Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 140 sonuç

Konu: En İyi Regenlerimiz

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Takımımdaki en kaliteli regen olarak tasvir etmek sanırım yanlış olmaz. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen, Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde ilk 11 oynayacak kapasitede bir isim. Zaten bir önceki transfer döneminde devler peşindeydi.

Toby Alderweireld'i takımdan gönderdikten sonra, genç yaşına ve potansiyeline güvenerek ilk 11'de oynatmaya başladım. Bir yıldan az bir süre içinde muazzam bir gelişme gösterdi.

Teknik özellikleri pek fazla dikkat çekmese de fiziksel anlamda çok güçlü bir oyuncu. Gerek yeteneği, gerekse istikrarı sebebiyle Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alıyordu. Tottenham, aralarından en yüksek teklifi yapan takım oldu: £40 milyon. Reddettim.

offf bee regenlere bak hepsi fantastik oyuncular

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Remy, bildiğin Iniesta.
    Micha nasıl stoper öyle? Hem güçlü, hem hızlı, hem çevik.
    Siyanda da jet motoru.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ajaxın altyapısı mı hepsinin çıkışı? dnalarla oynanmış la resmen bu ne böyle

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ajaxın altyapısı mı hepsinin çıkışı? dnalarla oynanmış la resmen bu ne böyle
    16-17 yaşlarındayken farklı takımlardan transfer ettim hepsini. Ne yazık ki Ajax altyapısından bu seviyede oyuncular çıkmadı henüz. Aralarından en parlak geleceğe sahip olduğunu düşündüğüm:

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

beltrame kornerler ve taçlardan yaptığı asistlerle simdiden 100 asisti geçti bir de bunun yancısı var özellikleri düşük olsada

geçen sene en golcü oyuncumdu

bu zamana kadar regenlerde çok şanslı olduğumu düşünmesem de bu sefer iyi adamları denk getirdiğimi düşünüyorum, yalnız bi iki arkadaşımıza baktım 2015te falan ilah adamlar bulmuşlar
    2017de bunları bulunca şöyle bi şansız mıyım beceriksiz miyim karar veremedim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Alt yapıdan çıkan regenim 17 yaşında 190 Küsür PA var

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

O nasıl bir regen öyle.
    Rahat 140 CA var. 17 yaşında. Ohhh.
    Work rate 19, Stamina 17. Pres görevi ver, Positioning 9, Tackling 7 olduğu için bol faul yapar ama deli gibi pres yaptığı rakibi hiç çıkartmaz. Çok top kazanırsın rakip çıkarken, pace 17 zaten, önüne atıldı mı (özellikle rakip çıkarken kaptırdı mı olacak illa) açık alan yakaladı mı kaleye kadar gider o hızla. Şu profil ile Burak Yılmaz olmuş şimdiden (tabi o pres yapmayı sevmez).
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Muhteşem bir regen,profiline bakmasan bile istatistiklerden anlayabilirsin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

2020'ye kadar çıkmamıştı adam akıllı 2020'de çıkan en iyi ve adam akıllı regenim

Adam hem stoper, hem bek, hem orta saha, hem kanat, hem forvet Galatasaray'a alacaktim ama Barca araya girince olmadi

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Milli takımda pek performans alamasam da oyunumdaki en iyi regenlerden biri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Milli takımda pek performans alamasam da oyunumdaki en iyi regenlerden biri

Hangi takımdan çıkmış

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Kobenhavn'dan çıktı.

Altyapımdan çıktı. Hemen milli takımda oynatmaya başladım. 7 golle Euro 2016 gol kralı oldu. En iyi regenim değil bu arada.

Quote Originally Posted by the necromancer View Post
    Altyapımdan çıktı. Hemen milli takımda oynatmaya başladım. 7 golle Euro 2016 gol kralı oldu. En iyi regenim değil bu arada.

Böyle Regenlerin çıkmasıda oyunu zevksiz hale getiriyor her sene dünyada 2 tane çıksa ki çıkıyor. 10 senede 20 tane Messi ayarında futbolcu peydahlanıyor oyunda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    Böyle Regenlerin çıkmasıda oyunu zevksiz hale getiriyor her sene dünyada 2 tane çıksa ki çıkıyor. 10 senede 20 tane Messi ayarında futbolcu peydahlanıyor oyunda.
    Çıkıcaksa da bizim takımımızda çıksın en azından.

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Çıkıcaksa da bizim takımımızda çıksın en azından.
    Bu regen olayı Sakatlıklar gibi şansla alakalı galiba. Kaç sezondur oynuyorum, bir kaç tane sağlam regen Bursaspor da çıktı birde bende yaraya merhem niteliğinde sayılacak bir sol bek çıktı. Malum sol bek sıkıntısı var onun dışında pek rastlamadım. Brezilya ve Arjantin de sağlam oyuncular yetişiyor onlarada pek yönelmiyorum yabancı sınırlaması yüzünden Gel gelelim Forumda bakıyorum, arkadaşın paylaştığı gibi 16-19 yaşlarında koy Barça ya oynasın niteliğinde oyuncular çıkaranlar yahut takımına kazandıranlar olmuş. Enteresan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FM 12'de Fenerbahçe'yle ilk sezonumun mart ayında tam 3 adet efsane regen çıkmıştı aynı anda. Biri potansiyeli 5 yıldız, diğer ikisi de 4,5 yıldız. Harika bi kariyerdi hey gidi

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    FM 12'de Fenerbahçe'yle ilk sezonumun mart ayında tam 3 adet efsane regen çıkmıştı aynı anda. Biri potansiyeli 5 yıldız, diğer ikisi de 4,5 yıldız. Harika bi kariyerdi hey gidi
    Benim şimdiye kadar en fazla 4.5 yıldız potansiyeli olan oyuncu çıktı altyapıdan oda bahsettiğim gibi sol bek. 6. sezondayım bütün tesislerde izin verildikçe geliştiriyorum. Dediğim gibi şans işi heralde

5 yıldız regende Fena birşeydir heralde SS mevcutmu hocam bir bakmak isterim profiline. Hey gidi günler diyorsun ama inşallah ss almışsındır

Hiç sakatlık falan yaşamadı herhalde. Tam bir Fırsatçı Golcü...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Regen budurrr..

Quote Originally Posted by lenardo69 View Post

Regen budurrr..

bu regen değil ki bu bildiğin kendi başına takım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hey maşallah. Altyapıdan mı çıktı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hey maşallah. Altyapıdan mı çıktı?
    hayır oyun kendi yaratmıştı uzun ve zıplaması iyi diye aldım meğer potansiyelliymiş canavar olduuuu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlış anladın, regen tabi ki oyunun çıkardığı gençler ancak ben senin altyapından mı çıktı diye sordum ama satın almışsın sanırım Kimin alt yapısından çıkmış bu merak ettim?
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yanlış anladın, regen tabi ki oyunun çıkardığı gençler ancak ben senin altyapından mı çıktı diye sordum ama satın almışsın sanırım Kimin alt yapısından çıkmış bu merak ettim?
    yok yok doğru anladım ama yanlış anlattım. hani oyun yaratıyo ya oyunun başında 15 yaşında gençlerde buldum bunu..

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri