Bu trabzon taraftarını hiç sevmiyorum
Bu trabzon taraftarını hiç sevmiyorum
Amrabat ile Umut çıktı, Aydın ve Yekta oyunda.
Değişikliklerden sonra iyice Trabzonspor'un istediği formata döndü oyun.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Havadan kaleye paralel giden topu takip etmeyip yere doğru kayan Burak![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamit çıktı Elmander girdi, taktik nasıl olacak acaba.
Solda Aydın, sağda Burak olur ama ne kadar verim verebilecekleri muamma.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hakem Trabzonspor'un çok net atağını kesti, adam bütün maç rezildi gerçi.
Maçın en net pozisyonunu kaçırdı Adrian. Maç Trabzonspor'a dönmüş durumda.
Fatih Hoca'nın oyuncu değişiklikleri şu an ki skor için felaket.
Adrian beceremedi,çok net kaçırdı.
Oy oy Adrian net kaçırdı
İnanılmaz kaçırdı Trabzon. Bilerek kaçırmaya çalışsalar bu kadar kaçmaz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Orda ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Topun altına gitmek yerine ayağının üstü ile topun arkasına vursa gol olabilirdi.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Riera o nasıl orta paşam ya.
Edit:Zemin çok kötü durumda.En azından bana öyle geldi.
Bitti 0-0. Trabzon daha çok kaçıran taraftı son dakikalarda tempo artsa da genel olarak bana sıkıcı geldi maç.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu maça kaybedilen 2 puan değilde kazanılan 1 puan olarak bakıyorum.Çok kötü oynadık.Fatih Hoca'nın değişikliklerini hiç beğenmedim.
Bitmesi gereken şekilde bitti.
FM Gazetesi
Son bölümlerde çok kötüydük, maçın genelinde de vasattık. Trabzonspor da iyi değildi, taraftarlarının memnun olacağını sanmam.
Biz araya top atarak hücum denedik, Trabzonspor orta açarak. Fenerbahçe ile farkı 8 puan yapamadık, Beşiktaş ile olan fark 3'e düştü. Antalyaspor eksik maçını kazanırsa puanımız eşit olacak bu açıdan bakında kritik puan kaybı aslında, bir yandan da sahadaki oyuna bakıyorum, o zaman da Avni Aker'den 1 puanla dönmek iyidir diyorum. Sıkıcı maçtı, Galatasaray'ın maçı olmasa izlemezdim kesinlikle. Devre arası takviye ve daha iyi oyun için çözümler lazım.
Trabzon son dakikalarda galibiyeti kaçırdı fakat taraftar olarak da yeni Diyarbakırspor olma peşindeler sanırım,her büyük maçta olay.
Eh be Trabzon eh be Galatasaray karşılıklı gol atın dedik karşılıklı kaçırdınız, gitti güzelim kupon tek maçtan : )
...
Topu çok kötü kullanıyoruz hücum hattında, savunmadan çıkış orta sahayı geçiş bir şekilde oluyor ama rakip ceza sahası önünde bütün tercihler sıkıntılı. Oyuncular durağan kalıyor, topa basıyor bekliyor, hücum akışkanlığı sıfır. Selçuk - Melo ikilisinin önüne yaratıcı oyuncu lazım.
İkinci yarı cok vasat bir maç oldu.
Bu maçtaki olaylarla Fener maçlarındaki olayları birbirine karıştırmamak lazım. Adaleti sağlayanlar adaleti düzgün sağlamış olsalar Fener maçlarında hiçbir olay olmazdı. Şimdi o konulara girmeye lüüzum yok.
Son 10 günde 4 maç oynadık.4'üde zorlu maçlar 2'sini kazandık 1'inde yenildik 1 de bu beraberlik. Belki galipte gelebilirdik.Ancak takımın bir forveti olmadığından gol sıkıntısı sürüyor. Galatasarayın korkulu rüyası Colman'da olmayınca gol atamadık.Ben Adriadn'dan gol beklediğimi saöylemiştim ama o kaçırmayı tercih etti.
Bu kadar kötü oynayan bir takımın hala lider olması ligin kalitesini ortaya koydu resmen. Yana ve geriye oynayıp sadece savunma arkasına top atmaya dayalı hücum eden bir takımızRezalet... Trabzon atsaydı keşke 1 tane.
Bu maçı hak eden yok gerçekten ama tebrik edilmesi birisi varsa oda Trabzon taraftarı![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Melo ve Dany ile Gs puanı zor kurtardı.Rehavete kapılmış Gs li oyuncuların çoğu.Bu futbolla ligde bu konum çok çok iyi Galatasaray için.
Trabzonda Volkan Şen oynasa idi bence Riera nın arkasında çok etkili olabilirdi.
Bir iki tane iyi hucümcusu olsa maçı alırlardı.
Galatasaray da bir de Hamit'i beğendim diğerleri çok kötüydü Muslera hariç.
Trabzonda Zokora Melo ile bence sahanın yıldızıydı.
%60 oranında trabzonun hakkıydı maç ama yetenekli oyuncu eksikliğiyle kazanmadılar.
İki takımda hak etti 1 puanı bence. Eğer Burak son paslarda becerekli olsa yada boş pozisyonda Umut'u görse alabilirdik maçı, aynı şekilde Adrian'da tabi.
Serkan kart görmedi sanırsam. Bu maçı kartsız tamamladığı için dünyada hiçbir maçta sarı kart çıkmaması lazım. Resmen her pozisyonda rakibinin formasını çekti.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Trabzonspor taraftarı hala o fanatik anlayışı terkedememiş anlaşılan Trabzon-Fenerbahce maçı cok zorlu geçiçek taraftar acısından.Ne hallere geldik.
Ligin ilk yarisini lider bitirdik bu beraberlikle, gecen seneki performanstan uzagiz ama ikinci yari yapilirsa transferlerle ritm bulur farki acariz.