Mac aklima geldikce sol tarafimda bi agri hissediyorum...
Mac aklima geldikce sol tarafimda bi agri hissediyorum...
Cris,uzaklardan vurur bi kaç tane umarım tutturur bi iki tanesini
Edit: Aynen @ForsakeN ve vakit geçmiyor.
önemli olan ne kadar atacağımız değil ne kadar yiğeceğimiz bakalım benficanın savunması çok kopuk zaten illaki atarız
Bizim forumdakilerin halide iyi değil
Gol atarız heyacan yapmayın o kadar. Ama yeterki yiyeceğimiz gol turu kaybettirecek kadar olmasın.![]()
Kartalı cok merak ediyorum.Her maçtan önce uçuruyorlarmış.
Last edited by petrol_fb12 : 02.Mayıs.2013 at 15:36
Benfica heyeti bizim için lig daha önemli demiş, ya bu maçı takmayacaklar yada bizi rahatlatmak gevşetmek istiyorlar. Şüphesiz ki bu kupa bizim için daha önemli Benfica'ya göre, ne yapıp ne edip 90 dakika mücadele edeceğiz ve bu finale gideceğiz. Bir daha hiçbir futbolcumuz bu anı yaşayamayacak.
Ne yapıp eder finale yükseliriz.Hele ilk golü kontradan biz atarsak tadından yenmez iddaa ediyorum ilk golü biz atarsak maç 3e kadar atarız valla.![]()
Last edited by ReaList : 02.Mayıs.2013 at 15:48
...
Cardozo felanda kariyerimin en önemli maçı diyordu bu maç için. Bence Benfica önem veriyor bu maça. Hemde en az lig kadar.
Eleneceklerini anladılar biz önemsemiyoruz diyorlar işte.
Eleyeceğiz valla diğer türlü bir sonucu aklıma getirmek bile istemiyorum.
Ligi daha fazla önemsiyoruz falan hikaye. 2 sene önce finalde Braga'ya kaybettiklerinde yaşadıkları üzüntü ortada. Ayrıca dünya üzerinde hiçbir takımın avrupa kupalarında bu dereceye geldikten sonra (yarı final vs) biz ligi daha fazla önemsiyoruz falan deme lüksü yok bence.
Allah utandırmasın , sonu Amsterdam olsun..
Sow'un bugün Papiss gibi pozisyonlara girmesini temenni ediyorum.![]()
Musa Cisse gibi yapmaz affetmez affetmez !![]()
TariboWest
Alakası bile yok, tam tersi lig bizim için önemli ama Uefa'dan daha önemli değil şeklinde açıklama yaptı.
Ersin Düzen :
benfica muhtemel 11:
artur
almeida, luisao, garay, melgarejo
salvio, matic, e.perez, gaitan
lima, cardozo
İlk maçta Perez ve Lima hiç süre almadılar yanlış hatırlamıyorsam. Gaitan da ikinci yarı oynadı. Bu sefer çok daha zorlu bir maç bekliyor temsilcimizi. Adamların eksikleri tamamlanırken Fenerbahçe Webo ve Meireles gibi iki kemik oyuncusunu kaybetti. Caner'in defansa yardımının fazla olması belki oradaki sıkıntıyı avantaja dahi çevirebilir ancak Meireles'in olmaması çok kötü.
Topuz 11 başlayacak bence
Salvio ve Gaitan geri dönen oyuncular değil , kanatları kullanarak avantaja çevirebiliriz.
Eğer forvetlere iyi baskı uygularsak avantajlı oluruz. Orta sahada kanatlar güçsüz ve savunmada yeterli değil, Matic de sürekli hata yapan bir oyuncu. biraz dikkatli olursak oyunu kontrol edebiliriz.
Stoch 11 başlar diye düşünüyorum bende. Aykut Hoca biz bunlara uzaktan atarız diye düşünüp Stoch'u oynatabilir. Geçen sene Alex'in yerinde denemişti 1-2 kez,oynatırsa yine orada oynatacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aman ne stochu
Cris zaten savunma yapmıyor adam gibi bir de üstüne stoch gelirse eyvah eyvah![]()
4-2-4 gibi bişey olmuş o. Aşırı ofansif, FB ortasahayı dar eder bunlara. Çok küçümsüyorlar rakibi.
Eğerki oynayan oyunculara göre taktik kurdularsa doğru bir taktik.Selçuk-Salih ikilisi Topal-Miereles gibi orta sahayı kitleyemez.Selçuk bir nebze.Heleki Salih hiç yapamaz.Baroni yardıma gelecek ordan onunda ne kadar iyi olduğu mechul.
4-2-4 oynamak büyük risktir.Benfica turu atlamak istiyorsa gol lazım.4-2-4 oynarsa.Kuyt-Gökhan Ziegler-Caner Kanatları çökertir.Benfica'yı rahat eleriz.
Eger Benfica yukarıdaki kadro ile cıkarsa bizde maça skoru koruma amacı ile baslarsak darma duman ederler bizi Stoch 11 baslamalı kontralarla cıkmamız lazım savunma ön planda olmalı ama 11 kisi olarak degil.
Yanlış hatırlıyorsun abi. 2 sene önce ki finalde Porto ve Braga karşılaşmıştı. Porto 1-0 kazanmıştı. Dediğine katılıyorum. Lig kadar en az UEFA'yı da önemsiyorlardır.
İlk 20 dakika çok önemli, bilinçsizce saldıracaklardır, dikkat etmek gerek. Tur için gol lazım. Fenerbahçe'nin topu ayağında tutup her an gol araması lazım. Defansa kapanmaması lazım. Defans oyuncuları forvetlere yapışık oynamalı. İlk maçta ki futbolu bu akşam da oynasın gerisi kolay, Amsterdam yakındır.
Canım FEDA olsun sana !
Bu Benfica'lılar kendilerine çok güveniyor. Benim okuduğum haberlerde falan hep asarız keseriz havalarında Jesus ve ekibiYa gerçekten çok güveniyolar kendilerine yada rakibi baskı altına almaya çalışıyolar.
Temsilcimiz inşlAllah finale çıkar. Skor avantajı var ama eksiklikler de var. Ola Jonh değişik bi oyuncu ama olmaması iyi. Gaitan'da da sıkıntı var sanırım. Rakibin hızlı adamlarını durdurabilirse Fenerbahçe helede gol atarsa zaten çıkar finale.
Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
Doğru doğru yarı final. Porto, Benfica ve Braga vardı.
Canım FEDA olsun sana !