Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

3 15.79%
  • Berabere biter

11 57.89%
  • Trabzonspor kazanır

5 26.32%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 94 arası toplam 94 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 8. Hafta

Nesil
    2006

Bir Fenerbahçe'li olarak, Beşiktaş'ın mücadelesi ile gurur duyuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    1.si süper
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Toraman'ın ön libero oynarsa ne kadar etkili olacağını bence bütün ülkeye kanıtlamış maçtır bu maç. O kadar iyi oynadı ki söylenecek söz yok bence. Fernandes ve Oğuzhan'da çok iyiydiler. Oğuzhan'ın sürekliliği yok ama kumaşı çok kaliteli kesinlikle ısrar edilmeli. Genel anlamda deplasmanlarda

İbrahim Toraman
    Fernandes (Oğuzhan) - Necip (Veli)

iç sahada ise

Toraman
    Fernandes - Necip (Oğuzhan)

şeklinde oynamalı Beşiktaş bundan sonraki maçlarını bence. Veli iç sahadaki maçlarda çok gereksiz kalacaktır. Gerek yok yani koşmaya. Koşturacaksın rakibini.

Ersan Gülüm'ün stoper mevkiisindeki performansı dikkatimi çekti. Oldukça başarılıydı. Topu da oyuna iyi sokuyor. O bölgede devam etmeli. Sivok ile iyi bir ikili olabilirler birbirlerine alışırlarsa. Uğur Boral'ı beğenmedim. Bir bek Hilbert olunca Uğur sırıtıyor. Kadroda kim var bilmiyorum ama sol bek alternatifleri denenmeli. Uğur'la olmaz bu iş. Gençlere şans verilmeli o bölgede.

İleri uç için konuşacak olursak Almeida'nın kanat oynaması çok saçmaydı. Santrafor'a geçtikten sonra çok iyi oynadı. Trabzon'un çakılı savunmasını peşine taktı kanatlara indi koşturdu, aralara iyi sarktı. Yapması gerekeni yaptı. Gerçekten kaliteli bir oyuncu Almeida. Batuhan'ın hala çok eksiği var. İç sahada oynayabilecek bir oyuncu değil bence. Bu pas temposuna yavaş kalıyor. Deplasmanlarda daha çok havadan top tutturmak için kullanılabilir su an ki haliyle. Olcay Şahan'ı beğenmedim. Eksiği çok fazla. Kaçırdığı pozisyonlara anlam vermek zor. Bu seviyede oynayan bir oyuncuysan ikisini de gol yapabiliyor olman lazım. Tekniği oldukça iyi, oyunu görüşü, yaratıcılığı, pasları ama son vuruş çalışmaları ve daha çok savunma yapması lazım. Oturaklı takımlara karşı bu haliyle çok pozisyon verir soldan Beşiktaş Olcay'ın oynadığı dakikalarda.

Trabzon'un hali içler acısı. Şenol Güneş takımı baltalamaya devam ediyor. Janko gibi bir adamın var ve sen hala Halil'i ilk 11 başlatıyorsan bir sorun var demektir. Saçma sapan oyuncu tercihleri yapıyor. Takıma daha fazla zarar vermeden gitmeli. Zeki'yi de beğendim. Israr edilmeli kesinlikle.

Beşiktaş'ın oyununa yazık oldu. Maçın hakkı bence Beşiktaş'ındı. Şimdi önemli olan bu performansı kalıcı hale getirmeleri ama Samet Aybaba bunu başarabilir mi bilmiyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri