Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fırtınanın Devler Ligi akibeti ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Elenir ve evine döner

0 0%
  • Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eder

1 20.00%
  • Gruptan çıkar ama Çeyrek Finali göremez

1 20.00%
  • Çeyrek Final

3 60.00%
  • Yarı Final

0 0%
  • Devleri dize, kupayı Karadeniz'e getirir

0 0%
Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 269 sonuç

Konu: Joveticli Fırtına Avrupada Esecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

oyle birini alicaksan uzun tac ozelligi 17-18 olmali en az. 15 kurtarmaz. bir de o tactan 7-8 tane kullanmistir mutlaka luiz o mac. arada bir tanesi gol oluyor oyle. benim de ligde azpilicuetanin taclari ayni sekil, bir tane de asisti var tactan :P

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    oyle birini alicaksan uzun tac ozelligi 17-18 olmali en az. 15 kurtarmaz. bir de o tactan 7-8 tane kullanmistir mutlaka luiz o mac. arada bir tanesi gol oluyor oyle. benim de ligde azpilicuetanin taclari ayni sekil, bir tane de asisti var tactan :P
    Kullandı ama hermaç tehlikle yapabilirsin zaten savunma yapıyoruz tacdan macdan atarsak yatarız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bazen sadece şansa ihtiyacınız vardır !

Forvetlerimizde inanılmaz bir düşüş var gol atamıyoruz resmen. elimizde 6 forvetin olmasından kaynaklanıyor belkide. Geçen yıl dokunmamıştık ama devre arası yada sezon sonu hücum hattında büyük revizyon yapabiliriz. Yinede Ramon bi nebze yüzümü güldürdü umarım gollerine devam eder profili düşmüştü tekrar artırdı sert şut çekmesini istemiştim becerememişti tekrar istedim o yüzden mi oldu acaba şuan o yetiyi kazandı ama

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Frıtına devler ligine ısındı !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dormund zaferinden sonra evimzde güçlü bursayıda geçtik karabük karşısında biraz zorlandık ama takım form tutmaya başladı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

FRANSADA GOLBASTI !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avni Akerdeki lyon maçında da çok iyi oynamış öne geçmiştik fakat lyonun her geldiği gol olmuş ve farklı mağlup olmustuk açıkcası hiç haketmemiştik. Nasıl yenildi anlamıyorum ama chelsea 2 maçtada bu loyna yenilmese yada içerdeki maçta bir beraberlik çıkarsaydık şuan farklı şeyleri konuşuyor olabilirdik. Herşeye rağmen zor grupta avrupa bileti aldık mutluyuz. Bu arada Soner Aydoğduya ayrı bir parantez açıyorum çok fazla ilk 11 şansı bulamıyordu fakat verdiğim 2 yönlü orta saha antrenmanında oyun kurucu olmasına rağmen müthiş adapte olup geliştirdi defansif yönden gelişince artık düzenli 11 oynamaya başladı ve duran toplarda çıtamız yükseldi nitekim ligde son maçlarda takımı sırtladı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu sonuçların ardından ilk yarıyı bitirmiş bulunuyoruz

Geçen yıl 17 maçta 11 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı bu senede devreyi hemen hemen aynı puanla kapatıyoruz. Aralık ayında inanılmaz bir fikstür sıkışıklığı vardı öyleki 1 gün dinlenip maça bile çıktı oyuncularım. İyi idare ettiğimizi düşünüyorum evimizde bireysel hatalar yüzünden yenildiğimiz sivas maçını saymazsak 3 kulvarda da fena sayılmayız. Bu arada teklifler gelmeye başladı Barca bile olsa bi yere gitmiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Vay arkadaş ya ben böyle gudubet el görmedim infantino git bi abdest al abi ya ! Geçen sene ne güzel kuralar çekiyoduk ama lig şampiyonlugu ugruna avrupaya yedeklerle çıkıp anca ceyrek finali görmüştük zorlasak belki yarıyı da görebilirdik ama bu sene infantino reyiz Şampiyonlar Ligi gruplarında yeterince tatmin olmamış olsa ki gitti Psgyi çekti. Onları elemek çok zor ama elersek müstakbel rakibimiz son şampiyon Totnım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Devre arası transfer sezonunda eldeki birkaç forveti okutmaya çalışıcam. ve sözleşmesi sona eren al cilala parlat sat stratejimize uyan 1-2 oyuncu bulabilirsek süper olucak. Hem bedava alıyoruz etinden sütünden yararlanıyoruz hemde klube sıcak para girişi sağlayıp çarkları döndürüyoruz. tabi bide satılık lisesine koyulan oyuncularda var onlarıda cilalıyoruz. kura şansımız gibi olmasın ve şans gülsün artık ):

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kuralar harbiden şaka gibi ama lyon karşısındaki destansı zaferden sonra neden olmasın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kuralar harbiden şaka gibi ama lyon karşısındaki destansı zaferden sonra neden olmasın
    artık alıştım artık kurada şu gelse bu gelse demiyorum listeye bakıyorum en güçlü kimse rakibimiz o oluyor genelde..uefadan kıllanmaya başladım resimde herşey görülüyor kaş göz ayrı oynuyor herifin

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Kariyerini güncellediğini yeni gördüm. Gayet iyi çıkış yapmışsın son haftalarda o beraberlikler ve yenilgeler olmamış ama
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    artık alıştım artık kurada şu gelse bu gelse demiyorum listeye bakıyorum en güçlü kimse rakibimiz o oluyor genelde..uefadan kıllanmaya başladım resimde herşey görülüyor kaş göz ayrı oynuyor herifin

belli zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adamın tipinde meymenet yok ki elinden iyi bir şey çıksın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

ahaha şikeyi yakaladık

Nesil
    2012

Çok aşıırı futbolcu sirkilasyonu yapmışsın , aslında doğru olanıda yapmışsın , oyunun başında Trabzon borç batağında başlıyor futbolcu alıp satmazsan , bütçeyi açamıyosun zaten , oyunun başında takas olayını çok iyi yapmışsın , yerli oyuncular hakkında Sezer ve Özgür ileri'nin performansları nasıl , özellikle Özgür prfolinin çok üstünde oynuyor bildiğim kadarıyla

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Kariyerini güncellediğini yeni gördüm. Gayet iyi çıkış yapmışsın son haftalarda o beraberlikler ve yenilgeler olmamış ama
    yanlış hatırlamıyorsam takımla 20 günde 8 maç mı 9 maç mı ne çıktık çok yoğun fikstürden geçtik bundan iyisi can sağlığı benim için (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    belli zaten
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ahaha şikeyi yakaladık
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Adamın tipinde meymenet yok ki elinden iyi bir şey çıksın
    Türklerden irrite oluyo adam (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Çok aşıırı futbolcu sirkilasyonu yapmışsın , aslında doğru olanıda yapmışsın , oyunun başında Trabzon borç batağında başlıyor futbolcu alıp satmazsan , bütçeyi açamıyosun zaten , oyunun başında takas olayını çok iyi yapmışsın , yerli oyuncular hakkında Sezer ve Özgür ileri'nin performansları nasıl , özellikle Özgür prfolinin çok üstünde oynuyor bildiğim kadarıyla
    Sezeri adanasporla kariyer yaptıgımda da almıstım tabi trabzonsporun tesis ve antrenorlerininde etkisi olmakla beraber muazaam gelişme gösteriyor ve ortalama tutturuyor. Özgürü ise genelde stoper oynatırdım daha önceki türkiye ligi kariyerlerimde ama bu sefer necibi alamadık (48 ay taksidi sevmiyorum) ilk sezon bütçemiz el vermedi bizde savaşcı orta saha oynattık hem müthiş gelişti hemde muazzam iş çıkardı. Oyuncu sirkulasyonu ise sezon başı açıkcası Trabzonun kadro yaşlı ve pek iş görmeyen yabancılarla dolu takasla kurtulduk takımı nerdeyse fırıladık ve her sene o sirkulasyon 2-3 bölgede kesinlikle devam edecek. Bonservissiz yada satılık listesinden parlatabilecegimiz oyuncuları alıp hem etinden sütünden faydalanıyoruz hemde satıp nakit para ile takımın çarklarını döndürüyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transfer geliri %100den %75e inmiş yönetimle konuşmaya çalıştık ama en son konuşmadan yeteri zaman geçmediği için açık değildi bizde maaş bütçesini artırıp yaklaşık 2 milyon nakit girdi sağladık oyuncu satışlarından uğrayacagım kaybı gidermiş oldum benim param klübün parası ama klübün parası benim param değil mantığı yüzünden transfer bütçeme elletmiyorum heç tabi ekonomi düzlüğe çıkınca hemen kurumsallaıştık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Türkiye kupası gruplarında da her zamanki gibi kura şansı faktörümüz devedeydi (: Kupada ilk 4 maç sonu çıkmayı garantileyebilrdik fakat evimizde karşıyaka maçı ile bunu ciddi anlamda zora soktuk. şimdi 2 tane istanbul deplasmanına gidecez emre son karşıyaka maçında o penaltıyı atsa iş bitmiş olucaktı hatta beraberlikte bile yarı final kapısını aralayacaktık neyse sağlık olsun diyip lige odaklanıyoruz 2.devre başlıyor artık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde Kayseri deplasmanında farklı kazanıp hem 2.devreye güzel başladık hem de arenaya moralli gitmiştik. Fakat beraberlik için gittiğimiz arenadan elimiz boş döndük ve kupada gruptan çıkmak için şansımız iyice zora soktuk kadıköyde fenerbahçe ile kıran kırana bir mücadele bizi bekliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Belediyeyi farklı yenip kadıköye moralli gittik. Her fener maçı klasiği haline gelen fenerin öne geçisi ile grupta 3.srıaya geriledik ama ardından maç öyle bir hal aldı ki 2 takımda dsiplinden koptu 2 kez öne geçtik fener yakaladı maçın sonlarında birde panaltı kazandılar kupada yarı finali biletini Onur Kıvrak aldı. Her iki takımıda gerçekten kutlamak lazım

Yarı final eşleşmeleride böylec ebelli olmuş oldu. şimdi kendimizi iyice lige verme zamanı arka arkaya beşiktaş ve galatasaray derbileri var.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Devre Arası Transferleri koymayı unutmuşum. Devre bitince golcülerde revizyona gidebileceğimi söylemitim sezon sonuna saklıyordum fakat Anselmo Ramonun tekrar düşüşe geçmesi benim süreyi erkene almama sebep oldu. Ramonun sürekli iniş çıkışları ve bu seneki performansını göz önünde bulundurup riske girmeden para ederken satalım dedik. Mansuru ise transferin son günü kadromuza dahil ettik eldeki sol bek minonun veliahtını bulduk. Hiç alışkın değiiz böyle yüksek meblalara ama klübü satmak istemedi bizde biraz para verdik içim cız etti (: Ama oyuncu ilerde fiyatını katlayabilrdi riske girmedik. Devre arası bedelsiz olarak Freddy Monteroyu almaya çalıştık kendisi fransa lig sonuncusu lensi tercih etti.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Devre arası en çok üzüntü duyduğum nokta ise sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Aykut Demir transferiydi.Tam 1 ay uğraştım almak için kendisine gelen her teklifte yeni sözleşme önerdim ama kendisi Werder Bremeni tercih etti. Bizde Antalyaspordan Musa Nizama yöneldik. Aykuttan öncede musaya sözleşme önermiş ve anlaşamamıştık aykut olmayınca tekrar musaya yöneldik. İtibar farkı yüzünden oyuncu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Tecrübe edindik almak istediğimiz birini formalite işleri ile ugrasana dek fiyat vericez Umarm 2 yaş daha genç olan Musa Aykutun profiline ulaşabilir. Gerekli özellikleri 1 tık artırsak yeter

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

10 kişi kalmamıza rağmen beşiktaşı sahasına hapsettik 2 topumuz direkte patladı evimizde galatasaray maçı öncesi 2 puan kaybetmek iyi olmadı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arenada soğuk duş !!!
    Şampiyonluk adına bu maça mutlak 3 puanla çıkmamız gerekirdi fakat rakip galatasaraydı Karşılaşmaya atak başladık baktık olacak gibi değil işin ucunda 2.liği riske atmak var şampiyonlar liginde kullandığımız kontra taktğine dönüp rakibi ceza sahası dışından şuta mahkum etmeye çalıştık. En önemli oyuncularımızdan biri olan sol bek mino sakatlanınca 1-2 tane net fırsat yakalasalarda atamadılar maçın sonlarına doğru güzel bir kontra golüyle öne geçtik ilerleyen dakikalarda farkı açadabilirdik

Maalesef Mino PSG maçlarını kaçıracak büyük eksiklik ama yapacak bişey yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fırtına öldü öldü dirildi !!!

Parise epey eksikle gidiyoruz

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri