Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa

7 29.17%
  • Berabere

6 25.00%
  • Galatasaray

11 45.83%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Galatasaray | STSL 18. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sezon başında da yapıldı benzer hatalar; geçen sezon makine gibi işleyen takım 3 ay kendine gelemedi. Şimdi de ikinci yarı başladı, takım ilk maçını oynadı; hâlâ Sneijder geldi, geliyor, yolda, uçağı inmek üzere, yok hayır kalkmak üzere, Moratti git dedi, sevgilisi gelmem dedi...

Şu "X takım niye her maç böyle oynamıyor" geyiğine de bayılıyorum. 60 yaşında olup 50 senedir futbolla yatıp kalkanlar bile yapıyor bazen bunu. Adamlar Elazığ'a karşı Elazığ'la oynar gibi, Galatasaray'a karşı da Galatasaray'la oynar gibi oynuyor işte. Bundan daha normal ne olabilir? Galatasaray'ın, Galatasaray gibi oynamaması adamların kabahati değil ki.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim emekli olana kadar bu takımın başında kalmalı.Taraftar bunu ona ve diğerlerine hissettirmeli ki bazıları yanlış şeyler yapmasınlar.Maçı izlemediğim için bir yorum yapamayacağım ancak geçen sezon 4-2 lik Antep maçından sonra ilk kez öne geçtiğimiz bir maçı kaybettik sanırım,demek ki bir yerde sıkıntı var onu da biz değil Fatih Terim bulacak.Transferleri de bir an önce bitirsek iyi olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre'nin 90 dakika sahada kalması Hamit ve Melo'nun kart sınırında olmasıyla alakalı olabilir, sakin kafayla düşününce aklıma ilk gelen bu oldu.

Özeti izleyeyim dedim, acaba bu Emre'ye çok mu yükleniyoruz diye yok arkadaş aklım almıyor yaptıklarını ve yapamadıklarını, az bile kızıyoruz sanki. Emre'nin hücum bölgesinde topu tutamayıp, son vuruşu yapamayıp, dönen topun kalemize gol olarak geldiği 3. yada 4. maç bu sene. Ciddi bir sıkıntı bu. Diğer olay ise, 2. golde yaptığı gölge savunma. Kademeye giriyormuş gibi yapıp çekiliyor, Riera'nın da dengesini bozuyor. Hep zarar, hep zarar. Emre'yi kazanacağız diye Galatasaray kaybediyor, sinir oluyorum.
    Last edited by uAburak89 : 19.Ocak.2013 at 15:27

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sezon başında da yapıldı benzer hatalar; geçen sezon makine gibi işleyen takım 3 ay kendine gelemedi. Şimdi de ikinci yarı başladı, takım ilk maçını oynadı; hâlâ Sneijder geldi, geliyor, yolda, uçağı inmek üzere, yok hayır kalkmak üzere, Moratti git dedi, sevgilisi gelmem dedi...

Şu "X takım niye her maç böyle oynamıyor" geyiğine de bayılıyorum. 60 yaşında olup 50 senedir futbolla yatıp kalkanlar bile yapıyor bazen bunu. Adamlar Elazığ'a karşı Elazığ'la oynar gibi, Galatasaray'a karşı da Galatasaray'la oynar gibi oynuyor işte. Bundan daha normal ne olabilir? Galatasaray'ın, Galatasaray gibi oynamaması adamların kabahati değil ki.

Oyun olarak değil zihniyet olarak. Elazığspor'a ya da başka bir takıma aynı zihniyet ile bakmıyorlar. Şunu demek istiyorum. Sen Galatasaray'a karşı böyle oynadığında seni şampiyon mu yapacaklar hayır. Elazığspor'a karşı oynandığında şampiyon olacakmısın hayır. İki maçtada alacağın üç puan. O zaman neden Galatasaray'a karşı Galatasaray, Elazığspor'a karşı Elazığ gibi oynuyorsun. Akhisar maçından beri kazanamayan ve geçen hafta evinde İBB'ye 2-0 yenilen Kasımpaşa'ya ne oldu da ölümüne oynuyor. Enteresan olan bu. Kimse GS'ye karşı iyi oynadın diye sana kupa vermicekler ya da Elazığspor'a kötü oynadın diye yerden yere vurmıcak. Bu Avrupalıların normalde birbirlerini yemesi ama söz konusu Türkler olunca hepsinin kardeş kesilmesine benziyor.

Şike-teşvik gibi bir söylemde bulunmuyorum kesinlikle sadece olayı enteresan buluyorum. Nedense bu olay hep Türkiye'de yaşanıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Farkındaysan devre arası oldu, adamlar belki arada çok iyi çalıştılar da bu yüzden böyle oynadılar. Galatasaraylı oyuncular nasıl ŞL maçlarına veya derbi maçlara daha fazla motive oluyorlarsa, Kasımpaşalı oyuncularda büyüklerle oynanan maçlara daha fazla motive oluyorlar. Bu büyük takım olmanın getirdiği bir durum. Şikayet edecek bir tarafı yok bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Futbolcular kendilerini göstermek isterler, taraftarlarını mutlu etmek isterler daha çeşitli birçok sebep. Kasımpaşa Elazığ'yı yenince mi yoksa Galatasaray'ı yenince mi taraftarlar daha fazla mutlu olur ?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tek taraflı bakmamak lazım. Aynı resmi ters çevirip, "tam da Kasımpaşa'nın Akhisar'a karşı kazandığı haftadan bu yana kaybetmeyen, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester'ı ve deplasmanda Braga'yı yenen Galatasaray'a ne oldu da tel tel dökülüyor" diye neden sormuyoruz?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Herkes Sabri' yi beğendi mi yoksa kinaye mi var anlamadım ben. Sadece ilk yarıda Selçuk 5 kere Sabri' nin önemli kademelerine girdi. Formsuz dediğimiz Selçuk' un defansta neler yaptığını bu maç daha iyi anladım. Bizim sağ kanat otoban gibi olacaktı neyse ki Selçuk gelip kademelere girdi. Bu haliyle bile oldukça fazla atak yedik orası ayrı. Riera' nın kanadından hiç bahsetmiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri bir ara Messi vari çalımlar attı ya maçın en güzel anı o andı.

Takımın tatilde olduğunu gösteren bir maç oldu. Ünal Aysan'ın biraz daha geri planda kalması lazım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Dün akşam konuşmaya başlamadan önce hoca dediki madem bu konuya girdiniz bende bir kaç şey söylemek isterim dedi arkasındanda önceden hazırlanmış olan metni okudu acaba muhabirler konuyu açmasa hoca konuya girmicekmiydi

ayrıca muhabirlerden de soru almaması benim garibime gitti 1 tane adamda çıkıp itraz etmedi neticede senin görevin orda o adama soru sormak

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Dün akşam konuşmaya başlamadan önce hoca dediki madem bu konuya girdiniz bende bir kaç şey söylemek isterim dedi arkasındanda önceden hazırlanmış olan metni okudu acaba muhabirler konuyu açmasa hoca konuya girmicekmiydi

ayrıca muhabirlerden de soru almaması benim garibime gitti 1 tane adamda çıkıp itraz etmedi neticede senin görevin orda o adama soru sormak
    Yine eleştirecek birşey bulmuşsunuz, tebrikler
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Soru istemiyorum dedi muhabir sorsa ne yazar. Adam konuştu gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hoca maçtan sonra LigTV'ye maç sonu yorumu yaptı, basın toplantısının başında da analizi yaptı. Konu açıldıktan sonra da konuşup toplantısını bitirdi. Kelimeleri seçmekte sıkıntıları olan başkana karşı hazırlanarak konuşması mantıklı, bu konu açılmasa bile maçtan ziyade daha önemli bir konu var diyerek bunu yine konuşabilirdi. Kaldı ki geçen sene buna benzeyen durumlar olmuştu, birlik beraberlik mesajı vermişti yine hoca.

İrdelemek güzeldir ama, yenilgi sonrası yardımcısını toplantıya gönderen, basın toplantısında istifa edip 3-4 saat sonra kararından vazgeçen ya da vazgeçirilen, bir hafta boyunca tamam mı devam mı tartışmalarına rağmen tek kelime etmeyip, hiçbir şey olmamış gibi görevine devam eden teknik direktörü avatar yapan kişinin bu konuya olan ilgisi de benim garibime gitti doğrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten maç sonu basın toplantılarına bir anlam veremiyorum. Klişe düzen olmuş gidiyor hep aynı sorular aynı cevaplar. Yenilen bir maçtan sonra ''Üzüldünüz mü ? sorusuna ''Çok mutluyuz'' diyecek halleri yok hocaların.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri