1 hafta öncesinde biss key falan hepsini hallettim. Umarım sıkıntı çıkmaz.
İstanbul'da hava yağışlıymış heralde. Sıkıntı olmaz inşl kazanırız ya.
1 hafta öncesinde biss key falan hepsini hallettim. Umarım sıkıntı çıkmaz.
İstanbul'da hava yağışlıymış heralde. Sıkıntı olmaz inşl kazanırız ya.
Az TV (AzTv Azerbaijan) Frekansı
Frekans: 10966 H 12800
FEC: 5/6
Türksat 3A/2A 42.0°E Uydu
BİSS KEY : 1234560065432100
Aşşağıda AZ TV Yayın akışından da görüldüğü gibi Galatasaray - Schalke 04 Maçı saat 21:45 itibariyle bu kanaldan canlı olarak yayınlanacak.
http://www.aztv.az/program.php?lang=az
Buda alman ZDF kanalinin sifre yokmus.
ZDF HD
ZDF HD .TP:11362/22000/H/S2
tp 11.362 H
şhalkenin ilerde tehlikeli üç adamını yada kanatlarını etkisiz hale getirirsek rahat kazanacağımızı düşünüyorum
Az tv şuan çekiyor bende ama akşama kesin sorun çıkartır![]()
![]()
![]()
Uyduda şifre girecekmi aztv ?
digiturk ya da teledünya'da maçı veren bir kanal yok mudur arkadaşlar? UEFA.COM'dan bir kaç sene önce satın alıp izlemiştim bir şampiyonlar ligi maçını arkadaşlarımla ama şimdi onu bulamıyorum. Uygulamaları kalktı mı acaba.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dıgıtürkte az tv var mı gerçi olsa da aydın doğan izlettirir mi bilmem ama eve gidince bakmam lazım
Drogba varken bu tur zaten Galatasaray'ın bana göre.
Drogba Almanları sever, oynarsa 2 tane yazmasını bekliyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ne saçma yahu. İki maçı da ver şifresiz kanaldan herkes izlesin. Sırf işletmeler kazansın diye milletin tek zevki maç keyfi onunda içine ediyorlar.
Bizde sadece Digiturk var. Maç esnasında internetten AZ TV'yi izleyebilirmiyim. Daha önce izleyenler var mı herhangi bir takılma falan oluyormu acaba ?
Daha önce bir Galatasaray maçı için bu kadar heyecan yapmamıştım hiç saatler geçmek bilmiyor![]()
Bol bol şarkıları dinledik, videoları izledik, eskileri andık. Şimdi nevizadeye yol alma zamanı...
2-0 temiz skorla bitirelim gol yemeyelim.
Football is simple,but Football Manager is not
1TV kanalıda veriyormus maci
1TV (Georgian)
Frekans: 12601 V 2960
Biss Key: 00 20 05 00 00 19 56 00
Biss ID: 1FFF
Ne Güzel maçlarımızı izliyorduk bu Dsmartda Nerden Çıktı yahu.
Bizim evde bu kanal normalde hap acık az tv ama suan acılmıyor ya neden acaba
UEFA'nın şu maç yayınına bir düzenleme getirmesi lazım. Kendi ülkemizin takımını izleyemiyoruz. En azından kendi ülke takımımızın maçlarını açık kanaldan izlemeliyiz.
2-0 yeneriz gibi geliyor. ya da 2-2![]()
Eğer soyunma odasına sadece oynayanların formalarını giymeleri için hazırlıyolarsa amrabat oynuyor beyler![]()
amrabatin oynamasi iyidir iyi umarim oynar
Kendi maçımızı bile parayla satıyorlar. Yakında Milli Maçlar'da şifreli yayınlanırsa şaşırmamak lazım.
Canım FEDA olsun sana !
bu bızım mutfaktadakı tv de ntvsporda normalde acık mac saatınde kapalı oluyor bugunde her zaman az tv acık bugun kapalı ne sınır bozucu bısey ya herkes bıss felan yazıyor ne demek bu sıfre felanmı gırmek lazım acmak ıcın
Resmi twitter hesabının paylaştığı resim ilk 11'se, Hamit yok, Selçuk - Melo ikilisinin önünde, Burak - Sneijder - Amrabat - Drogba var. Çok ofansif gözüküyor. Açıklansa artık kadro, resimlerden çıkarım yapmaya çalışıyoruz..![]()
Beşiktaş maçında da Burak Yılmaz'ın kıyafetleri paylaşılmıştı abi.18 oyuncunun da hazır oluyor bütün gerekli eşyaları.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp