Güzel bir kariyerBaşarılar tabiki fenerbahçeye=)
Güzel bir kariyerBaşarılar tabiki fenerbahçeye=)
süper bi kariyer olmuşromelon kızma ama favorim benzema35
![]()
Fenerbahçe kötü gidiyor ama hocamız toparlayacak bence ikinizede tebrikler ama favorim fenerbahçe![]()
Stochu kullan bence
Baştan sona okudum Fb nin transferleri ilginç ollmuş Stoch ve Krasiç varken Menezi alman gereksiz olmuş.
5 yersek 6 atarız oda bize has bir başarı
Evet orada yanlış yaptık Doumbia'yı almam lazımdı. Aslında onun içinde Sow'u sattım ama bir anlık gaza geldim
Teşekkür ettik , Aziz başkan öyle istedi yapacak birşey yok tarihimizde 3 sene üst üste bile şampiyonluğumuz yok ama 14 sene şampiyonluğa arada vermedik![]()
açık ara Galatasaray diyorumfenerbahçe için ikincilikte bi başarıdır en azından şampiyonlar ligine katılınır
![]()
ama galatasaray şampiyon olunca istifa edipte sahte gündemler yaratmakta yok![]()
![]()
stochu oynatmana gerek yok bence ondan iyi transferlerin var![]()
Düştüğü gibi kalkmasını bilir Fenerbahçemiz..
Beyler bir şey merak ediyorum , daha önce çok ortak kariyer takip ettim , oradaki arkadaşlar , bazı yarışmalar yapıyordu , bizim yapıcağımızdan değil oradaki bir şeyi çok merak ettim onun için soruyorum , Regenlere oyunda nasıl isim veriliyor , yani çıkan bir regen'in ismi nasıl değiştiriliyor !!!
yeni ss leri bekliyoruz dostlarım![]()
Meireles çok sakatlanmamıştır umarım.![]()
Fenerbahçe nin galibiyeti gayet iyi , Galatasaray kendi evinde yenilmiş o kötü olmuş