Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

4 17.39%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Galatasaray kazanır

14 60.87%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 170 sonuç

Konu: SB Elazığspor - Galatasaray | STSL 13. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    1. Volkan burda ileri 3 adım atıp atmalmıyor. 2. si Türkiye maçında dediğin şeye bak ahah nerden laf atsam diye uğraşmışsın ama olmamış
    tek adımda yarım metre atladığı için gerek duymamış heralde aklıma ilk o maç geldiği için onu koydum söyle başka bi penaltı çıkardığı maçı onun linkinide koyalım orda da emin ol çıkıyodur çıkmayan kaleci yok çünkü

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O değil de, Yılmaz Vural ile Göksu arasında şu an neler yaşanıyor acaba soyunma odasında?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Muslera haksız atıldı, belki Muslera olsa kurtaramayacaktı penaltıyı. Büyük ihtimal 1 maç ceza alacak ve cezasını Balıkesir maçında çekecek, daha iyisi olamazdı herhalde.
    canere hiç birşey yapmadığı halde 2 maç ceza verenlerin musleraya ne vereceğini gerçekden merak ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    O değil de, Yılmaz Vural ile Göksu arasında şu an neler yaşanıyor acaba soyunma odasında?
    Canı sagolsun dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=mFQZ02Tj_Z0 sizinde işinize gelince kural hatası işinize gelince müthişsin volkan
    Oyuncu tam topa vururken öne çıkıyor Volkan, kural ihlali yok burada, benzer örnek olarak vermek yanlış olur. Ama benzerleri illa ki bulunur Volkan'a ait.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tartışmanızı yiyeyim ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    canere hiç birşey yapmadığı halde 2 maç ceza verenlerin musleraya ne vereceğini gerçekden merak ediyorum
    2 maç verirler itiraz ederiz son adam değil, 1'e düşer. Ya da direk 1 maç verirler. Caner'in hakkı yendi diye Muslera'nın ki de yenecek diye bir şey yok sonuçta.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahaha Twitterda takip ettiğim Fransız birisi vardı Juventus'u destekleyen. O bile Melo'nun kurtarışını RT yapmış. Dünyanın haberi var olaydan
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Oyuncu tam topa vururken öne çıkıyor Volkan, kural ihlali yok burada, benzer örnek olarak vermek yanlış olur. Ama benzerleri illa ki bulunur Volkan'a ait.
    tekrar tekrar izledim topa vurmadan önce çıkıyo saliseler var büyük ihtimal direk farkedilcek bişey değil tabiki aklıma gelen ilk penaltı olduğu için koydum dediğin gibi önemli olan benzer pozisyonların olması sanki ilk defa bi kaleci penaltıda öne çıkmış gibi tekrar edilsin diye yaygara çıkarmak yanlış

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

MELO : "Daha önce Racing Santander'de kaleye geçmiştim. O zaman da Ronaldinho atıyordu..."
    Felipe Melo: "O anki kararı vermemin tek sebebi bence sadece Tanrı, o an içimden kaleye geçmek geldi"

Felipe Melo: Taffarel mükemmel bir kişilik. Penaltı sonrası faul atışında barajı kurmamda bana ne yapmam gerektiğini anlattı kale arkasından
    Melo: Taraftara teşekkür ediyorum. Sezona iyi başlamamıştım ama taraftar hep yanımdaydı. Bu kurtarış ekstra motivasyon oldu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    tekrar tekrar izledim topa vurmadan önce çıkıyo saliseler var büyük ihtimal direk farkedilcek bişey değil tabiki aklıma gelen ilk penaltı olduğu için koydum dediğin gibi önemli olan benzer pozisyonların olması sanki ilk defa bi kaleci penaltıda öne çıkmış gibi tekrar edilsin diye yaygara çıkarmak yanlış
    Peki. Her neyse. Benim asıl fikrim yukarıda yazıyor zaten olayla ilgili, farklı şeyler söylemiyoruz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tartışmanızı yiyeyim ya
    Aynen
    Adam efsane oldu ya, hakikaten muthisti. Şimdi öne cıktı tekrar edilmedi diye hakemler bilmemne aynı muhabbetler.Ama adam orada efsane oldu an itibariyle dünyadaki ajanslara da görüntüler düşüyor.
    Benim en çok güldüğüm ise top dışarı cıkmamış adam orada pitbul yapıyor harikaydı ya, futbol bu işte akşam akşam ne eğlendim ya, eyvallah melo.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Babam yüzünden ntvspor'u izliyorum, gülmek isteyen Galatasaray'lılara tavsiye ederim.

Programdan başlıklar, Melo öne çıktı, ifadeler dünyada ilkmiş gibi. Göksü gibi genç oyuncu penaltı atmalı mı, 27 yaşında Göksu. Taffarel kale arkasına geldi, ihlal var. Maç tekrar edilmeli, Melo'ya kırmızıya kadar gidecek neredeyse.

Bu arada ikinci yarı 4-3-3 oynadık sonunda, 1-2 oyuncu farkıyla denenebilir gözüküyor.
    Last edited by uAburak89 : 24.Kasım.2012 at 23:54

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kurtarisin etkisiyle ve bunun buyusuyle hakem bence olayi iyi suzememis. melo ilerde karsilamis penalti atisini, ancak yine de kurtarisi muazzam. tabii ki tarihe gececek bir kurtaris oldu. panter pancudan sonra melo da katildi bu listeye. con ender olan seyler bunlar, melonun atlayisi falan cok klas. ufuk yine 3.kaleci olacak galiba bundan sonra (:

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Babam yüzünden ntvspor'u izliyorum, gülmek isteyen Galatasaray'lılara tavsiye ederim.
    Ahaha Güntekin Onay fena olmuştu Ligte atılan penaltıların hemen hemen hepsinde kaleci önde ama Melo çıkınca sorun oluyor Bir de 1,5 metre demiyolar mı şaka gibi Adam 1,5 adım falan çıktı öne

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ahaha Güntekin Onay fena olmuştu Ligte atılan penaltıların hemen hemen hepsinde kaleci önde ama Melo çıkınca sorun oluyor Bir de 1,5 metre demiyolar mı şaka gibi Adam 1,5 adım falan çıktı öne
    Böylesi çok daha iyi, çok daha eğlenceli, çok daha keyifli. Bilgisayarımı kıracak noktadan, sebepsizce gülecek noktaya geldim, aklıma sürekli Melo'nun kurtarış sevinci geliyor, tutamıyorum kendimi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Böylesi çok daha iyi, çok daha eğlenceli, çok daha keyifli. Bilgisayarımı kıracak noktadan, sebepsizce gülecek noktaya geldim, aklıma sürekli Melo'nun kurtarış sevinci geliyor, tutamıyorum kendimi.
    ama yapmayın melo o pozisyonda 2. sarıdan atılmalıydı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aynen Bakalım Balıkesirspor maçında kalede Ufuk mu olacak Melo mu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu bende üzülüyordum Muslera Gaziantep maçında olmayacak diye Balıkesir maçını unutmuşum.Oh be
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Keşke Melo'nun attığı adımlar kadar verilmeyen penaltımız da konuşulsa.Tebrikler takımıma efsane bir maç oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Taffarel'in kale arkasına gecmesinde kural ihlali varmıs.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Para cezası verirler, ödenir sıkıntı yok.

Melo daha önce de Santander forması giyerken kaleye geçmiş, Ronaldinho atmış golü tabii ama yine aynı köşeye atlamış o günde. Bu sefer doğru köşeyi bulması bizim adımıza harika oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Programdan başlıklar, Melo öne çıktı, ifadeler dünyada ilkmiş gibi. Göksü gibi genç oyuncu penaltı atmalı mı, 27 yaşında Göksu. Taffarel kale arkasına geldi, ihlal var. Maç tekrar edilmeli, Melo'ya kırmızıya kadar gidecek neredeyse.

Bu arada ikinci yarı 4-3-3 oynadık sonunda, 1-2 oyuncu farkıyla denenebilir gözüküyor.
    Desene , yandaş medyalığını açık açık gösteriyor Ntvspor yine
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Maç hakkında konuşmayacagım.Yekta ve Sabri beni mutlu etti iyi oynadı.
    Meloya gelimnce; dikkatli bakın uçmadı top ayaktan çıkana kadar bekledi tahmin etti ve zıpladı pitbullunuda yaptı:=)
    Mutluyum kesinlikle..

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Taffarel'in kale arkasına gecmesinde kural ihlali varmıs.
    Para cezası gelecek sadece

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Para cezası verirler, ödenir sıkıntı yok.
    .
    Ali Ağaoğlu mode on

Parası neyse veririz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Caner haksız bir kırmızı kart gördü. Bunda hepimiz hemfikiriz.

Alttaki videoda 1:00'dan itibaren Caner'e dikkat et:

[YOUTUBE="fddoEUY9qJM"]Caner[/YOUTUBE]

Haksız kırmızı kart görmek yapılan hareketi meşru kılmaz. Engin de kendi çapında haklıydı ona bakarsan. Ve bu hareketin cezası 2 maç ise asıl isyan etmesi gereken biziz. Hele hele rakip oyunculara hem saha içinde hem saha dışında çekiçle saldıran Serhat Akın'a bile 8 maç veriliyorken Engin'e 11 maç verilmesi gibi bir örnek varken önümüzde. Engin'in hakemin yakasını tutmasıyla Caner'in hakemin kolunu itmesi arasında ne gibi bir fark var tartışılır. Kaldı ki Caner'in bu hareketi görmezden gelindi. Kırmızı kart öncesi ve sonrası hakeme yönelik sözleri nedeniyle ceza aldığı yazıyor. Aykut Kocaman'ın sahaya girmesi de yok sayıldı. Maç sonrası açıklamaları nedeniyle ceza verilmişti, o da kalktı.

Ha şu var, ben olsam ben de deliririm, belki hakeme saldırabilirdim bile. İnsan o tür bir haksızlığa uğrayınca çıldırıyor çünkü, kolay değil kendini kontrol etmek. Ama ne olursa olsun kurallar açık.

Caner çok haksız bir kırmızı kart gördüğü için Aykut Kocaman'ın sahaya girmesi, açıklamaları ve Caner'in bu hareketi nedeniyle ceza almaları gerektiği konusunu dile getirmedik. Meireles'in ikinci sarıdan atılması gereken pozisyonu da aynı şekilde. Fakat sürekli böyle Galatasaray kayırılıyor tarzı taş atmalarınız bitmiyor maalesef.

2011/12 sezonu kırmızı kart sayıları (Avrupa maçları hariç):
    Beşiktaş: 10
    Galatasaray: 8
    Trabzonspor: 6
    Fenerbahçe: 3

2012/13 sezonu kırmızı kart sayıları (Avrupa maçları hariç):
    Beşiktaş: 3
    Galatasaray: 2
    Fenerbahçe: 1
    Trabzonspor: 0

Hani 1 kırmızı kart için o kadar yaygara koptu ya geçen hafta, o açıdan paylaşayım dedim... Biz ne haksız kırmızı kartlar gördük geçen sezon. Hele o Gaziantep maçında Servet ve Sabri'nin gördükleri... Muslera'nın Karabük'te gördüğü...

Burdan sonrası sana değil, ortaya yazdığım şeyler:

Her olayda imalı veya açık açık Galatasaray'a sallayanlara tokat gibi bir haftayı geride bırakıyoruz. Nurullah Sağlam'ın cezasının ertelenmesi ve Aykut Kocaman'ın cezasının kalkmasının ardından bu penaltı ve kırmızı kart bonus oldu.

Fakat görüldüğü gibi bazı arkadaşlar yeni stratejiler geliştiriyorlar Melo öne çıkmışmış, Taffarel kale arkasındaymış... bitmeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ali Ağaoğlu mode on

Parası neyse veririz

http://beta.eksisozluk.com/entry/31064188

Ben bunu kaçırmışım ya, izleyen arkadaşlar gerçek mi bu ?

Melo öndeymis

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri