Sow'un yanına bi forvet daha alıp 4-4-2 güzel oynardın
Sow'un yanına bi forvet daha alıp 4-4-2 güzel oynardın
Karabük beraberliği olmamış .Hazır fener kötüyken puan farkını açmaya bak bence.
Güzel bir kariyerBaşarılar tabiki fenerbahçeye=)
süper bi kariyer olmuşromelon kızma ama favorim benzema35
![]()
Fenerbahçe kötü gidiyor ama hocamız toparlayacak bence ikinizede tebrikler ama favorim fenerbahçe![]()
5 yersek 6 atarız oda bize has bir başarı
Evet orada yanlış yaptık Doumbia'yı almam lazımdı. Aslında onun içinde Sow'u sattım ama bir anlık gaza geldim
Teşekkür ettik , Aziz başkan öyle istedi yapacak birşey yok tarihimizde 3 sene üst üste bile şampiyonluğumuz yok ama 14 sene şampiyonluğa arada vermedik![]()
Stochu kullan bence
Baştan sona okudum Fb nin transferleri ilginç ollmuş Stoch ve Krasiç varken Menezi alman gereksiz olmuş.
açık ara Galatasaray diyorumfenerbahçe için ikincilikte bi başarıdır en azından şampiyonlar ligine katılınır
![]()
ama galatasaray şampiyon olunca istifa edipte sahte gündemler yaratmakta yok![]()
![]()
stochu oynatmana gerek yok bence ondan iyi transferlerin var![]()
Düştüğü gibi kalkmasını bilir Fenerbahçemiz..
Beyler bir şey merak ediyorum , daha önce çok ortak kariyer takip ettim , oradaki arkadaşlar , bazı yarışmalar yapıyordu , bizim yapıcağımızdan değil oradaki bir şeyi çok merak ettim onun için soruyorum , Regenlere oyunda nasıl isim veriliyor , yani çıkan bir regen'in ismi nasıl değiştiriliyor !!!
yeni ss leri bekliyoruz dostlarım![]()
Meireles çok sakatlanmamıştır umarım.![]()