Daha ligin 2/3'ü ancak bitmiş, çok sular akar daha o köprünün altından. Sen istikrarını kaybetme yeter..
Evimizde derbi maçında ecel terleri döktük resmen ve Stekelenburg'un müthiş performansı gelen tek gol ile derbiyi kazanarak moral bulduk..
Roma derbileri her zaman farklıdır..Maçtan önce çok zorlanacağımızı düşünüyordum ancak müthiş oynayarak çok rahat bir galibiyet elde etti.Bir nevi kupa final provasını da yapmış olduk...
Juventus durmuyor şansımız azalıyor!!
![]()
Neıı nın su ana kadarkı performanısnı paylasırmısın gol ve asıst olarak ayrıca ortalaması
Şu ana kadar işler yolunda gözüküyor, Juventus ile kıyasıya bir mücadele olacaktır.
Lazio'ya tecavüz etmişsinJuve tökezleyecektir, göreceksin..
Napoli'nin performansına çok şaşırdım açıkçası çok gerilerdeler , Roma'da olması gereken yerde bu sezon için konuşuyorum sezon sonu gelicek paralarla çok daha üst düzey oyuncular getirirsin.
Sampdoria karşısında gerçekten kötü oynadık ancak son dakikalarda gelen gol olmasa 3 puanı alabilirdik..Çok basit bir puan kaybı oldu bizim için..
Sezonun en efsanevi maçını oynadık..De Rossi'nin kırmızı kartı ile yaklaşık 80 dakika 10 kişi oynadığımız karşılaşmada sahalara geri dönen Balzaretti'nin 90+3te ki golü ile prestij açısından çok önemli bir galibiyet elde ettik...
Basit puan kayıpları olmasaydı farklı olabilirdi...
![]()
2. olsan bile hem kendi hem de yönetimin beklentilerinin çok üzerinde bitirmiş olacaksın, üzülmene gerek yok bence..
İnanılmaz bir maç oldu 1.dakikada öne geçtik golleri kaçırdık ve yedik en sonunda..Önemli bir 2 puan kaçtı resmen..
Chievo ligde 5. ve evlerinde gayet iyi bir takım olması sebebiyle tedirgindim maç öncesi ancak ilk yarıda fişi çektik..
Evimizde Cagliari karşısında rahat bir 3 gollü galibiyet ile 3 puanı almasını bildik...
Juve durmak bilmiyor ama Cl'yi garantiledik artık amacımıza 4 hafta kala ulaşmak sevindirici..
![]()
39 şutun biri gol olmaz mı ya saçmalık ve fiorentine düşmüş kaparsın artık jovetici![]()