Burak atti (sevinmedim)
Burak atti (sevinmedim)
Burak. İlk pozisyonumuz gol oldu, defansın da çok büyük hatası var.
Helal Burak,Helal Melo
Sağolasın Binya...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tribunler muazzam deplasmandada olmamiza ragmen.
Çok şanslıyız valla adama gelecekken top yerdeydi Burak'ta kaldı top ve gol Kayseri maçı 1-1 böyle biterse kalan maçlarda 1 puan yetiyor bize.
Golden sonra biraz kıpırdandık.Hamit falan koşuyor yani güzel.
Golden sonra iyi toparladık 2'de gelecek inşAllah.
David alaba
![]()
Önce Melo ile uzaktan denedik, sonra da Burak çok net pozisyonda kafa ile atamadı.
Maçta en güzel şey Galatasaray taraftarı, helal olsun hepsine.
Ligimizin hakemleri Drogba'ya aşırı şekilde müsamaha gösteriyor ama onun aleyhine yapılan hareketlere.
Sabri girdi Drogba çıktı.
İyi değişiklik Drogba bu maç etkisizdi baya.
Sabri gerçek Sabri gibi vurdu![]()
Kapadım maçı. Drogba çık Sabri gir, Hamit çık Gökhan gir. Gömüldük defansa.
Emre Çolak ayağının ayarına ben senin.
hasan sas ve umit davala benim icin hocaligi birak yardimci antrenor bile olamazlar gokhan zani almak hamiti cikartmak ? korkak adamlar.
Alaba o mesajı yazdıktan sonra 5.000 takipçi aldı.Bu arada az önceki pozisyon nasıl gol olmaz yahu.
90. dakikaya kadar iyi yürüten taraftar çirkinleşti,yakışmıyor.
Kazanmaya devam.![]()
Oynadığımız oyun berbattı,şanslı bir gol bularak galip geldik.Taraftarlar son 5 dakika da cıvıttı.Eboue'nin soyunma odasına gitmesi tamamen terbiyesizlik,tamam saha içinde tartışabilirsin ancak yaptığın şey hoş değil.
Kaldı;
Son 3 !
4-3-1-2 sisteminin ne kadar patlamaya hazır bir sistem oldugunu gösteren mac oldu bence. Kanatlardan ne bir hücum organizasyonu yapabiliyoruz ne de kanatları savunabiliyoruz. Geçen seneki 4-4-1-1 'e geri dönmeliyiz. Yoksa bu iş böyle gitmez. Oynanan futbol zevk vermiyor kesinlikle..
Eboue'de Burak'la olan tartışmasında haklı. Burak çirkin bir tepki verdi ilk anda, Eboue'nin kızması gayet normal.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
3 maç var, 3 puan alırsak şampiyonuz. Oynanan oyun kötü de, artık sistem falan tartışılacak zaman değil.![]()
Evet Eboue sonuna kadar haklı,duygusal biri olduğunu biliyorum,çok önemli bir şey de değil ancak şampiyonluğa kalmış 1 maç,taraftar seni çağırıyor ancak hiç değmeyecek bir pozisyona sinirlendin diye sırtını dönüp gidiyorsun.Keşke yapmasa,neyse haftaya Allah'ın izniyle şampiyonluğu kutlarken görürüz onu.
Burak'ın bu tarz tepkileri oluyor zaman zaman, bugün de abarttı. En kısa sürede tatlıya bağlanır umarım bu olay. Haftaya çok süper bir atmosfer olur, bugüne nazaran daha iyi daha istekli bir takım göreceğimizi umuyorum. 3 maçın birini kazansak yetiyor, hatta Fenerbahçe'ye yenilmeyip diğer iki maçı kaybetsek bile şampiyonuz ama bu stres bitmeli artık. Sivas da yenilmeyecek bir takım değil, bugün yokları oynayan isimlerden haftaya ekstra performans bekliyorum.
Bu oyunla maçı kazanmak mucizeydi başardık. Ancak oyun hiç memnun etmedi beni. Fatih Terim duruma el koysun yoksa olacak gibi değil. Bu hafta hadi kazandık, o da rakip hatasıyla, haftaya kazanamazsak ne olacak?
Maçta yine iyi bahsedilebilecek biri varsa o da Muslera idi. Bravo! Sen de olmasan ne yapardık bilmiyorum.
Galatasaray 6 maçtır üst üste kazanıyor, bu seriyi yaparken hata yapmamaları zaten farkı açtı. Bana göre iş sadece matematiksel ıvır zıvıra kaldı, yoksa 3 maçta alınacak tek galibiyet bile Galatasaray'ı şampiyon yapar. Büyük ihtimalle haftaya bu gerçekleşir, Şimdiden tebrik edeyim. Umarım Fatih Terim sezon sonunda bırakırYoksa bütün taşlar aynı şekilde devam ederse bu şampiyonluk serisinin 4'e 5'e kadar yolu var.
...