()
![]()
Elini Kalbine Koy....
40 bin olayı nerden çıktı bilmiyorum ama söz konusu Beşiktaş taraftarıysa, olabilir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ne 40bini yahu. 1-2 saat öncesine kadar hala bilet satılıyordu. LİG TV spikeri kendisi dedi "Az önce kalan biletlerde satıldı" diye![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3D yayın başladı. Çok güzel. Pozisyon tekrarlarında felan süper olur. Faul tartışmalarında felan![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1-1 bitecek gibi geliyor nedense, kazanırsak da 1-2 olacakmış gibi.
Şimdiden yazmak lazım ayrıca, kazanırsak kadro farkı var olacak, kazanamazsak kadro farkına rağmen olacak.![]()
Maçı 2-1 alırız golü duran toptan yeriz.
Football is simple,but Football Manager is not
One laaa. Boş kaleye kaçtı 20. saniyede.
Tribündekiler Ponpon mu![]()
Melo yazdı 1-0![]()
Umut'un 20. saniyede atamadığı gole çok sinirlenmedim, bünyem hazır bunlara.
Fernandes orta açmak için gelirken gol olacağını hissettim ama Melo'nun atacağı aklıma gelmemişti. Semih, Ujfalusi'dan sonra Melo da Beşiktaş adına gol atan oyuncular kervanına katıldı.
Elmander - Burak değişikliği ile maçın dönmesi içten bile değil, savunmanın arkasına fena adam kaçırıyorlar.
GOLLL Elmander !
Gs çok rahat 2yi 3ü bulur
Ve Elmander nereye çıkıyorum diyerek golünü atar. Cenk'in hatası var.
Oyun anlamında Galatasaray'ı yine beğendim, kendime engel olamıyorum bu hususta. Beşiktaş Fernandes'in ayağına bakıyor o da sadece duran toplarda, tabii ilerleyen dakikalar ne gösterir, bilinmez.
Melo'nun Eboue'ye attığı uzun pasları özlemişim.
Bu su molası iyi oldu. Melo sürekli Emre'den pas istiyor emre de atmıyordu. Melo da doğal olarak kızıyor. Konuşsun anlaşsınlar![]()
Maçın başından beri düşünüyorum Beşiktaş, Galatasaray kalesine şut çekebilirse başarıdır.
2. yarı Samet Aybaba farklı bir taktik sağlarsa işler değişir.