Uefa Avrupa Ligi 2. ön eleme
Sezon öncesi fizik kondisyon antrenmanları Çok Ağır biçimde yürüttüğümüz için beklediğimizden erken başlayan eleme turları bizi zamansız yakaladı. Her iki maçta da kondisyon problemleri yaşasak da turu geçmeyi başardık. Daha hafif antrenmanlara geçme zamanı, Sezonu herkesten daha önce açmak uzun vadede sıkıntı yaratmaz umarım. Gelecek turdaki rakip ;
...
hocam transferden en az 3 sezon senin sırtını yere getirmeyecek kadar para kaldırmışsın Poznan'ı de geçersin
...
...
Ne Kadar Cimrisin İbocan Az Biraz Harca Yahu Mezara mı Götüreceksin O Kadar Parayı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Son paylaştığın habere bayıldım hocam, ayriyetten gayet güzel ilerliyoruz. Kar-zarar durumumuz da gayet iyi. Feyenoord zorlu rakip ama eleyebileceğimizi düşünüyorum.
Ayrıca her türlü Nikah, Nişan ve Düğün organizasyonlarını stad içinde düzenleyip para kaldırıyoruz. Maçlarda oynatmadığımız oyuncuları bile sırf formdan düşmesin diye bu düğünlerde oynatıyoruz, Mesele kazanmak olsun : )
Son cümleyi okuduktan sonra Ofis'de bütün gözler bana yönenldi , fena güldüm
İyi para kırmışız,feyenordu eleriz
...
güncelleme isterik!![]()
...
Bildiğin tarafsız saha olmuş![]()
...
Deplasman biletleri daha pahalı galibabu kadar yer vermeleri normal değil
![]()
...
bu oyuncu mutlaka alınmalı,gelişmesine de gerek yok![]()
...
o nasıl bir gruptur![]()
...
Kayseri koptu geliyor
...
Bunları biliyor muydunuz ?
Bir futbolcu transfer ederken nasıl tanıtırız ?
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=WJn9D5hlgVA"]İmza Töreni[/YOUTUBE]
...
Lige çok iyi başlamışız ama Avrupa Ligi'nde işimiz zor.
...
Grup zor ama dediğin gibi 4. torbadan bu kadar olur.
Ayrıca Roma'yı içerde yeneceğini düşünüyorum.![]()
TariboWest
takipçinim hocam başarılar belki bu sezon gençlere tecrübe olur ama seneye daha başarılı olabilirsin avrupada