Kupa maçları baya kötü olmuş
Kupa maçları baya kötü olmuş
2.Devreye çok berbat başlamışız.![]()
Ahmet İlhan Özek Beşiktaş'ta
Devre arasında kanata alternatif arayan Beşiktaş her iki kanatta da iş yapabilen Ahmet İlhan Özek ile anlaştı, transferin ücreti konusunda ise kesin bir açıklama gelmedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alınabilecek en iyi oyuncu.
Fm'de yıllardır home-grown veya Trained in nation damgalı oyuncularla agırlıklı kadro yaptıgınız zaman oyuncular öyle aman aman yetenekli olmasa bile dagıtıp geçiyorlar. Arkadaş bu özellikten yararlanmış çok da güzel yapmış.
Hatta eskiden o damgalar daha cıkmamışken bile aynı dili konuşması ve o ülkede uzun süre oynamış olması yetiyordu.
O yuzden şaşırmadım hatta daha iyisini bile yapabilirsin bu oyuncular biraz daha beraber oynadıkları zaman.
Sezona çok iyi başladık ancak orta sahada sıkıntı yaşadık, Necip ve Veysel neredeyse 6-7 maçtır yoklar. Necip yeni yeni oynayacak seviyeye geldi, Veysel ise hala sakat. Ortada mecburen Veli-Oğuzhan-Hasan 3'lüsünden 2'si oynuyor. Keza aynı şekilde savunmada da 3 oyuncumuz var Toraman-Ersan ve Atınç. Allaha çok şükür savunmada uzun süreli sakatlıklar olup canımızı sıkmadı. Atınç idare etti.
Bir kaç maçta Burak Kaplan'a forma şansı verdim o da sıkıntı yaratmadı onu da düşünmeye başlıyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yalnız Türk oyunculardan kurulu kısıtlı imkanlarla harika bir kariyer bence.Atila Turan ,Musa Nizam, Murat Akça gibi defans oyuncularına bakmanı öneririm maliyeti ucuz ve gelişime acık futbolcular bir de Atınç Nukanı oynatmaya bak Toramanla calıştırırsan faydasını görürsün başarılar dilerim![]()
Ligde kendi sahamızda Eskişehir'e yenildik ve taktik değişikliğine gitme kararı aldım.
Kanatları daha ileri aldım, 4-4-2 ancak kanatlar AML-AMR olarak oynayacak ve bu isimler de şu an için Ahmet İlhan Özek (AMR), Olcay Şahan (AML).
Bu değişiklikten sonra ilk oynadığımız Bursa maçını deplasmanda kazanarak taraftarlara bir nebzede olsun mutluluk yaşatabildik.
![]()
Sonuçlar pek iç açıcı değil ama bu kadroyla yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın.Savunmaya Aykut Demiri öneririm. Yeni taktik inşallah işe yarar
Yeni taktik inşallah işe yarar,Bursa galibiyeti güzel olmuş.![]()
Ankara deplasmanından da 3 puanla ayrıldık ancak sahamızda oynadığımız İBB maçında yine belalımızdan kurtulamadık. Son dakikalarda yediğimiz golle malesef 1 puan alabildik.
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 08.Ocak.2013 at 02:22
Son dakika golü olmamış olsun yapacak birşey yok Futbol.![]()
Antep deplasmanından eli boş döndük, haftaya Trabzon'u ağırlayacağız.
![]()
Antepi yenseydik keşke![]()
Önce Trabzonla sonrasında da lider Fenerbahçe ile oynayacağız ama durumlar kötü. Kanatlarda Ahmet İlhan form tutuyor ancak bu kez de Olcaydan verim alamamaya başladık.
Takımda bir sıkıntı var bir maç çok yükseklerde bir maçta yerlerde sürünüyor.
Hocam başarılar öncellikle
Gençlerbirliği altyapısında bulunan Atabey Çiçek tavsiye ederim Süper Ligte 7 maçta 5 Gol 3 Asist. Pivot Santrofor olarak oynatıyorum kolay gelsin.
Saolasın tavsiye için. Şu anda işteyim bakamıyorum ancak oyunu açtığımda bakıcam ona da.
Milli takımımızda kaç tane oyuncun oynuyor abi ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tam hatırlamıyorum ancak baya bir oyuncum vardı.![]()
Atabey Çiçek gelişime çok açık bir oyuncu. Oyundaki ilk sezonda nasıl bilmiyorum özelliklerini ama takıma inanılmaz katkısı olan bir oyuncu. Ben ancak 4. sezonda tanışma imkanı buldum. birde ortasaha için Kayseriden Okay Yokuslu'yu önerebilirim.
Elindeki imkanlara göre gayet başarılı bir sezon geçiriyorsun hocam. Liderle arandaki fark biraz açılmış ancak, genel olarak oyunda karşılaştığım bir durumuda paylaşayım; eğer lideri yenersen, 2-3 maç daha tökezliyor lider olan takımbunu avantajına kullanabilirsin.
Çok kötü maçlar çıkardık kazanmamız gereken maçları kazanamadık ve ligde 3.sıraya geriledik. Bu hafta İnönü'de 2.sıradaki Mersin'i konuk edicez.
Son 4 maçta 3 yenilgi kötü olmuş hocam hemde rakiplere karşı
Ligin son 4 haftasında önce Mersin ile berabere kaldık ardından Kasımpaşa ve Antalya'yı yendik. Son Maç Orduspor ile. Bu maçtan önce Orduspor'un küme düştüğü kesinleşti.
Öte yandan ligde 4.sıradayız son maç öncesinde ve üstümüzde bulunan iki takım yanı Galatasaray ve Bursaspor kozlarını paylaşacaklar. Son maçı kazanıp en kötü ligi 3.sırada bitirmek istiyoruz.
![]()
2.Olmak gibi bir şansımızda var Orduyu yenebiliriz.![]()
Tabii ki var eğer Bursa-Gs berabere kalırsa Bursa'yı iki maçta da yendik. 2'li averajda üstün olacağız.
İçine mi doğdu ne oldu anlamadım Burak
Orduspor 0-2 Beşiktaş
Galatasaray 2-2 Bursaspor
![]()
Hocam şanslısın valla 2.lik iyi olmuş. Galatasaray ın durumu şaşırttı beni normalde farkla şampiyon olurlardı hep