Eksik oynamamıza karşın uzatmalarda kontrol bizdeydi ama maç penaltılara kalıyor...
Eksik oynamamıza karşın uzatmalarda kontrol bizdeydi ama maç penaltılara kalıyor...
Atletico ilk penaltıyı kaçırıyor...
Kaybetmemiz kötü oldu,seneye avrupada her türlü iş yaparız![]()
Takımın en önemli oyuncusunun son penaltıyı kaçırması kötü olmuş, takımın kadro kalitesi gayet iyi seneye daha iyi takviyelerle kupayı alırsın umarım.
Trajedik oldu evet, yönetimin beklentisi çeyrek finaldi ama buraya kadar çıkmışken akmamız gerekirdi... 90 dk'da biraz daha taktiksel oyuna ağırlığımı koyabilirdim galibiyet adına... sağlık olsun.
Bale en klas ayak evet ama penaltı kullanması 9 gibi bişeydi sanırım, soğukkanlılığına güvendik, yetmediAdebayor'un da 2. penaltıyı kaçırması hiç beklemediğimiz bir durumdu gerçi...Teşekkürler. Seneye kadroya adapte olmuş ve Avrupa'da oynayabilen bir Falcao ve belki bir transfer ile dediğin gibi daha iyi şeyler yapmayı bekliyoruz. Ama takımda transfer yapacak mevkii yok gibi pek
![]()
Last edited by LeoN48 : 09.Mayıs.2013 at 10:24
hadi ya finalde kaybetmek kötü olmuş hem de penaltılarda neyse seneye şl yi alırız artık![]()
CL daha ciddi bir turnuva, işimiz daha zor olacak kesin.
38.Hafta
2012-13 SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ:
Yönetimin beklentilerini fazlasıyla karşıladığımız ilk sezonumuzda ligi 2. sırada bitirmemiz, Capital One Kupası'nı kaldırmamız ve UEFA Avrupa Ligi Finali başardığımız önemli işlerdi. 4-1-2-2-1 sistemine başlarda uyum sağlamada sıkıntı çeksek de daha sonra takımın da birbirini tanımasıyla alıştık ve başarılı olduk. Bireysel ele alırsak Kaboul açık ara en iyi oyuncumuzdu. Önümüzdeki sezon CL bizim için harika ve heyecan dolu bir deneyim olacak. Yönetimin önümüzdeki haftalarda sunacağı transfer bütçesine göre transfer politikamızı da belirleyeceğiz.
Sezonun geneline baktığımızda sağ bek Walker'ın tam istediğimizi veremediğini görüyoruz. Bu nedenle Walker'ı satış listesine koyduk ve Everton'ın € 37.5 M'luk teklifini kabul ettik. Onun yerine yoğun araştırmalar sonucu Porto'dan Danilo ile anlaşmaya çalışıyoruz. Aşağıda değerlendirme açısından kıyaslamalarını koyuyorum, yorumlarınızı beklerim.
![]()
danilo iyidir ama sime yi alsak fena OLMAZ bi de azpilicueta yalnız azpili zor gibi
Azpi'de kulübü de transfere yanaşmıyor, Sime gözlemcilerden 2.5 yıldızı ancak alıyor...
Sezonun ilk transferi Danilo oluyor. Peşin € 37.5 M'ya Walker'ı sattığımızı düşündüğümüzde daha fazla gelecek vaadettiğini düşündüğüm Danilo'nun € 25 M'luk (48 ay) bonservisi ile hem maddi hem kalite olarak ideal bir seçim olduğunu düşünüyorum.
![]()
Avrupa'da penaltılarla kaybetmek üzücü olmuş. Ligde 2.'lik gayet iyi. Walker benim FM'deki bebeklerimden olduğu için satılması beni hayal kırıklığına uğrattıAma olsun Danilo da adam olacak çocuk.
Değerlendirme için çok sağol üstat. Üstteki kıyaslama ekranından da görüldüğü gibi Danilo kağıt üzerinde 2 yaş daha genç olmasına karşın çok daha yetenekli ve daha komple bir sağbek olarak duruyor. Hücum özellikleri yanında daha bu yaşta top kapma ve markajının 15'er olması beni etkiledi. Walker biraz daha iyi hız ve ivmelenmeye sahip (Danilo: 15-16, Walker: 17-18) ama bu önemli bir fark değil, o yaşa kadar Danilo'nun da aynı değerlere yaklaşması çok olası. Bence defansif-ofansif bu oyunun en klas sağbeki olmaya aday. Danilo'yu FM13 kariyerinde kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
İlk sene Avrupa Ligi'ni Finalede olsa bence başarı Ligdeki konumunda çok iyi , Walker'ı satıp Danilo'yu bedava'ya getirmişsin , Türkiye Liginde düşen takımlarda çok ilginç Elazığ ve Akhisar'dan biri düşmemiş , Hollanda Liginde benim kariyerde de Twente şampiyon oldu
Danilo potansiyel Cafu eksiği yok. Sağ ve Sol bekler çok dikkat çekmese de sistem için olmazsa olmaz oyuncular.
...
Yönetimin hedeflerini tamamen gerçekleştirmişsin tebrikler ve kadron da gerçekten güzel olmuş ilk sezondan. şu an benim de ilk sezon bitmek üzere 5.yim gerçekten zorlu ve zevkli geçiyor. gelecek sene için yapacağın transferleri merakla bekliyorum, tüyolar tüyolar gelsin tüyolar)
Ligler'de Twente dışında gerçek şampiyonlar şampiyon oldu, Ajax çok az farkla kaçırmış zaten. Oyunun gerçekçiliğinin bir göstergesi ve neden bizim için bu oyunun bir tutku olduğuna da en güzel örnek. Walker'ın nakit € 37.5 M'a gitmesi gerçekten çok iyi oldu, kariyerinde daha büyük bir bonservis ödeneceğini sanmıyorum. Danilo adamım benim, merak ediyorum oyununu.
Aynen ortak, bekler benim en gözde oyuncularım olmuştur tüm oyunlarımda, onların hücuma sağladığı destek oyunda çoğu zaman belirleyici etken oluyor. Walker'a göre daha ofansif oynatacağım Danilo'yu, Baines ile birlikte sağdan soldan bindirmelerini merak ediyorum.
Teşekkürler, kariyerini paylaşırsan takip ederiz zevkle. Dediğin gibi oldu, beklentilerin üzerine çıktık hatta, gelecek sezon takımda direk oynatmak üzere pek bir transferim olmayacak gibi duruyor (Danilo hariç tabii), önü açık genç potansiyel yeteneklerle yedekleri biraz daha güçlendirebilirim, şu an için transfer politikası kafamda böyle şekillendi. Devre arasında gelen Falcao, Douglas Costa ve Fellaini'nin takıma ısınıp daha iyi performanslar göstermesini bekliyorum, en büyük transferlerim onlar olacak.
Genç Danilo'dan sonra sezonun 2. bombasını Iker Muniain ile patlattık. Kulubü Bilbao pazarlık konusuna hiç yanaşmadığı için mecburen € 45 M (48 ay) serbest kalma maddesini kullanarak transferi bitirebildik. Bu transferle birlikte detaylarını biraz sonra vereceğim yeni sezon için düşündüğümüz taktiğe geçebiliriz.
Bu sezon kanat üzerine kurulu 4-1-2-2-1'i terkedip daha total bir futbol oynamayı planladığımız bu dizilime geçiyoruz, burda AMC oynayacak harika çocuk Muniain ve gerektiğinde Sigurddson hücum adına bizim için çok kilit oyuncular olacaklar. Bale'i AML'den ML'ye çekiyoruz. Tek forvet Falcao'da merkezin biraz sağında görev yapacak. Geçen sene kanatlar üzerine yoğunlaştırdığımız pas trafiğini AMC'li sisteme geçtiğimizden karışık yapıyoruz, yine geçen seneden farklı olarak paslaşmalarımızı seri, tempomuzu da çabuk olarak değiştiriyoruz. Kadro derinliği olarak da yeterli görünüyoruz.
Muniain transferi çok iyi olmuş. O ne ya? Yedekleri bana ver kapışalım![]()
Sağolun arkadaşlar, yedekler başıma iç açmazlar umarım
Bu sezon transfer dünyasına gözatarsak PSG, City ve ManU'nın maşallahları olduğunu görüyoruz, bonservis bedeli olarak en yüksek transferi Muniain ile biz gerçekleştirmişizBu arada ilgimi çeken Premier Lig transferlerinden birini aşağıda sizlerle paylaşıyorum
![]()