Maç buradan dönmez artık. BambaBir gol bir asist yazılabilir adama.
Maç buradan dönmez artık. BambaBir gol bir asist yazılabilir adama.
Maç, bu golle bitti. Yine, Bamba'ya çarpmış. Dağıldı iyice Bamba da, o yüzden çıkarılması lazım bence oyundan. Serkan sağ beke, Celutska stopere geçmeli ve Tolunay Hoca, hücuma dönük bir futbolcuyu sahaya sürerek risk almalı kalan sürede.
AlintidirBamba mı Bomba mı anlayamadım!
Maçı hemen bitirmişsiniz.. Bence henüz bitmedi. Gerçi sezon başından beri 2 farkla öne geçtiğimiz maç var mı onu bile hatırlamıyorum ama rakibin atacağı bir gol tekrar morallerinin yerine gelmesine yardım edecektir.
Kısacası 2-0 ama hala güvenemiyorum.
TOLUNAY KAFKAS , in BAMBA yı tutması için birini görevlendirmesi lazım ...su ana kadar 1 gol ,1asistle oynadi
Alıntı![]()
FM Gazetesi
Twitter : Ben Tolunay Kafkas'ın yerinde olsam ikinci yarı Sol Bamba'yı forvete çekerim. Herif gol atmak için doğmuş resmen.
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçtan sonra Bamba bizim Runje gibi olur. Hep geyik konusu olur
FM Gazetesi
Hemen başlık atar Türk basını:
Sol BOMBA!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu gidişle bu maçta daha çok gol olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Belki katılmayabilirsiniz; ama bence Trabzon'a yazık oldu bugün. 0-0 iken verilmeyen net gol ve sonrasında bir futbolcudan gelen zincirleme hatalar. Halbuki, maç çok iyi başlamıştı, Trabzon da asılıyordu maça, kazanmak için. Ne zaman Adrian'ın golü sayılmadı ve dönen topta gol yiyip geriye düştüler, sonrasında dağıldılar. Bana göre, F.Bahçe maçı burdan bırakmaz ve 3 puanı alır bugün. Zaten, Trabzon'da maça dönüş yapacak bir ışık yok. 2-0'dan sonra çok düştüler oyundan. F.Bahçe oynuyor şu dakikalarda.
Helal olsun size be . Bu ligin altından daha çok sular akar
İptal edilen gol ile birlikte değişti maçın kaderi. Trabzon'da motivaston 0'a indi ve Fener'in de şansı inanılmaz yaver gidiyor.
FM Gazetesi
Janko'yu bile savunma arkasına kaçırdılar. FB tarihinin en kötü stoper ikiilisi. Trabzonun umudunu kaybetmemesi lazım.
Yahu herşey iyi tamam da şu takım hiç mi duran top çalışmıyor.
1 tane kornerimiz tehlike vermiyor ya.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İkinci yarı Trabzon 60'a kadar bir gol bulup umutlanmaz ise daha farklı bir skor ortaya çıkabilir. Gollerden sonra Trabzon çöktü. Daha önce Trabzon konularına yazdığım gibi Colman ve Celutska dışında hiç bir yabancısı beş para etmez. Adrian bireysel olarak maç alsa da devamlılığı olmayan bir oyuncu. Gelecek sezon için kadroda revizyona gidilmesi gerekiyor. Bu kadar iyi iki kalecin var ama kadron berbat. Yazık oluyor Trabzon'a.
GS'ın çileği Drogba bizimse Bamba.
- İstifa istifa Sadri Şener istifa
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bamba 2. yarı çıkmazsa frank sinclair in rekorunu egale edebilir![]()
Bu maçta Trabzon aleyhine daha farklı skor olursa maç tatil edilebilir.Onun sinyalleri var şu anda.Her an taraftar olaylar çıkarıcak gibi gergin bir ortam var.
İlk devre açıkcası o eski ruhsuzluk yoktu üstümüzde iyi bir oyun ortaya koyduk.
Kuyt, Gökhan ve Topal'da ciddi bir yükseliş var. Kuyt özellikle çok aç oynuyor, her pozisyonda aktif.
Takım Meireles yokken gerçekten çok sağlam oynuyor, sorun Meireles de imiş. Türkiye Kupasında da yokken iyi işler yapmıştık.
Yobo da gelirse işler yoluna girecek gibi duruyor. Umarım ikinci yarı da böyle devam ederiz ve skoru arttırırız.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bir tek ben mi o golün gol olmadığını düşünüyorum.
Rıdvan gol değil dedi.
FM Gazetesi
Resme bakınca sanki topun tamamı görünmüyor gibi ama gerçekten çok çok ince bir pozisyon.. Dediğim gibi Piero bilebilir ancak.. Golse 5-6 cm yine gol değilse 5-6 cm ile kurtarır..
Kuyt son 6 haftaya göre uzak ara iyi..
Gol değil ki zaten ?
Bence gol değil, tamamı geçmedi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Herkes diyor gol gol diye ben de anlamadım. Topun tamamı gözükmüyor ki.
Kıstas direk olabilir.Top direğin ardında kale içinde net gözükmüyor.Bir kısmı direğe gizli.Çok ince bir pozisyon.
Ridvan Dilmen![]()
onu bunu bilmem erman toroğlu böyle pozisyonlara gol değil derdi top çizgiden ayrılması lazım derdi ki yardımcının bu pozisyonu görmesi imkansız adamın toptan hızlı olması lazım
çok az kısmı bile çizgiye değse gol değil kurallara göre ama onun hakkı gol.