Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

1 20.00%
  • Galatasaray kazanır

2 40.00%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 156 sonuç

Konu: Orduspor - Galatasaray | STSL 6.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    konunun fenerbahçeyle ne alakası var ? nerden çıkardın gs maç konusunda fenerbahçeyi
    Örnek verdim.Üstteki arkadaş da Aykut Kocaman demiş keşke ona da söyleseydin nerden çıkardın onu diye Bir maça bakılırsa Hasan Kabze de Türkiye'deki en iyi forvet o zaman

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Örnek verdim.Üstteki arkadaş da Aykut Kocaman demiş keşke ona da söyleseydin nerden çıkardın onu diye Bir maça bakılırsa Hasan Kabze de Türkiye'deki en iyi forvet o zaman
    Evet haklısın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçtan yeni geldim sayılır. Maç hakkında fazla yorum yapamayacağım çünkü tribünde olduğum için doğal olarak maçı izlemedim Braga maçı olmasa belki yenerdik diye düşünüyorum. Sağlık olsun. Fazla üstünde durulacak bir maç değil.

Tribün açısından İstanbul tayfası maça gelmediği için pek etkili olamadık. Ama yinede 2-0 yenilmemize rağmen sesimiz baya kısıldı. Önemli olan da bu zaten.

Hasan Kabze maç sonu bizi alkışladı. Maç sonunda da güzel açıklamalar yapmış. Seviyoruz kendisini Ordu taraftarı da Emre Çolak oyuna girerken alkışladı baya.

Bu arada 700 kişilik tribünde tek başına tezahurat başlatmak baya güzel oluyormuş 4-5 defa oldu bu Hatta imkanım olsa en başa geçmek isterdim. Çünkü dediğim gibi İstanbul tayfası olmadığı için kontrol Karadeniz başkanlarına kaldı. Onlarda pek verimli değildi. Bir tezahurat 15 dk sürüyor sonra "Bağırsanıza" diyorlar. Tezahuratta bari yerinde olsa. Rakip korner kullanıyor biz "Haydi Cimbom haydi Cimbom haydiii, tam zamanı tam zamanı şimdii" diyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anlaşılan bazı yüksekten uçan Gs taraftarlarının ayaklarının yere değmesini sağlayan bir maç olmuş.Bir süre sonra yine uçmaya başlarlar gerçi,sorun değil onlar için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Anlaşılan bazı yüksekten uçan Gs taraftarlarının ayaklarının yere değmesini sağlayan bir maç olmuş.Bir süre sonra yine uçmaya başlarlar gerçi,sorun değil onlar için.
    Sonra da şampiyon oluruz sorun değil

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

'Hani cimbomlular nerdesiniz diyenler , kafanızı kaldırın da yukarı bakın , biz ordayız '

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sonra da şampiyon oluruz sorun değil
    Onu sezon sonunda göreceğiz.Şampiyon olsanız bile,mutlaka puan kayıpları olacaktır.Zorlu maçlara dahi puan kaybımız sürpriz olur bakış açısıyla yaklaşanlar da,daha çok yanılmaya devam edeceklerdir.Bahsetmek istediğim bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ordu fena oynadı Hector Cuper 1 senede oturtmuş takımını teknik direktör takımı olmuşlar keşke bizim takımda böyle hırslı,sevinen,90 dk durmayan,sürekli taktik oluşturan bir isim olsaydı.

Ordu %10 şans verilen extra large denen bir takım olmadığını gösterdi ilk 5 i zorlarlar.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Ordu %10 şans verilen extra large denen bir takım olmadığını gösterdi ilk 5 i zorlarlar.
    Ben de onu alıntılayacaktım bugun.

Futbolda isim sahada oynamaz takım oynar.

Bu maglubiyette saha zeminin de katkısı buyuk. Şimdi demeyin Ordu da aynı zeminde oynadı. Ordu oynar cunku oynatmamaya calısan topu uzun ve havadan kullanmaya yatkın alışkın bi takım onlar için sorun yok ama biz topu yerden hızlı cevirmeye dayalı bir futbol oynuyoruz.Bizi bozar böyle zeminler.Biraz da oyuncular az mucadele ettiler braga macı dusunerek. Olabilir böyle kazalar ligdeki her maçı kazanıcaz diye bişey yok.Sorun yok devam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum.Tamam kadromuz iyi belli bir hava yakalandı ancak daha 5.haftadan takımı şampiyon gibi görüyorlar.Taraftar olarak ayaklarımızın yere basması lazım.Maç sahada kazanılıyor.Anadolu kulüplerine karşı her maçı rahat alıcakmışız gibi bakılıyor.Bir an akıllar başka yerde olursa ve Ordu gibi deplasmanlarda neler yaşıyacağımızı gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizim uçmamız niye bu kadar batıyor sana her fırsatta bunu söylüyorsun Hep kartallar mı yüksekten uçucak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bizim uçmamız niye bu kadar batıyor sana her fırsatta bunu söylüyorsun Hep kartallar mı yüksekten uçucak
    Sizin uçmanızın kimseye battığı yok. Şampiyonluk edasına daha 6. haftadan kapılıyorsunuz bunun çok erken olduğu belli. "Yenilmeyiz , puan kaybı sürpriz olur , beraberlik belki mağlubiyet imkansız ... vs." söylemleriniz böyle patlayınca size yazık oluyor ondan

Quote Originally Posted by omersal View Post
    'Hani cimbomlular nerdesiniz diyenler , kafanızı kaldırın da yukarı bakın , biz ordayız '
    Önemli olan 6. haftada değil 34. haftada orda olabilmek
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe taraftarının büyük kısmına duyulan antipatinin sebeplerinden en önemlisi budur. Yüksekten uçmak. Bizim taraftar karakterimizi daha iyi bildiğimden kendimizden örnek veriyorum.Hem öz eleştiri de yapmış olayım diye. Zaten ligde ya şampiyon olacaksın ya ikinci. Abartacak bir şey yok. Önünde Braga maçı var, ligde ise 28 hafta var önünde, ŞL'de öyle değil, çok önemli o maç farkındasınızdır, bu maçta yenilince maçla ilgili konuşacak bir şeyi kalmayıp diğer konularda tartışmaya girmenin de lüzumu yok, önündeki maçı düşün. Ama rica edicem, rahat yeneriz demeden düşün
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sizin uçmanızın kimseye battığı yok. Şampiyonluk edasına daha 6. haftadan kapılıyorsunuz bunun çok erken olduğu belli. "Yenilmeyiz , puan kaybı sürpriz olur , beraberlik belki mağlubiyet imkansız ... vs." söylemleriniz böyle patlayınca size yazık oluyor ondan

Siz de geçen hafta Trabzon'a fark atıyordunuz Marsilya'yı çok rahat yeniyordunuz falan Bu verdiğin örnek cümlelerle ilgili en az 10-15 mesajını çok rahat bulurum.Geçen sene de ligin ortasında sonlarına doğru şampiyonluk edasındaydık aynı şeyi söylüyordunuz şampiyon olduk susup kaldınız.Tamam kendi takımınız galibiyet alamıyor sevinemiyorsunuz dolayısıyla en büyük rakibinizin mağlubiyetine seviniyorsunuz ama tutup da şöyle böyle diyip patlıyorsunuz deme.Yıllardır böyle yapan sizlerdiniz.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe taraftarının büyük kısmına duyulan antipatinin sebeplerinden en önemlisi budur. Yüksekten uçmak. Bizim taraftar karakterimizi daha iyi bildiğimden kendimizden örnek veriyorum.Hem öz eleştiri de yapmış olayım diye. Zaten ligde ya şampiyon olacaksın ya ikinci. Abartacak bir şey yok. Önünde Braga maçı var, ligde ise 28 hafta var önünde, ŞL'de öyle değil, çok önemli o maç farkındasınızdır, bu maçta yenilince maçla ilgili konuşacak bir şeyi kalmayıp diğer konularda tartışmaya girmenin de lüzumu yok, önündeki maçı düşün. Ama rica edicem, rahat yeneriz demeden düşün
    Rahat yeneriz denerim yenemeyiz sorun olmaz benim için.Antalya'ya en az 3 atarız dediğimde bazıları nereye atıyosunuz diyordu Bu maçta da yenilmemiz imkansıza yakındı bana göre.Ligte ilk kez bir maçta gol atamadık bu sezon.O golü de atsak her şey değişirdi.Çok iyi oynamadık ama net fırsatlar kaçırdık.Kısmet değilmiş.Ama biz bu Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.

Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.
    Heh içerde işin rengi değişir bak. Zemin de çok etkiledi ya bu kadar büyütmemek gerek.

Herkes şunu unutuyor artık futbol eskisi gibi değil. Ordu'da Romanya milli takımında oynayan Portekiz milli takımında kadroya giren oyuncular var. Artık iletişim çağındayız herkes iyi futbolcuları araştırıp buluyor o yuzden "barcelona" hariç aynı klasmanda oynayan takımların deplasmanda yuzde90 favori oldugu donemler gecti. En fazla yuzde 60.. Wba deplasmanına giden Chelsea için de aynı Getafe ile deplasman macı oynayan R.madrid için de aynı. Ya da çok zayıf o klasmana ait olmayan bazı takımlar hariç (akhisar,cesena ..vb)

O yuzden normal bir sonuç bu hele Avrupa macı öncesi cok normal. Tabi ki bizim arkadaşlarımızın cok emin konusmaları bana da antipatik geliyor. Ama bu gazı onlar Baskandan hocadan medyadan alıyorlar. Fener için de aynı Bjk için de aynı. Sezon başı bari küme düşmesek diyen Bjklılar şimdi şampiyonluk telafuz ediyor. He onu da söyleyeyim Bjk şampiyon falan olamaz. 2-3 skor aldı diye. Fener kötü oynasa da topa hakim takım şampiyonluğa oynayacaktır. Gs da topla beraber takım oyununu henuz sahaya pek yansıtamasa da kişisel becerilerle şampiyonluk yarışında olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Rahat yeneriz denerim yenemeyiz sorun olmaz benim için.Antalya'ya en az 3 atarız dediğimde bazıları nereye atıyosunuz diyordu Bu maçta da yenilmemiz imkansıza yakındı bana göre.Ligte ilk kez bir maçta gol atamadık bu sezon.O golü de atsak her şey değişirdi.Çok iyi oynamadık ama net fırsatlar kaçırdık.Kısmet değilmiş.Ama biz bu Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.
    Ordu'yu içerde yen ona bişey demiyorum da Braga maçı için konuşuyorum. Ben taraftar ve camianın içinde bulunduğu havanın takıma( her takım için söylüyorum) yansıdığını düşünen bir insan olarak bu havanın doğru olmadığını belirtiyorum sana. Yenersin yenilirsin inan ben de ilgilenmiyorum ligdeki durumla. Ama Avrupa maçında iş değişir, orada desteklerim. O yüzden Fenerbahçe taraftarına kızdığınız konuları kendiniz yaptığınızda size bir şeyler söyleniyorsa bi dur düşün ben sana bunu söylüyorum Aygün. Son cümleye takılıp sadece ona cevap vermişsin de asıl meselem öncesiydi. Tekrarlayayım, Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarının zamanında ,ve bazı kesimin hala, yaptığı hatalar bunlar. Bu kesime antipati duyulmasının başlıca sebepleri bu yüksekten uçmalar. Ben sadece bunu söylüyorum. Çünkü ben de düştüm bu hatalara.Tamamen iyi niyetle sana neden burada yüksekten uçmayın şeklinde cümleler sarf edildiğini açıklamak amacındayım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Orduspor'un bu galibiyeti bana göre sürpriz olmadı. Maç öncesi yorumumda önce beraberlik, sonra G.Saray galibiyeti diyordum; fakat Orduspor'un üst sıralarda olduğunu, bu sezon iyi gittiğini dikkate almamıştım pek. Maçın en güzel hareketi ise, Hasan Kabze'nin golü oldu kuşkusuz. Stancu'nun golü de güzeldi. Orduspor bu galibiyetle kendi sahasında ne kadar tehlikeli ve zor bir takım olduğunu gösterdi. Tebrikler Ordu'ya.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

İzleyenler Atila Turan hakkında ki izlenimlerini ve gözlemlerini paylaşırsa sevinirim
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    İzleyenler Atila Turan hakkında ki izlenimlerini ve gözlemlerini paylaşırsa sevinirim
    Fm biraz abartmış gibi : )
    Yine de genç yaşının verdiği mevcut durumu unutmadan kendini geliştirebilirse büyük takımlarda forma şansı bulabilir kanaatindeyim.
    Last edited by Nedvedmania : 29.Eylül.2012 at 15:40 Reason: Kural 6 (bunun üzerinden espri yapmıyoruz)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray'ın kadrosu şu anda Türkiye ligi için extra large. bunun aksini iddaa eden kişinin futbol bilgisini tartışmak gerekir. 1 maç kaybedince bu gerçek değişmez. Zaten bu sezon Anadolu takımları içinde en ön plana çıkanları Ordu,Kasımpaşa,Eskişehir ve yine Bursa. Hatta yanlarına Kayseri ve Gençlerbirliği'ni de ekleyebiliriz. Bu takımlar kadrolarında vasatın üstü denilebilecek 4-5 oyuncunun yeteneğinin yanına takım mücadelesini de ekleyerek ilk 5'i zorlar. Fakat hiçbiri Galatasaray kadrosuyla kıyaslanamaz.Dün Orduspor iyi motive olmuş ve rakibe göre top oynayarak sahadan puanla ayrıldı fakat anadolu takımlarıyla oynarken bu motivasyon olmuyor. Bu yüzden de 3 ileri 1 geri devam ederler... Yetenekli oyuncu ve taktiksel anlayış açısından bizim bu sene sorunumuz yok. F.T. hücum eden bir taktik kullanıyor.Tek değişkenimiz oyuncuların motivasyonu ve mücadelesi.Bunun sağlandığı her maçta galibiyete zorlanmadan ulaşacağımıza inanıyorum. Dün de böyleydi,bugün de böyle...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bana bir şey battığı yok koçum.Sizin bu kibirli tavırlarınız bana antipatik geliyor,o kadar.Bazılarınız o kadar kibirli ki,Beşiktaş'ı bile küçümseyecek kadar küstahlaşabiliyorlar.Sonra da işler bekledikleri gibi gitmeyince de ortadan kayboluyorlar,o ayrı mesele.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ben yanlış maçı mı izledim acaba? 5-0 da yenilsek ben hala maçta çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum,burağın 2 tane net pozisyonu var. Cris'in kornerde kafa topu var vs 6-7 tane pozisyonumuz var.Bunlardan 2 si gol olsa berabere bitse burda başka şeyler konuşuluyor olacaktı.Ama şansızlık yada yeteneksizlik ne derseniz artık olmadı ve yenildik.Sanki Ordu bizi sahadan silmiş gibi konuşmak çok enteresan.Hele 2. yarı ordunun 2 yada 3 atağı var bir tanesi de gol oldu zaten.Geri kalan Ordu'nun sahasında oynandı maç.Umarım bu kadar iddaalı yorum yapan arkadaşlar bütün maçı izleyip öyle yorum yaparlar birdahakine.

Ben takımımdan memnunum.Takım kötü top oynamıyor.Defansif açıdan bazen zorlanıyoruz.Bu maçta da Cris kötü oynadı bunun da etkisini baya hissettik.Aslında Melo'nun sene başından beri geçen seneki formunda olmamasının da bunda baya etkisi var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ben yanlış maçı mı izledim acaba? 5-0 da yenilsek ben hala maçta çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum,burağın 2 tane net pozisyonu var. Cris'in kornerde kafa topu var vs 6-7 tane pozisyonumuz var.Bunlardan 2 si gol olsa berabere bitse burda başka şeyler konuşuluyor olacaktı.Ama şansızlık yada yeteneksizlik ne derseniz artık olmadı ve yenildik.Sanki Ordu bizi sahadan silmiş gibi konuşmak çok enteresan.Hele 2. yarı ordunun 2 yada 3 atağı var bir tanesi de gol oldu zaten.Geri kalan Ordu'nun sahasında oynandı maç.Umarım bu kadar iddaalı yorum yapan arkadaşlar bütün maçı izleyip öyle yorum yaparlar birdahakine.

Ben takımımdan memnunum.Takım kötü top oynamıyor.Defansif açıdan bazen zorlanıyoruz.Bu maçta da Cris kötü oynadı bunun da etkisini baya hissettik.Aslında Melo'nun sene başından beri geçen seneki formunda olmamasının da bunda baya etkisi var.
    Ben maçı izlemedim..Ordu'nun kaçırdığı net poziyonlar'da var...türkiyenin en iyi kalecesi sizde ya (!)..Bu goller neden yendi o zaman...? sorulması gereken hızı düşük adamı neden aldınız onun yerine.."GAZİOSMANPAŞA SPOR KULUBÜ" "ÖZGÜR YILMAZ" yaş "26" diye bir defans oyuncusu var..on kere daha iyiydi Hem Hız,hem fizik,hem top kapma,sezmesi,üstüne üstlük top sürmesi ve uzun pas ve kısa pas yeteneği üst seviyede....Cris alıp hızlanan türkiye liginde..yavaşlatmanın anlamı ne ? Ayrıca aynı takımda 19 yaşında "SERTAÇ ÇAM" adlı oyuncuyu hiç bir süper lig takımımı görmüyor...Bizim süper lig'deki teknik direktörlerimiz ne zaman 2 liglere bakıcak cok merak ediyorum...Orduspor haketti...daha istekliydi ve daha arzulu futbol oynuyordu..bulduklarını atamasan....yediklerin skora yansır 2-0....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bazı arkadaşlar ağır saçmalıyor. Öncelikle kimse Beşiktaş kulübünü küçümsemedi. Beşiktaş'ın kadro kalitesi ve oturmamış bir düzeni olmasına karşılık, takviyelerle güçlenmiş ve oturmuş sistemi olan Galatasaray'ın ağır favori olması kadar doğal ne olabilir ki ? Herkes takımına güveniyor, buna saygı duymak durumundasınız. Kaldı ki söz konusu maçın ilk yarısında top göstermedik, oyunun hakimi bizdik tamamen. Fatih Terim yanlış yaptı, maça ortak oldunuz. Sonuçta iki takım da bir emek koyuyor ortaya, ben demiyorum ki Galatasaray kötü olursa yenilir başka türlü yenilmez veya önümüze geleni ezeriz falan. Her maç ayrıdır, maç öncesi yapılan yorumlar takımın en iyi hali düşünülerek yapılır, bunu göz ardı etmeyin.

Gelelim düne, öncelikle bu kadar Orduspor'lu olduğunu bilmiyordum forumda, şaşırdığımı söylemeden edemeyeceğim. Sonrasında göreceli konular üzerinde "hani" diye konuşanlar, Muslera'nın nasıl bir kaliteye sahip olduğunu gören görüyor, bilen biliyor. Bütün sorun görmek istemekle alakalı. Hani sizin kaleciniz çok iyiydi, hani siz yenilmezdiniz, rüya takımdınız hani vs hakikaten komik. Namağlup şampiyonluk bekleyen bir Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum. Kimse bu kadar hayalperest olamaz. Ortada bir gerçek var, bu takım ligin en iyi kadrolarından birine sahip, başında en iyi teknik direktörlerinden birisi var, güzel bir stadı, iyi bir taraftarı var. Maç başlamadan 1-2 deplasman hariç bu ligde her daim favori olacaktır. Sonuç 3 puan olur, 1 puan olur, mağlubiyet olur bu maç içindeki bir çok değişkene bağlı. Geçen sene süper finalde Fenerbahçe'yi sahadan sildik, ama yenildik. Şampiyonluk gidiyordu belki de. Ama sezonun genelinde çoğu maç iyi oynadık, taraftar beraberlik sonrası çok da üzülmedi çünkü biliyordu bir sonraki maç çok daha iyi olacaktı takım. Geçen sezonu süper bir grafikle geçirip, rakibinin sahasında hakkıyla şampiyonluk yaşayan bir takım var ortada. Omurgasından kimseyi kaybetmemiş, kaliteli oyuncular transfer etmiş bir takım. Bırakın da insanların biraz yüksekten uçmaya hakkı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ben maçı izlemedim..Ordu'nun kaçırdığı net poziyonlar'da var...türkiyenin en iyi kalecesi sizde ya (!)..Bu goller neden yendi o zaman...? sorulması gereken hızı düşük adamı neden aldınız onun yerine.."GAZİOSMANPAŞA SPOR KULUBÜ" "ÖZGÜR YILMAZ" yaş "26" diye bir defans oyuncusu var..on kere daha iyiydi Hem Hız,hem fizik,hem top kapma,sezmesi,üstüne üstlük top sürmesi ve uzun pas ve kısa pas yeteneği üst seviyede....Cris alıp hızlanan türkiye liginde..yavaşlatmanın anlamı ne ? Ayrıca aynı takımda 19 yaşında "SERTAÇ ÇAM" adlı oyuncuyu hiç bir süper lig takımımı görmüyor...Bizim süper lig'deki teknik direktörlerimiz ne zaman 2 liglere bakıcak cok merak ediyorum...Orduspor haketti...daha istekliydi ve daha arzulu futbol oynuyordu..bulduklarını atamasan....yediklerin skora yansır 2-0....
    Kaleci iyi olunca gol yenmiyor mu yenilince kalecin kötü demek mi oluyor. Madem öyle verelim 100-200 milyon Casillas'ı alalım 10 adamla hücum yapalım nasıl olsa gol yemez iyi kaleci.

26 yaşında hâlâ Gaziosmanpaşa'da oynayan bir adam gerçekten şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray'ın kadrosuna direk girebilir mi ? Nasıl bir şey bu. Kısa pas yeteneği, top sürmesi kendi seviyesindekilere göre üst seviyede olabilir de sen bu adamı Türk takımlarının toplamda oynadığından daha fazla ŞL maçı oynamış Cris'in yetenekleriyle nasıl karşılaştırırsın. Hakkaten yok artık. 3 büyüklerle EPL'de oynayan herhangi bir takım arasında ciddi fizik, tempo farkları varken bu adam nasıl İngiltere tarihinin en başarılı kulüplerinden birinin karşısında oynatacaksın. Hadi geçin onu bu Orduspor'a karşı nasıl oynatacaksın. Cris'in yapamadığını o adam nasıl yapacak. Cris'in yavaş olduğunu burda bilmeyen yoktur heralde gelirken. Cris yavaş ama çok tecrübeli, ayağına hakim ve sert bir stoper. Daha takıma katılalı 3 hafta oldu bırakında az sorun yaşasın. Hee bir şeyide merak ediyorum Cris Fenerbahçe'de olsaydı onun yerine bu kadar rahat Gaziosmanpaşa'dan 26'lık delikanlı getirebilir miydin ? Ya da Güiza'nın yerine Yaser Yıldız'ı falan koydun mu hiç diye sorıyım. Yaser'in de yetenekleri 2. ligdeyken üst düzey gözüküyordu çünkü.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir maç üzerinden bu kadar tartışmaya girmek saçma olur beyler.Sonuçta Hector Cuper gibi bir teknik adam çalıştırıyor Orduspor'u.Rakibi iyi analiz eden,dünyanın sayılı teknik direktörlerinden biri.Orduspor'un kadrosu da fena değil.Bazı kişilerin şu maç üzerinden laf sokup,prim yapmasına anlam veremiyorum.Bu tür yenilgiler yılda bir kaç kez olur.Geçen sene de Gaziantepspor'a 4-2 yenildiğimizde aynı tas,aynı hamamdı.Polemikleri arkamızda bırakıp lider olduğumuz ligi şimdilik unutup Braga maçına odaklanalım,tüm camia.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Futbol sahada oynanan bir oyundur bir takım 5 bin kişilik bir stadda...dünya devini yenebilir...istersen dünyanın en iyi topcuları olsun gene yenilir..teknik direktörü en iyisi olsun gene yenilir...olay taraftara bakmıyor..gaziosmanapaşa 3 ligden 2 lige cıkarken...taraftarı her maç max 750 kişiye oynuyordu..bunların 200 kişisi maç boyunca bağrıyordu...takım o sene..3.ligden 2 lige cıktı şampiyon olarak...Ayrıca...gecen seneki istatiklerin arkasına saklanmak..tam bir acizlik duruşudur benim gözümde...o maçlar gecen senede kaldı...Fabio Capello "ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ GÜN,ÖNÜMÜZDEKİ SEZONU DÜŞÜNMEYE BAŞLIYORDUM"...Gecen seneki iyi performans...var kabul ...ama geçmişe dönük yaşarsak..bende lefter,zeki rıza sportel...biz bu gündeyiz geleceğe gelin..geçmişte kalmayın...Sonuç olarak lastik patladı umarım bu sarsıntıya uğrayan..araba..braga maçında ucuruma düşmez..hem ülke puanımıza hemde 3'puana yazık olur..NOT=LİG TV HER HAFTA BÜTÜN TAKIMLARI TAKİP EDİYORUM ORDUSPOR'LU DEĞİLİM FENERLİYİM...AMA KİM İYİ TOP OYNUYORSA ONUN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNURUM...LİGDE TOP OYNAMAYA 5-6 TAKIMDAN BİRİ ORDUSPOR...Biz fenerbahce-trabzon maçlarında bazılarını bordo mavi olduğu günleri unutmadık..4-2 maçta...formları değiştirselerdi keşke....

Ha süper lig'de...iki kaleci..var....1.Belediyenin kalecesi..2 orduspor.. gecen sene "ordu" 34 gol yemiş galatasaray 24..???

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şaşkınlıkla okuyorum yorumları valla

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Kaleci iyi olunca gol yenmiyor mu yenilince kalecin kötü demek mi oluyor. Madem öyle verelim 100-200 milyon Casillas'ı alalım 10 adamla hücum yapalım nasıl olsa gol yemez iyi kaleci.

26 yaşında hâlâ Gaziosmanpaşa'da oynayan bir adam gerçekten şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray'ın kadrosuna direk girebilir mi ? Nasıl bir şey bu. Kısa pas yeteneği, top sürmesi kendi seviyesindekilere göre üst seviyede olabilir de sen bu adamı Türk takımlarının toplamda oynadığından daha fazla ŞL maçı oynamış Cris'in yetenekleriyle nasıl karşılaştırırsın. Hakkaten yok artık. 3 büyüklerle EPL'de oynayan herhangi bir takım arasında ciddi fizik, tempo farkları varken bu adam nasıl İngiltere tarihinin en başarılı kulüplerinden birinin karşısında oynatacaksın. Hadi geçin onu bu Orduspor'a karşı nasıl oynatacaksın. Cris'in yapamadığını o adam nasıl yapacak. Cris'in yavaş olduğunu burda bilmeyen yoktur heralde gelirken. Cris yavaş ama çok tecrübeli, ayağına hakim ve sert bir stoper. Daha takıma katılalı 3 hafta oldu bırakında az sorun yaşasın. Hee bir şeyide merak ediyorum Cris Fenerbahçe'de olsaydı onun yerine bu kadar rahat Gaziosmanpaşa'dan 26'lık delikanlı getirebilir miydin ? Ya da Güiza'nın yerine Yaser Yıldız'ı falan koydun mu hiç diye sorıyım. Yaser'in de yetenekleri 2. ligdeyken üst düzey gözüküyordu çünkü.
    Yok forumlarda her yerde orda burda..muslera türkiyenin en iyi kalecesi olarka lanse edildi..bende ona istanaden yazdım onu...Ligde gördüğüm en iyi 2 kaleci..1.Beledeyinin 2.ordusporun

Danny ? Mancester macında oynadı..onun'da sadece "SÜPER LİG" tecrübesi vardı..ama benim gözümde macın adamıy'dı..(DANNY SADECE UEFA AVRUPA LİGİNDE OYNAMIŞ 7 MAÇ).önemli olan güvenmek...semih kaya'nın cok mu büyük şampiyonlar ligi tecrübesi vardı hayır...Emre Çolak ? Bunlar daha önce şampiyonlar ligi üst seviyede maçlar oynadımı hayır...Özgür Yılmaz cok rahat bir şekilde "SÜPER LİG" kaldırır..zaten şampiyonlar liginde danny oynuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@petrol_fb12

Genel olarak klişelerin, GOP sevdan üzerinden gidiyorsun. Lastik patlamadı, bizim lastik çok sağlam, patlamaz senin için rahat olsun.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri