Ömer geliyor beylerTürk Milli Takımımızın iki önemli yıldızı Nuri Şahin ile Ömer Toprak, G.Saray Takımını kamp yaptığı otelde ziyaret edip başarılar diledi.
![]()
![]()
Ömer geliyor beylerTürk Milli Takımımızın iki önemli yıldızı Nuri Şahin ile Ömer Toprak, G.Saray Takımını kamp yaptığı otelde ziyaret edip başarılar diledi.
![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İnş Eboueyi Sol bek Oynatır.
Temsilcimize başarılar, işimiz hiç kolay değil.
GALATASARAY : Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... TD: Fatih TERIM!
yine 4-4-2 hadi hayirlisi bakalim.
XI: Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... TD: Fatih TERIM!
Diyorum ki hoca yine 4-4-2 oynayacak.
4-3-1-2 olmaz hamit-selcuk-melo bir emre-okan-suat degil maalesef.
danny sakat mıydı yoksa kart cezalısımıydı oynamadığı maçlarda ?
Babam Galatasaraylı ben Fenerbahçeliyim ben daha fazla heyecan yaptım nedense inşallah turu geçeriz![]()
Bence yanlış kadro, umarım yanılırım. GS'a başarılar, Allah'ın izniyle Avrupada 2 kupada çeyrek final görürüz.
Sol kanadımız çok zayıf, dikkat etmek gerekiyor.
Canım FEDA olsun sana !
4-3-1-2 dir o sistem. Ne Hamitti ne Sneijderi kanatta harcanmasini istemem.
Ben tura inaniyorum, macta en buyuk is Melo'ya dusecek bence onun kesecegi toplar ve takimi nasil kontraya cikaracagi cok onemli. Pas secimlerini cok iyi olursa sevinen tarafta olacagiz.
Bide sakin olmali Gs futbolculari, gerci Fatih hoca uyarmistir ama yinede soliyelim. Son zamanlarin en onemli maci ulke adina.
Ben Terim'in Sneijder'e kanat olacaksın diyeceğini sanmıyorum. Onu oraya kilitlememiştir yani, Drogba'dan beklentim büyük.
Sneijder daha alışamadı ne zaman alışacak merak içindeyim.Eğer bir maç varsa patlaması gereken o bence bu maçtır. Drogba ise en kötü hali ile beni korkutan birisi..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Schalkenin 11 belli oldu mu ?
gstv ye göre böyle oynucakmışız
TRT SPOR @TRT3SPOR
SON DAKİKA Schalke 04'ün 11'i belli oldu: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Höger, Neustadter, Farfan, Draxler, Bastos, Pukki
Eğer boyle oynuyorsak tam hayalimdeki sistemi kullaniyoruz demektir.
Allah yardımcımız olsun.
Football is simple,but Football Manager is not
XI: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Höger, Neustadter, Farfan, Draxler, Bastos, Pukki
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Uchida'ya dikkat çok etkili bek oyuncusu
Pukki çok ağır bir oyuncu idi hatırladığım kadarı ile hatırladığım adam o ise Semih ve Dany bence tutabilir onu rahat rahat.
Farfan ve Bastos bozuyor işleri![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
3-5-2 oynayacak Galatasaray bence hücum ederken. Savunmada da 5-3-2.
Hücumda;
Semih - Melo - Dany
Eboue - Hamit - Selçuk - Sneijder - Riera
Burak - Drogba
Savunmada;
Eboue - Semih - Melo - Dany - Riera
Hamit - Selçuk - Sneijder
Drogba- Burak
Bekler oyunun kaderini belirleyecek yani. Eboue ve Riera iyi günlerinde olurlarsa ve Farfan ile Bastos'u sağlam kademelerle durdurabilirsek iyi bir oyun oynayabiliriz. Büyük ihtimal ayağa oynayacağız zaten. İkinci yarı da Emre Çolak girer Burak ya da Drogba çıkar maçın gidişatı belirler bu ismi. 4-1-4-1 izleyebiliriz oyun üstünlüğünü alırsak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Uchida ile Farfan bizim sol tarafı folloş ederler.
Kadroyu beğendim.Eğer beklenen reaksiyon gösterilirse yeni sistemimiz hayırlı olsun.Artı çeyrek finalde![]()
Kanatsız sistemde Riera çok sıkıntı yaratır bize.Gelecek yıl iyi bir sol bek almamız lazım ama yok öyle bir sol bek,işte bir Carlinhos var onuda kulübü bırakmıyor.
4312 Galatasaray'ı bozan, uygun olmayan bir dizilim. Oyuncu mantaliteleri de uygun değil. Umarım yanılırım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
4132 tarzı bir sistem olur mu pek inanmadım ben açıkçası. Aslında en baştan bu kadronun maç saatine kadar değişeceğini düşünmüştüm ama. Bakalım merak ettim nasıl diziliiş olacağını.
İleride tek forvet, arkasında Sneijder olur diye düşünmüştüm ben ama bu kadro aşırı cesur olmuş. Sıkıntı yaratabilir.
Canım FEDA olsun sana !
Galatasaray alıştığı 4-4-2 ile oynarsa kazanır farka gider.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !