Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 110 arası toplam 110 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 4. Tur

Nesil
    2006

Bence günün kazananı 2 yıldır yedek kulübesinde oturan Serkan Kırıntılı'dır. Beni unutmayın dedi.

Fenerbahce iyi savunma yapti son dakikalarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan, Salih ve Sezer maçın en iyileri arasındaydı.

Sezer biraz geri planda oynadı. Çünkü maçın başında top ayağındayken 3-4 defa sert müdahaleler ile karşılaştı olası bir sakatlıktan korktuğu için mücadele içinde fazla olmadığını düşünüyorum. Hazır form tutmaya çalışırken tekrar sakatlanmak onun için kötü olurdu.

Salih bugün sahanın en iyisiydi. İleriye geriye sağa sola her yöne oynayan, bazı abileri gibi top oynamaktan sakınan, kendini kaçınan ve sorumluluk almayan bir tavır hali dışında senelerdir bu takımın orta sahasında oynayan biri gibiydi.

Serkan ise dışarıda paslanmadığını sağlam refleksleri ve oyun için takibiyle bize gösterdi.

Küçük bir parantezde Recep'e açmak lazım. Sezer gibi o da ayağında topla ilerlerken sert müdahalelerle karşılaştı. Ancak Recep'in bir konuda dikkatli olması gerek. Sahaya girer girmez bir şeyler yapmak istiyor, Krasiç gibi, yeteneğini ve kalitesini hemen gösterme arzusu bazen hata yapmanıza sebep olabilir. Bu konuda dikkatli olması ve biraz daha sabırlı oynaması gerekiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Recep o son pozisyonda kafayı kaldırmış ve pas vermiş olsa. Şimdi herkes onu konuşuyordu. Ama olsun daha genç
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Nedense hiç beğenmedim Sezer'in saha içi hareketlerini, iyi topçu belli ama hareketleri beni çok memnun etmedi.

Kötü bir hareketini görmedim gerçi ama bana samimi gelmedi, her neyse bizim için önemli olan ortaya koyduğu oyun.

İyi oynuyor anca çok savruk..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

A Haber'de, maç sonrası röportajları dinledim de; Recep Niyaz ne kadar kısa boylu öyle ya! Salih Uçan'ın yanında çocuk gibi kalmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    A Haber'de, maç sonrası röportajları dinledim de; Recep Niyaz ne kadar kısa boylu öyle ya! Salih Uçan'ın yanında çocuk gibi kalmış.
    Daha uzar ergenlikte.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

Salih saha içinde olduğu kadar saha dışında da rahat, Recep biraz daha tecrübe istiyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Salih saha içinde olduğu kadar saha dışında da rahat, Recep biraz daha tecrübe istiyor : )
    Salih Uçan=Fellaini
    Recep Niyaz=Serdar Özkan

(Dış görünüş benzerliği açısından)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

salih çok uzun ama top hakimiyeti ve saha görüşü o boyda bir oyuncu için çok iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bu maçı 20. dakkadan ilk yarı sonuna kadar izledim. Salih çok iyiydi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçtan yeni geldim sayılır. Stadın bi köşesine geçip sadece ki baç oyuncuyu özellikle izledim..

Salih'e parantez falan açmayacağım çünkü maçın tamamen önüne geçti performansıyla.. Gerçekten çok rahat ve tek pasları yerinde.. Top gelmeden ne yapacağına karar verdi çoğu zaman ve bunları da uyguladı başarıyla.. Dikine pas attı isabet bulamadı ama ikinciyi tekrar aynı özgüvenle denedi.. Sanki fizik olarak yetersiz gibi, özellikle de ilk yarıda ikili mücadelerde çok cılız kaldı ancak ikinci yarıda çok daha dinamikti. Bu çocukta gerçekten iş var.. Umarım Gladbach maçında da oynar da yine gözlemleme fırsatı bulurum..

Recebe gelince 15-16 dakika kadar süre buldu. Futbola çok aç o çok belli bi an önce kazanmayı istiyor.. Zaten sanırım o oyuna girene kadar yaklaşık 5-6 faul almıştık, o girdikten 5 dakika içinde tek başına 3 faul aldı tehlikeli bölgelerde.. Ancak fizik olarak çok çok yetersiz.. Fiziği geliştiğinde umarım iyi bir yerlere gelir..

Kimsenin ummadığı bi adam da vardı kaleci Serkan.. Açıkçası adını görünce yadırgadım çünkü herkes gibi ben de Mert'i bekliyodum. Ancak beni utandırdı diyebilirim, gayet güven verdi kalece.. Hazırım dedi resmen..

Ancak Fenerbahçe'nin gelecekteki en büyük yatırımı kesinlikle Salih olmalı..

Orduyu eledik ve bu sene ilk defa bu kadar iyi top oynadık ligte şu oyun olsa lig durumundaçok farklı yerde oluruz.

Birde, Orduspor taraftarına lafım yok ama Orduyu destekleyen başka takım taraftarına çok geçmiş olsun, çok iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

..............
    Last edited by petrol_fb12 : 30.Kasım.2012 at 02:59

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Nedense hiç beğenmedim Sezer'in saha içi hareketlerini, iyi topçu belli ama hareketleri beni çok memnun etmedi.

Kötü bir hareketini görmedim gerçi ama bana samimi gelmedi, her neyse bizim için önemli olan ortaya koyduğu oyun.

İyi oynuyor anca çok savruk..
    Aynen çok kendini beğenmiş hareketleri var. Böyle artist artist. Acaba ben dedim Gs'lı oldugum için mi bana öyle geldi ama sen de böyle söyleyince demekki gerçekten bir şey var.

Bu arada benim kendi görüşümce serkan , volkan'dan da Mert'ten de daha iyi bir kaleci. Kumaşı belli. Zaten Ankaragucu'nde oynarken bir kaç kez stadtan seyretme şansım olmuştu o zamanlar da oha denilesi maçlar çıkarmıştı. Çok şaşırmadım bu maçı "clean sheet" tamamlamasına.
    Last edited by LaigLeNoiR : 29.Kasım.2012 at 10:42

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 kupa maçı oynadık, hepsinde de zorlandık. Bizim bu rakipleri çerez gibi ilk yarıda yememiz gerekirdi. Kalpten gideceğiz bir gün.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Böyle tek maçlı eleme sistemi gibi birşey yapıyorlar hesapta Türkiye kupası degisik kücük takımlarla zevkli olacak diye ama 5. turda dahi seribası sistemi olacak gruplarda da öyle.Ne kadar dengesiz bir TFF var.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vay vay vay bir zamanlar ülkemizin genç yıldızı olarak anılan Serdar Özkan da oynuyor..

2-0 önde Trabzonspor açıkcası şaşırdım Serdar Özkan'ı görünce..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Geçenlerde aklıma gelmişti Serdar Özkan, nerede bu çocuk diye o zaman internetten bulmuştum Şanlıurfa'da oynadıgını o yuzden o kadar şaşırmadım

Bu Trabzonspor'un sorunu var. Oyuncular kötü değil kalitesiz değil ama birbirlerinden haz etmiyorlar. Takım içi bir problem var ego çatışması olabilir başka bir şey olabilir. Kesinlikle yardımlaşma yok mücadele sıfır. İzlenecek gibi değil takım gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bu Trabzonspor'un sorunu var. Oyuncular kötü değil kalitesiz değil ama birbirlerinden haz etmiyorlar. Takım içi bir problem var ego çatışması olabilir başka bir şey olabilir. Kesinlikle yardımlaşma yok mücadele sıfır. İzlenecek gibi değil takım gerçekten.
    Ersun Yanal'ın bizim maçtan senin bu söylediğine şu sözlerle katılıyor. 'Rakibimizin top bize geçtikten sonraki yumuşaklığı bizim için avantajdı.'. Takım agrasif olamıyor sahada.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri