O değil de, Yılmaz Vural ile Göksu arasında şu an neler yaşanıyor acaba soyunma odasında?![]()
Tartışmanızı yiyeyim ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
AhahaTwitterda takip ettiğim Fransız birisi vardı Juventus'u destekleyen. O bile Melo'nun kurtarışını RT yapmış. Dünyanın haberi var olaydan
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tekrar tekrar izledim topa vurmadan önce çıkıyo saliseler var büyük ihtimal direk farkedilcek bişey değil tabiki aklıma gelen ilk penaltı olduğu için koydum dediğin gibi önemli olan benzer pozisyonların olması sanki ilk defa bi kaleci penaltıda öne çıkmış gibi tekrar edilsin diye yaygara çıkarmak yanlış
MELO : "Daha önce Racing Santander'de kaleye geçmiştim. O zaman da Ronaldinho atıyordu..."
Felipe Melo: "O anki kararı vermemin tek sebebi bence sadece Tanrı, o an içimden kaleye geçmek geldi"
Felipe Melo: Taffarel mükemmel bir kişilik. Penaltı sonrası faul atışında barajı kurmamda bana ne yapmam gerektiğini anlattı kale arkasından
Melo: Taraftara teşekkür ediyorum. Sezona iyi başlamamıştım ama taraftar hep yanımdaydı. Bu kurtarış ekstra motivasyon oldu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aynen
Adam efsane oldu ya, hakikaten muthisti. Şimdi öne cıktı tekrar edilmedi diye hakemler bilmemne aynı muhabbetler.Ama adam orada efsane oldu an itibariyle dünyadaki ajanslara da görüntüler düşüyor.
Benim en çok güldüğüm ise top dışarı cıkmamış adam orada pitbul yapıyor harikaydı ya, futbol bu işte akşam akşam ne eğlendim ya, eyvallah melo.
Babam yüzünden ntvspor'u izliyorum, gülmek isteyen Galatasaray'lılara tavsiye ederim.
Programdan başlıklar, Melo öne çıktı, ifadeler dünyada ilkmiş gibi. Göksü gibi genç oyuncu penaltı atmalı mı, 27 yaşında Göksu. Taffarel kale arkasına geldi, ihlal var. Maç tekrar edilmeli, Melo'ya kırmızıya kadar gidecek neredeyse.
Bu arada ikinci yarı 4-3-3 oynadık sonunda, 1-2 oyuncu farkıyla denenebilir gözüküyor.
Last edited by uAburak89 : 24.Kasım.2012 at 23:54
kurtarisin etkisiyle ve bunun buyusuyle hakem bence olayi iyi suzememis. melo ilerde karsilamis penalti atisini, ancak yine de kurtarisi muazzam. tabii ki tarihe gececek bir kurtaris oldu. panter pancudan sonra melo da katildi bu listeye. con ender olan seyler bunlar, melonun atlayisi falan cok klas. ufuk yine 3.kaleci olacak galiba bundan sonra (:
Yahu bende üzülüyordum Muslera Gaziantep maçında olmayacak diyeBalıkesir maçını unutmuşum.Oh be
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Keşke Melo'nun attığı adımlar kadar verilmeyen penaltımız da konuşulsa.Tebrikler takımıma efsane bir maç oldu.
Taffarel'in kale arkasına gecmesinde kural ihlali varmıs.
Para cezası verirler, ödenir sıkıntı yok.![]()
Melo daha önce de Santander forması giyerken kaleye geçmiş, Ronaldinho atmış golü tabii ama yine aynı köşeye atlamış o günde. Bu sefer doğru köşeyi bulması bizim adımıza harika oldu.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Maç hakkında konuşmayacagım.Yekta ve Sabri beni mutlu etti iyi oynadı.
Meloya gelimnce; dikkatli bakın uçmadı top ayaktan çıkana kadar bekledi tahmin etti ve zıpladı pitbullunuda yaptı:=)
Mutluyum kesinlikle..
Caner haksız bir kırmızı kart gördü. Bunda hepimiz hemfikiriz.
Alttaki videoda 1:00'dan itibaren Caner'e dikkat et:
[YOUTUBE="fddoEUY9qJM"]Caner[/YOUTUBE]
Haksız kırmızı kart görmek yapılan hareketi meşru kılmaz. Engin de kendi çapında haklıydı ona bakarsan. Ve bu hareketin cezası 2 maç ise asıl isyan etmesi gereken biziz. Hele hele rakip oyunculara hem saha içinde hem saha dışında çekiçle saldıran Serhat Akın'a bile 8 maç veriliyorken Engin'e 11 maç verilmesi gibi bir örnek varken önümüzde. Engin'in hakemin yakasını tutmasıyla Caner'in hakemin kolunu itmesi arasında ne gibi bir fark var tartışılır. Kaldı ki Caner'in bu hareketi görmezden gelindi. Kırmızı kart öncesi ve sonrası hakeme yönelik sözleri nedeniyle ceza aldığı yazıyor. Aykut Kocaman'ın sahaya girmesi de yok sayıldı. Maç sonrası açıklamaları nedeniyle ceza verilmişti, o da kalktı.
Ha şu var, ben olsam ben de deliririm, belki hakeme saldırabilirdim bile. İnsan o tür bir haksızlığa uğrayınca çıldırıyor çünkü, kolay değil kendini kontrol etmek. Ama ne olursa olsun kurallar açık.
Caner çok haksız bir kırmızı kart gördüğü için Aykut Kocaman'ın sahaya girmesi, açıklamaları ve Caner'in bu hareketi nedeniyle ceza almaları gerektiği konusunu dile getirmedik. Meireles'in ikinci sarıdan atılması gereken pozisyonu da aynı şekilde. Fakat sürekli böyle Galatasaray kayırılıyor tarzı taş atmalarınız bitmiyor maalesef.
2011/12 sezonu kırmızı kart sayıları (Avrupa maçları hariç):
Beşiktaş: 10
Galatasaray: 8
Trabzonspor: 6
Fenerbahçe: 3
2012/13 sezonu kırmızı kart sayıları (Avrupa maçları hariç):
Beşiktaş: 3
Galatasaray: 2
Fenerbahçe: 1
Trabzonspor: 0
Hani 1 kırmızı kart için o kadar yaygara koptu ya geçen hafta, o açıdan paylaşayım dedim... Biz ne haksız kırmızı kartlar gördük geçen sezon. Hele o Gaziantep maçında Servet ve Sabri'nin gördükleri... Muslera'nın Karabük'te gördüğü...
Burdan sonrası sana değil, ortaya yazdığım şeyler:
Her olayda imalı veya açık açık Galatasaray'a sallayanlara tokat gibi bir haftayı geride bırakıyoruz. Nurullah Sağlam'ın cezasının ertelenmesi ve Aykut Kocaman'ın cezasının kalkmasının ardından bu penaltı ve kırmızı kart bonus oldu.
Fakat görüldüğü gibi bazı arkadaşlar yeni stratejiler geliştiriyorlarMelo öne çıkmışmış, Taffarel kale arkasındaymış... bitmeyecek.
http://beta.eksisozluk.com/entry/31064188
Ben bunu kaçırmışım ya, izleyen arkadaşlar gerçek mi bu ?![]()