Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

7 31.82%
  • Kayserispor kazanır

4 18.18%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 119 arası toplam 119 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 31. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ligi kapatalım gidelim artık yeter ya ŞİKE ŞİKE ŞİKE !

Sen Antalya yenil,Paşaya yenil,Sivas'a yenil,Karabük yenil,gençlere yenil,Trabzon la evinde berabere kal Sivasla deplasmanda beraber kal elazığ hem içerde hem dışarda beraber kal.Sonra gel burda Gol şuna benziyordu .

Bence saçma.35 Puan kaybettik bu sene toplamda eğer şu maçlardan 3'ünün kazansaydık şu anda şampiyon adayıydık.

Galatasaray ise 28 Puan.

Gaziantep maçına attığım yorumdur.

Biz ne kadar koşmuşuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı izlemedim ancak yan taraftan ara sıra göz ucuyla maça baktıgımda. Hep Caner'e rastladım. Hakemi sırtından çekmesi, düşerken tekme atması, Kayserili oyuncuya koşarken dirsek atmasını gördüm. Son olarakta maçı sarı kartla tamamladıgını gördüm.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ya bırakın Sow'un Kuyt'ın işi yok gidip Salih'e böyle şeyler mi diyecekler ? Oraya Volkan , Emre falan deseymiş daha düzgün olurmuş heralde acaba hangi dille anlaşmışlar onu da merak ettim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Neyi tartışıyorsunuz anlamadım ki yalan söylüyor diyen de kanıtlayamaz,doğru söylüyor diyende kanıtlayamaz.Sabaha kadar boşa tartışır durursunuz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Caner'in aciklamalari nedir ?

+ Sow'un oyle bisey soyliyecegini dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aykut Kocaman'ın açıklamaları gerçekten talihsizlik.Daha ortaya çıkan tapelerin üzerinden çok az zaman geçmişken 2 senedir şike yaptığımızı ima etmesi bana ironik geldi.Aykut hocaya özellikle yakıştıramadığımı belirtmek isterim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Caner'in aciklamalari nedir ?

+ Sow'un oyle bisey soyliyecegini dusunmuyorum.
    Caner'i zaten hiçbir FB taraftarının sevdiğini zannetmiyorum, en azından %90'ı. Yemin ediyorum 70. dakikaya kadar çok rahat maç izliyordum Caner girdi sinir krizine girdim. Kayseri 2 tane daha atsa hiçbirşey demezdim. Caner'in yüzünden galip gelmemize rağmen sinirim 10 dakika geçmedi. Bir ara hakeme, at artık şu .... oyundan diye bağırdım evdekiler yerinden sıçradı. Abi nefret ediyorum bu adamdan artık defolsun gitsin. Her maç aynı bencil ve çirkef hareketler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Aykut Kocaman'ın açıklamaları gerçekten talihsizlik.Daha ortaya çıkan tapelerin üzerinden çok az zaman geçmişken 2 senedir şike yaptığımızı ima etmesi bana ironik geldi.Aykut hocaya özellikle yakıştıramadığımı belirtmek isterim.
    Türkiye'deki yenilen tüm teknik direktörler bu şekilde açıklama yapıyor, açıklamaların hiçbirini bilmesem de garipsememek lazım. 3 yıl önce Bursaspor başkanı, geçen sene Fatih Terim zamanı geldiğinde açıklama yapacaklarını belirterek şikeyi ima ettiler. Şampiyon olduktan sonra sustular. GS takımındaki herkes bu sene bunu ima ediyor, FB değil de GS ikinci lsaydı Fatih Terim de aynı açıklamaları yapacaktı. Bunları artık normal kabul ediyoruz. Türkiye'nin gerçeğine Aykut Kocaman da ayaak uydurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adama Galatasaray için oynuyorsun diyorlar , o da puan tablosuna baktın mı diyor ? yani kendi takımıyla değil , Galatasarayla cevap veriyor ? garip bir ironi olmuş.

ayrıca , Fenerbahçeli futbolculara karaktersiz demek serbest herhalde bizim konularda sürekli bunlar söyleniyor , biz karaktersiz desek Terim'e falan neler olur , ne kadar ceza alırız , nasıl anında silinir acaba mesajlarımız.

ama emre'ye , caner'e falan atış serbest.halbuki adam Gs'de neyse burda o .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Caner,Volkan,Gökhan,Selçuk,Mehmet topuz beklerim o acıklamaları.Sow ve Kuyt gibi bir profesyonelden hayatta beklemem.Kuyt bir ihtimal ama Sow ihtimal bile vermiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Caner'i zaten hiçbir FB taraftarının sevdiğini zannetmiyorum, en azından %90'ı. Yemin ediyorum 70. dakikaya kadar çok rahat maç izliyordum Caner girdi sinir krizine girdim. Kayseri 2 tane daha atsa hiçbirşey demezdim. Caner'in yüzünden galip gelmemize rağmen sinirim 10 dakika geçmedi. Bir ara hakeme, at artık şu .... oyundan diye bağırdım evdekiler yerinden sıçradı. Abi nefret ediyorum bu adamdan artık defolsun gitsin. Her maç aynı bencil ve çirkef hareketler.
    Ben Caner'i çok seviyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bende seviyorum Caner'i bir sorunum yok yani

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Caneri severim ama bazı hareketlerini hiç onaylamıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bende severim ama bazı hareketleri hoşuma gitmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Adama Galatasaray için oynuyorsun diyorlar , o da puan tablosuna baktın mı diyor ? yani kendi takımıyla değil , Galatasarayla cevap veriyor ? garip bir ironi olmuş.

ayrıca , Fenerbahçeli futbolculara karaktersiz demek serbest herhalde bizim konularda sürekli bunlar söyleniyor , biz karaktersiz desek Terim'e falan neler olur , ne kadar ceza alırız , nasıl anında silinir acaba mesajlarımız.

ama emre'ye , caner'e falan atış serbest.halbuki adam Gs'de neyse burda o .
    Çok yanlış anlamışsınız kayserinin avrupaya gitme durumu olduğu için o cevabı vermiş

Caner konusunda ne yazık ki hemen hemen herkes aynı şeyi düşünüyor gs oynarken de çoğu galatasaraylı sevmiyordu zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    onu geçtim kendi maçını bırakıp bizim maçı mı izlemiş bu adam şike ithamında bulunuyo he diyelim ki önceki maçlar hakkında böyle bi ithamda bulunuyo kaybetsek te aynı şeyi dicekmiydi acaba ?

Aykut Kocaman şike felan demedi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Saha dışı konuşmayı ne kadar çok seviyoruz yahu : )

Bugün maçın büyük bölümünü izlemedim, geniş özeti izledim. Aykut Hocanın sistemini ele alırsak ileri uçtaki adamın özellikle Pasör görevi görmesi ve Hava toplarında kaleye sırtı dönük olarak servis yapması veya kaleye doğru bunlarla etkili olması etken. Bu yüzden Webo alındı ve tercih ediliyor. Ama bir isim var ki bana göre bu işi Webo'dan daha iyi yapıyor. O da Dirk Kuyt. Bugün Stoch'un iştah kabartan oyunu, Kuyt'ın isteği ve Sow'un gezici oyununu düşünürsek ;

Stoch-Kuyt-Sow ileri üçlüsü Kontra oyun için bal kaymak olur. Umarım bu şekil değerlendiririz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada o diyalog uydurma değil. Salih kendisi söylüyor.http://www.youtube.com/watch?v=sYahz...ature=youtu.be

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Aykut Kocaman şike felan demedi
    ahaha. demedimi ? saha disi ne demek ?

benbenim ; ingilizce biliyordur o dilde anlasmislardir

dedigim gibi salih yalan solemistir ! webo-kuyt hayatta ole demezler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şöyle bir şey var biizimkiler Türkçe dersi alıyor.Beki söylemiş olabilirler ama ben hiç ihtimal vermiyorum.Volkan dese inanırdım.Sow-Kuyt hiç inanasım gelmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ahaha. demedimi ? saha disi ne demek ?

benbenim ; ingilizce biliyordur o dilde anlasmislardir

dedigim gibi salih yalan solemistir ! webo-kuyt hayatta ole demezler.
    Webo - Kuyt derde Sow - Kuyt demez bence.

Webo nereden çıktı şimdi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    elle oynamanin penalti olmasi icin van macindaki sergenin frikigini barajda smaclayan vanli oyuncunun pozisyonu gibi olmali ki herkes hemfikir olsun ama onda bile hakem penaltiyi es gecmisti. hala gulerim hatirladikca
    Sergen' in nereye vuracağı belliydi diyor bir de. Maç sonrası açıklaması çok iyi o adamın

http://www.youtube.com/watch?v=jGnqwbul1IM
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam Sergen'in nereye vuracağı belliydi diyor. Sergen zaten hep elime vurur der gibi.Birde çıkarken bazen böyle çıkılır demesi yok mu Böyle çıkış mı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sergen' in nereye vuracağı belliydi diyor bir de. Maç sonrası açıklaması çok iyi o adamın

http://www.youtube.com/watch?v=jGnqwbul1IM
    ''Ben sadece olaya konsantre oldum.''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Lig bitmiş bizim için.Avrupa Ligi var ve bu çok önemli bizim için umarım lizbondan iyi bir skorla,finale kalırız.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben Caner'i çok seviyorum
    Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bende seviyorum Caner'i bir sorunum yok yani
    Hadi ya . Neyse o zaman sizi %10'un içinde kabul etmek lazım. Daha fazla böyle cevap gelmesin ama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Top Bobo'nun eline çarpıyor net penaltı. Caner'de çok çirkef oynadı açıkçası, kırmızı kart ile atılması gerekirdi bence. Salih'in dediklerine ise pek inanasım gelmiyor. Krasic'de bitmiş beyler. En kısa sürede kurtulmaya bakın derim. Dokunsan yere düşüyor adam, fizik denen birşey yok. Sen böyle maçlarda kendini gösteremeyeceksen hangi maçlarda oynayacaksın ki ? Benfica maçı öncesi moral açısından bakarsak güzel galibiyet oldu FB adına.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri