Yahu bizimkiler neden yatmıyo böyle ?
Az önce Carson yerde kalmıştı hemen kalktı yat abi yat gitsin.
Yahu bizimkiler neden yatmıyo böyle ?
Az önce Carson yerde kalmıştı hemen kalktı yat abi yat gitsin.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
3 dk uzatma hadi bursa 1 gol sadece
5 dakika önce çakı gibi oynayan twente birden yerle bütünleşti hepsi yatıyor yerde.
el yokmu el neyse korner
Carson gol atcak![]()
son dakikada kullanılan kornere bak
E.Sağlam maç öncesi defansif oynamayacağız demişti ama Bursa bence rakipten çekindi. Eğerki atak oyun oynasaydı, kalabalık hücum yapsaydı mutlaka maçta (Ömer'in aptalca penaltısıda olmasaydı tabi) 1-0 öne geçerdi. İlk maçta nasıl oynadığını gördük. Hatta bu maçtada adam akıllı çıktıklarında ciddi tehlike yarattılar. Ama skor avantajı maçta rahatlık getirdi. Skora yatma psikolojisi ile oyun oynamadı. Sürekli oyunu bozmaya yönelik futbol anlayışı ile oynadılar. Bir çok adam resmen döküldü. 3. golde abuk sabuk şeyler oldu güldüm resmen golü yeyince... Tur yanlış oyun stratejisi ve bireysel hatalardan gitti. Geçmiş olsun. F.Bahçe'den de umudum yok. Seneye belki ülke sıralamasında 1 alta düşersek Ş.L'ne ön eleme ile katılacağız. Bunlar kötünün iyisi günlerimiz ....
bitti geçmiş olsun yazık oldu gerçekten
Önce Trabzon, sonra Bursa. Gerçekten çok kötü oldu bu, geçmiş olsun ...
Canım FEDA olsun sana !
Tek kelimeyle yazık... Ama bence maçın kırılma anı 3. gol değil 2. goldü. Çok erken geldi.
Bir de Rizzoli'nin kulaklarını iyi çınlattım. Ev sahibi avantajının suyunu çıkarttı bugün.
Steam ID: fotosuki
turk futbolu perisan, prestijimiz yerlerde resmen. bundan sonra GS ve FB kaldi geriye, takimlarimizin hali icler acisi. avrupadaki derslerimiz hala sona ermemis, umarim GS ve FB bizi avrupada ssevindirirler ama acikcasi ikisinden de umudum yok bu turlarda elenince. demek ki bizim kalitemiz bu. daha cok asagilara dusecez biz siralamalarda boyle giderse. 3 takimla falan gideriz yakinda, ikisi A.Ligi olmak uzere.
geçmiş olsun , yazık oldu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
yahu ben anlamıyorum arkadaş 3-1 in avantajını korumak bu kadar mı zor.Bursa iyi bir takım ne yaptığını bilerek oynuyor ama bu acemilik nasıl olur.2 gol averajıyla bir maça çıkıyorsun bir zahmet yenilme şu takıma da elenme pes bu kadarına gerçekten.
Ömer'in penaltı pozisyonu çok saçmaydı maça etkisi büyüktü.Basser kırmızı kart gördü.Ama Bursaspor'un gerçekten hakettiğini düşünüyordum.Hakem şahane(!)maç yönetti sağolsun maça etkisi bana kalırsa büyük hakkını yedi Bursa'nın
Eylül ayı başlamadan üç takımımız elendi, 1 takımımız da Şampiyonlar ligine katılamadı. Çok acınası bir durum.
2 takımın uefadan 1 takımdan Şampiyonlar liginden eleniyor sen hala alex gitsinmi kalsınmı diye tartışıyorsan sorunlar çok büyük demektir
Alıntıdır.
fatih istanbulu fethederken istanbullu bilim adamları dünya yuvarlak mı değil mi öyle bişi tartışıyorlarmış onun gibi oldu bu
yöneticiler iş adamı değil de spor adamı olmadan türk futbolu kurtulmaz ingilterede kaç tane takımın başkanını tanıyoruz ama bizim başkanları mübarek dünya tanıyor![]()
Biraz sakinleşip foruma gireyim istedim, Edirne ötesi haram... İlk maçta Serdar Aziz sakatlandığında daha demiştim, eyvah yandık diye. Takımın kaptanı, en tecrübeli oyuncusu Ömer'in son dönemde oynadığı her maçta takıma zararı dokundu neredeyse. Bugün de boş geçmedi sağ olsun.
Ne diyeyim bilmiyorum, Twente oynadığı futbolla sonuna kadar hak etti. Her horoz kendi çöplüğünde öter demişler, bizim çöplükte 'Süper' Lig
@erdem yazdığın alıntıyı nerden, kimden yaptıysan çok doğru söylemiş. Trt Spor'da maç bitti, başlayan basın tribünü programında bismillah başladılar Alex'le.
Ertuğrul Hoca mantalitesini değiştirmesse Messi olsa daha iş yapmaz bakın Ertuğrul Hoca istifa demiyorum ama mentalitesini değiştirmesi gerek çok çabuk bunu ben bursadaki maçtada dedim her zaman diyorum 10 numara ekol futbolu değil takım oyunu oynamalıyız.Son 2 yıldır hep batalla üzerine yoğunlaşarak oynuyoruz farkındamısınız bilmem.Bu adam bir harika ama avrupa denen sahnede bu adamı 2 işi iyi bilen adam yer.Onun için Ertuğrul Hocanın kafa yapısını değiştirmesinde fayda var.Yoksa Belucchi fayda etmez takıma.
Hakem olayını zaten konuşmuyorum tamam onların lehine olur olmaz verdi ve skoru etkiledi ama görmek istediğim Bursaspor değil bu.Bunu bütün Türk takımları için söylüyorum böyle giderse şampiyon takım bile öneleme oynar şampiyonlar liginde.
Maçı izlemiyordum ama iki temsilcinin maçınıda kanalların sağ üstündeki skor bölümünden takip ediyordum.
Twente 2 - 1 Bursaspor skorunu görünce daha önceki gollerde yaptığım gibi hemen TRTSpor'a yöneldim. O esnada pozisyon oluyor ve Carson'dan dönen top karambol derken golü izledim. 2. golün tekrarını veriyorlar diye izlediğim meğer 3. golmüş.
İşte, Türk futbolunun durumu budur.
Ağırıma giden denk güçte olduğumuz bir takıma karşı bu kadar pasif oynamak. Yoksa sanki her sene kupalarda kazanıyor, ikişer-üçer tur atlıyor değilizAma maça kötü de başlamış olsak, 1-1'in yakalandığı bir ortamda nasıl bu kadar amatörce oynayabildiler, Ertuğrul Sağlam neden hiç müdahale etmedi onu anlayamıyorum. Sanki 10 değil de, 7-8 kişi kalmış gibi bir hal vardı takımda... İşte o anlarda bir lider lazımdı, ama ne saha içinde ne de kenarda öyle birisi yoktu. maalesef... BU yüzden Edirne ötesine geçmek için daha çok fırın ekmek yememiz lazım, bu yüzden bizim borumuz bir tek bu ülke sınırları içinde ötüyor.
Senin söylediklerine de katılıyorum carlito, Batalla'ya bağlı hücum gücümüz. Bir adam markajıyla pasifize ettiler bu akşam. Takımı bu kadar kolay etkisiz hale getirebildiler ve Ertuğrul Hoca hiçbir hamle yapmadı.
aslinda batallaya adam markaji yaptiklari bolumlerde bursa iyi tarafti. dk 55 te falan 2 kisiyi oyuna aldi twente TDsi. zaten hemen sonra 2 gol birden buldular ki o esnada herkes hucum yapmaya baslamisti twentede. oyle talihsiz oldu ki iki gol birden pespese geldi, ertugrul saglam bu degisikliklere cevap veremeden o periyot gecilmis oldu ki sonrasinda zaten kaos ve bursanin oyundan tamamen dusmesi yasandi. yalniz atacaklari 1 golle turu gececeklerini kavrayamadi bursa, nasil bu kadar aciz duruma dusurduler kendilerini anlayabilmis degilim.
hakan ve vederson bu takimin oyunculari degil yalniz, bu cok net ortada. basser cok iyiydi, yalniz o da yavas kaldi cogu kez. hakan aslantas hakikaten de cok cok berbat bir bekmis, hakkinda soylenenlere hak vermemek mumkun degil.
Türk futboLunu gittikçe dibe doğru gitmeye devam ediyor. GeLecek sezondan sonra sanırım UEFA Avrupa Ligine gidebiLmek için biLe 4-5 tane eLeme oynamamız gerekecek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tabii, 10 kişi kalmanın ve 2 saattir top oynuyor olmanın etkisiyle muhtemelen ama, bilhassa uzatmalarda çok durarak oynadı Bursaspor. Tıpkı son Avrupa Şampiyonası'nda Yunanistan'ın oynadığı futbol gibi; rakip, 18 çizgisine gelene kadar göstermelik bir pres bile yapılmadı neredeyse. 3-1 olduktan sonra turu geçmek için 1 değil, 3 gole daha ihtiyacı olsa Twente'nin, yine atardı sanki.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"