Her şey güzel de, ben de kargocuda sorun yaşadım. Gerizekalı zili bile çalmadan not yapıştırıp gitmiş. Yarın ille kargoya gidicem. Sözde erken sipariş bu.
Her şey güzel de, ben de kargocuda sorun yaşadım. Gerizekalı zili bile çalmadan not yapıştırıp gitmiş. Yarın ille kargoya gidicem. Sözde erken sipariş bu.
vatan' da yine değişiklik yok her zaman olduğu gibi...halen daha hazırlanıyor.daha kargoya verilcek ordan da bolu ya gelecek...ölme eşşeğim ölme
oyunu goldtan aldıgım icin asırı pişmanım istanbulun göbegindeyim bi oyun gelmedi bugün
son 3 senedir yaptığım gibi araldan vermiştim siparişi dün öğleden sonra elime ulaştı.
D&R'den almıştım hala gelmedi oyun.Şimdi kendim gidip alıcam Yurtiçi Kargoya.
vatan bilgisayar saat 11.26 kargoya vermiş...pazartesi de bolu gelcekmiş...
İki gün önce kargoya teslim edildi diye bilgi maili alıyorum, İstanbul'da oturuyorum ama hala kargo yok! Üstelik D&R takip numarası da vermedi, yazıklar olsun.
D&r dan almıştım, dün 16.00 civarı geldi oyunum tam umudumu yitirmek üzereyken.
Bu sabah aldım oyunu ama şansa bak 2 gün sonra kurabileceğim.![]()
Geldi oyunum ama evden uzakta olduğum için oynayamıyorum şansa bak![]()
Oyun geldi ama malasef oynayamıyorum ürün kodu hatası alıyorum başkasıda kullanmış bana gönderilen key'i nasıl iş bu anlam veremedim!
Gold 'dan ürün sevki yapılmıştır yazıyor![]()
Oyun nihayet geldi, çok sancılı bir süreç oldu. Bundan sonra D&R için, insanlar iki kere düşünmeli.