Tedarik sürecinde diyor d&r da ödeme onayı geçmiş stoğa girmesi bekleniyor dimi yanlış bi durum yok![]()
D&R İnternet Mağazamızdan 24.09.2012 12:31:30 tarihinde verdiğiniz 3990xxxxxx referans nolu siparişinize ait aşağıdaki ürün(ler) iptal edilmiş olup, iptal bedeli olan 62.99 TL hesabınıza iade edilmiştir.
Ücreti İade Edilen Sipariş Detayları :
Football Manager 2 / PC DVD-R 1 Adet 62.99 TL DR-Temin Sorunlu
biraz önce gelen mail.. dün sipariş vermiştim anlamadım gitti ...
müşteri hizmetlerini aradım ithalatcı firma ile ilgili bir sorundan kaynaklı olarak iptal etmişler. maillernizi bir kontrol edin derim..
Last edited by edwardweo : 25.Eylül.2012 at 17:11
Seninle ilgili bir problem olabilir.Belki ellerinde kalmamıştır.Sonuçta sınırsız değil bu oyun.Çünkü bende bir sorun yok.Herhangi bir mail de gelmedi.Ama uyarına karşı günde bir kez maillerimi kontrol edeyim,ne olur olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oyunun bittiğini zannetmiyorum.Ön siparişte kutulu bütün oyunlar satılmaz çünkü.
sistemsel bir hata olabilir. mail atıp bilgi istesene. benim ürünüm hala tedarik sürecind diyor. birde banneri ana sayfasına koymuş. başka bi sıkıntı olabilir.
tamamdır arkadaslar halledıldı. Musterı hızmetlerı geri aradı sıstemsel bir sıkıntı nedenıyle ıptal edılmıs sıparısım parayı da bankaya gerı gondermısler. Neyse yenıden sıparıs ettım bu sefer ozur dılemek ıcın yanında bir adet prototype 2 figuru gondereceklermıs..
Bu arada uzun zamandan sonra(ön siparişimi uzun süre dil hakkında bilgi alamayınca iptal edip, D&R'dan ön sipariş vermiştim) hepsiburada'dan cevap geldi, oyunun Türkçe olacağını bildirdiler.. Bilgilerinize arkadaşlar..
beyler , ben kutulu oyun siparişi verdim ama benim bilgisayarda cd/dvd room yokbenim oyunu steamden indirme şansım var mı ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tam bilmiyorum ama kutudan çıkan key ile oyunu Steam'den aktive etme şansı olabilir abi.
Aktive edebiliyorsan zaten indiremiyormusun abi?
bilemiyorum , geçen yıl ben key ile almıştım oyunu cd ile değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bende tam bilemiyorum işte abi.Bende key ile almıştım.Tahmin yürütüyorum sadece.
key steam de aktve edip indirerekte kurabilirsiniz.
E sen de niye kutulu oyun sipariş ettin ki, steam üzerinden oyunu satın alsaydın keşke.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aynen öyle tek zararı oyunun ekstradan inmesini bekleyecek, DVD'den olsa oyun indirme değil direkt yükleme derdi olacaktı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
neden kutulu aldığımı açıklayayım
1-Oyunu alırken cd/dvd room a sahip olmadığım aklıma gelmemişti
2-DR deki fiyat ve 12 ay taksit imkanı beni çok etkileyince hemen aldım oyunu.
yani böyle uzun uzadıya düşünmedimkey ile olmasaydı bir tasınabilir dvd room alırdım ama oluyormuş gerek kalmadı
teşekkürler herkese.
Ben de D&R'dan aldım...İnşallah bayramdan sonraki hafta çıkarırlar da güzel bi bayram hediyesi olur bize...
Steam'den iade edip D&R'dan siparişimi verdim![]()
arkadaşlar vatan bilgisayar ön siparişli ürünlerde indirim yapmıyor. bilginize. boşu boşuna beklemeyin.
Greenmangaming den 26$ a aldm oyunu promosyon kodu ile.Vatanda 52 tl %25 indirim ile, bilseydim kutulu alırdım![]()
d&r da ön sipariş tarihi 2kasım olarak düzeltilmiş
arkadaşlar dr sitesinden açıklamaş yapmış aynen kopyalıyorum. ben size demiştim
ÖN SİPARİŞ VEREN TÜM MÜŞTERİLERİMİZ OYUN ÇIKMADAN YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE BETA VERSİYONUNU OYNAMAYA HAK KAZANACAKTIR!
DR ön sipariş verdiğim için çok mutluyum. bu kadarda müşterileriyle ilgililer. ))