Ligde yine Avrupa bileti alman ve UEFA'da çeyrek bu sezon adına ideal hedefler bence. Başarılar diliyorum Münih aslanlarına.
Ligde yine Avrupa bileti alman ve UEFA'da çeyrek bu sezon adına ideal hedefler bence. Başarılar diliyorum Münih aslanlarına.
Eh işte. Şu ana kadar 15 maçta 1 gol 4 asist hocam. Bence yeterli değil, onu yıldız diye kiraladık takıma
Güzel noktaya vurgu yaptın. Deplasman galibiyetimiz yok hala.
UEFA'da gruplardan bir çıksaydık gerisine bakarızTeşekkürler
![]()
Bundesliga 8. Hafta
Bundesliga 9. Hafta
Bundesliga 10. Hafta
Avrupa Ligi 3. Maç
Avrupa Ligi 4. Maç
İlk 2 sezon defansif bir futbol oynadık, bu durumdan sıkıldım ve ofansif oynatmaya başlattım takımı. Ama hemen hemen oynadığımız her takımın kadrosu bizden daha iyi olunca bu pek te kolay olmuyor.
Ben de gemileri yaktım, menajer arayan 3 büyük takıma iş başvusu yaptım.
Pek şansım olduğunu düşünmüyorum ama belki yönetim akıllanır, görür nelerle uğraştığımı da biraz para verir 3 sezondur 10 kez transfer bütçesi ya da maaş bütçesi talebinde bulundum hepsini reddettiler.
Almanya Kupası 2. Tur
Sonraki turdaki rakibimiz Hannover
Bundesliga 11. Hafta
Bundesliga 12. Hafta
Ligde 5 maçtır kazanamıyoruz.
Leverkusen, Atl. Madrid ve AC Milan iş başvuruları başarısız oldu. Dortmund'un menajeri Klopp da Real Madrid'e gitti. Boşalan koltuğa talip oldum.
Roma'dan teklif var
Teklifi kabul etmek ile etmemek arasında kaldım. 1 Hafta erteledim.
Önümde Cluj maçı var. Bu maçtaki sonuç beni karar vermeye yöneltebilir. Fikrim gitmekten, gönlüm kalmaktan yana.
Avrupa Ligi 5. Maç
Olumlu bir futbol ortaya koyup oyunumuzu sonuçlandıramadık.
Avrupa Ligini kazanma inancım olsaydı 1860 Münih'te kalırdım. Ayrıca burada bir başarı elde edebilmek için uzun senelerimi vermem gerekirdi. Yıllar önce çocukken söylediğim gibi:
Elveda Münih...
AS Roma'da Güray Devri Başladı
9 Aralık günü 1860 Münih ile tüm bağımız koptu ve apar topar İtalya'ya başkente Roma'ya gittik.
Uçaktayken aldığım bir görüntü.
AS Roma başkanı, Amerikan iş adamı James Palotta benimle işlek bir sokakta akşam yemeği yiyip bana İtalyan Şarabı ısmarladı.
Kalabalık, köhne bir sokaktaydık ve tabii ki bir taraftar için Roma teknik direktörü ile burada karşılaşmak şaşırtıcı olurdu. Bu şaşkınlığı o akşam kimse yaşamadı, adımı duymuşlardı ama Google'a yazıp nasıl göründüğümü öğrenme imkanını bulamamışlardı henüz...
Roma'da başarılar.![]()
TariboWest
Başarılar yeni takımda.
Roma'nın uçak görüntüsü 500 yıl öncedenBaşarılar başkentte...
Roma çok sevdiğim kulüplerden biri hocam, senin için de çok zevkli olacağına eminim. Başarılar.![]()
Spartacus'ten araklama foto![]()
Spartacus izlemiyorum hocam bilemeyeceğim, kare Game of Thrones'tan falan olsaydı kaçırmazdım ama orada da gerçek şehirler yok![]()
Kadromuz ve Taktiğimiz
Transfer dönemi yakın, gidecek oyuncular var. İyi transferler de yapmaya çalışacağız ama önceliğim Pjanic'i ikna edip yeni sözleşme imzalamak. Kendisi daha büyük bir kulübe transfer olma isteğiyle yeni sözleşmeye yanaşmıyor.
Güray Roma Serüvenine Güzel Başladı
İtalya Kupası 1. Tur
Çeyrek finaldeki rakibimiz Palermo oldu.
Seri A 17. Hafta
Seri A 18. Hafta
Seri A Puan Durumu
Avrupa Ligi 6. Maç
Bu galibiyetle gruptan lider olarak çıktık
Giriş sağlam olmuş.
Game of thrones'un da hastasıyız, farketmezLige gerçekten iyi giriş yapmışsın, takım kendine gelmiş. Avrupa'da da başarılar diliyorum.
Roma sempati duyduğum bir takım olmuştur hep. Şehri ziyaret etme imkanım da olmuştu. Gerçekten güzel bir yer. Umarım Münih'teki başarıyı burada da devam ettirebilirsin![]()
1860 Münih'in kazmalarından sonra Pjanic, Ferreyra gibi oyuncularla oynamak inanılmaz keyif verdi açıkçası. Teşekkürler![]()
Roma'nın yakınından geçtim ama gezme fırsatım olmadı bir gün kesinlikle gezmek istiyorumUmarım. Hedefim şimdilik İtalya Kupası ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluk. Gelecek sezon yeni transferlerle şampiyonluğa oynarız diye umuyorum.
Kaderin Cilvesine Bak: Münih yolu göründü
Şaşırtıcı bir kura oldu açıkçası. Kader bize bir oyun oynadı.
İtalya Kupası Çeyrek Final
Maç bir ara gider gibi oldu ama galibiyeti aldık. Yarı finaldeki rakibimiz AC Milan oldu. Yarı final maçları 2 ayaklı oynanıyor.
Pjanic Üzdü
Takımımızla yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Pjanic sezon sonu için Newcastle Utd. ile anlaştı. Çok büyük bir oyuncuyu kaybettik. Yerini dolduramadığımız takdirde gelecek sezon taktiğimizi değiştireceğiz.
Pjanic'i satsaydın iyi para gelirdi hem maddi hem de güç adına kötü olmuş.
...
Sen de bir derece haklısın ama bu sezon hedefimiz Avrupa Ligi Kupasını ve İtalya Kupası'nı kaldırmak. Pjanic'i 3'e 5'e satıp yerini dolduramamaktansa yarım sezon oynatırım belki de ikna ederim diye düşünmüştüm. İkna edemedim![]()
Gourcuff Roma'da
![]()
Kendisini Lyon'dan kiralayıp Pjanic'in yedeği olarak kadromuza kattık. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor, performansından memnun kalırsam kadromuza katacağım.
Yıllar önce geleceğin Zidane'ı olması bekleniyordu. O zamanlar Fifa'da Pes'te FM'de hep kadroma alırdım. Bir türlü bekleneni verip Avrupa'nın üst düzey futbolcularından olamadı.
İbai Gomez Başkent'e geldi
Athletic Bilbao'dan kiraladığımız oyuncuyu Gourcuff'ün aksine ilk onbirde değerlendirmeyi düşünüyorum. Sol açıktaki boşluğumuza ilaç olacak ve devşirme sol kanat oynatmak zorunda kalmayacağız![]()
Roma Luca Caldirola için kesenin ağzını açtı
Eski Inter'li oyuncuyu 4.4 M€ karşılığında Pescara'dan transfer ettik. Kendisi 23 yaşındadır ve stoper mevkiinde oynamaktadır, Balzaretti'nin sakatlanması durumu göz önüne alındığında sol beke de alternatif olacaktır.
Gourcuff iyi transfer olmuş hocam, o adamı hep beğenmişimdir ancak dediğin gibi o patlamayı bir türlü yapamadı.
Münih eşleşmesi nasıl bir tesadüftür arkadaş bana böyle bişey olsa keşkeHocam transferler güzel Münihide geçersin kupadada devam Milan zor rakip değil
![]()
malatyAdana!
Pjanic ihanet etmiş ama olsun , Gourcuff da eski günlerine dönerse katkısı büyük olur.
İki asist yapsın iki akın başlatsın yeter o bana, gider bonservisini paşalar gibi alırım.
Münih bana da kolay rakip gibi geldi. Bakalım benim kazmalar bana karşı ne yapacak
Seri A 19. Hafta
Seri A 20. Hafta
Seri A 21. Hafta
3 maçta da bize 3 puanı getirecek pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Münih'te başlayan deplasmanda yenememe sıkıntım devam ediyor. Bir kurşun mu döktürsem, ne yapsam ?![]()
İtalya Kupası Yarı Finali
1. Maç
2. Maç
Takım iki maçta da muhteşem performans sergiledi. Facundo 2 maçta attığı 4 golle galibiyetin mimarlarından oldu.
Finaldeki rakibimiz Juventus
Seri A 22. Hafta
Ligdeki beraberlik serisine bir son verdik. Maçta 3 oyuncumuz sakatlandı. Özellikle Lamela'nınli gayet ciddi. Diz kirişinde kopma meydan geldi ve 3 ay forma giyemeyecek.
Sakatlık Raporu
Michel Bastos Roma'ya Transfer Oldu
Brezilyalı sol kanat oyunucusunu Lyon'dan sezon sonuna kadar kiraladık. Transfer etmek istersek Bastos'un da Gourcuff gibi sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kendisi iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktır.
Roma Kiralamaya Devam Ediyor: Juraj Kucka
Takımdan çok fazla oyuncu gönderdik. Alternatif oyuncu bulmakta zorlanabilirdik, bu yüzden bir kiralık transfer daha yaptık. Kendisi ortasaha oyuncusudur ve bonservisi Marsilya'dadır.
Transfer Sezonu Sona Erdi:
Çok oyuncu gönderip kadromuza az oyuncu kattık. Fakat kulubü finansal olarak güçlendirmek için böyle bir yol gerekiyordu ve mevcut kadromuz da hedeflerimize ulaşmamız için yeterli görünüyor.
İyi gelir sağlamışsın bende hep böyle yapıyorum bi yerden sonra düzene giriyor çok oyuncu olunca her birinin sorunuyla ayrı uğraş felan![]()
malatyAdana!
Kupayı alıp ligde Şampiyonlar Ligi'ne katılım şansını yakalamak ilk sezondan gayet iyi olur.
Münih ile yapacağın maçlar da zor olacak.![]()
TariboWest
Sorunluları gönderdik zaten, yok beni oynat, yok beni kiralık gönder falan hiç uğraşamam satabildiğimi sattım satamadığımı kiralık gönderdimAma bu sefer de alternatif sıkıntısı çekmeye başladık.
1. ile 2. arayı açmış. 3. olup elemeyle Sampiyonlar Ligi'ne gidebiliriz ama hedef kalan tüm maçları kazanmak ve diğer takımların sonuçlarına göre sezonu bitirebileceğimiz en üst sırada bitirmek. Kupayı ve Avrupa Ligi kupasını da kazanırsak kaybettiğimiz saygınlığımızı geri kazanabiliriz.
Pjanic tekrar üzdü.
Yıldız oyuncu sezonu kapattı, Gourcuff'e gün doğdu. Bakalım Gourcuff nasıl bir performans gösterecek şimdiye kadar 2 maça ilk 11'de çıktı ve 4 maç sonradan girdi 1 gol, 1 asistle oynuyor.
Seri A 23. Hafta
Seri A 24. Hafta
Başkent ekibi Juventus'u devirdi
Seri A 25. Hafta
Seri A 26. Hafta
Seri A 27. Hafta
Seri A 28. Hafta
Avrupa Ligi
Güray Eski Öğrencilerine Acımadı
Ne yalan söyleyim, ilk maçta rakibimiz bizi ezdi. Durumu 2-0'dan 2-2'ye getiremeseydik işimiz çok zor olurdu.
İkinci maçta adeta futbol dersi verdik ve eski dostları Münih'e eli boş yolladık.
Sonraki turdaki rakibimiz AZ Alkmaar oldu.
Roma'nın başı rakiplerden çok sakatlıklarla dertte.
Pjanic sakatlandıktan 1 hafta sonra sakatlanan Gourcuff ise yeni iyileşti.
Sabah akşam, tok karına suda eritip içiniz: Lucio
Sakatlıklarla boğuşurken kadroya derinlik katması ve alternatif olması için Lucio'yu bedavaya kadromuza kattık. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
Ayrıca yedek takımdan ve 20 yaş altı takımımızdan birçok oyuncuyu A takıma yükselttik.
Last edited by 3842 : 20.Nisan.2013 at 16:01
Pjanic resmen dalga geçiyor hocam senle.![]()
Geriye dönüş diye buna denilir , nerden nereye..