1 sene daha seni götürecek bir kadro bulmuşsun seneye ekonomimiz düze geldiği anda da asıl transferleri patlatırsın.Bence artık gözlemcilerini yollamaya başla genç avı için ucuza kapatırsak gençleri ileride satarak daha çok para kazanabiliriz![]()
1 sene daha seni götürecek bir kadro bulmuşsun seneye ekonomimiz düze geldiği anda da asıl transferleri patlatırsın.Bence artık gözlemcilerini yollamaya başla genç avı için ucuza kapatırsak gençleri ileride satarak daha çok para kazanabiliriz![]()
Ferdi gitsin de ekonomi düzleşirŞaka bir yana yıldızları getireceğim ve ŞL'de yarı final hedefi koyacağım
Oy kullanmak isteyenler;
https://docs.google.com/a/robcol.k12...KFA0ndrYU/edit
Desteğinizi bekliyorum..
süpriz indirimi görüp altıncaki oyuncuları görünce noluyor la dedim (: alacaksan emre ve okayı 2sinide al yerli sayın artsın hemde çok fiyakalı oyuncular![]()
Eriksen mi oEriksen'se ve alabiliyorsan durma
Edit: Tamam değilmiş
![]()
Musa Çağıran ve Okay Yokuşlu diyorum ben![]()
İnler'i alabiliyorsan kaçırma hocam.
ve forvet adaylarımız...
Last edited by resoag : 30.Mayıs.2013 at 10:49
Last edited by resoag : 30.Mayıs.2013 at 11:47
sol/sağ açıklarımız..
VE BU DA SON ANKETİMDİ SONUÇLARI YARIN AKŞAM PAYLAŞACAĞIM VE İSTENİLEN OYUNCULAR İÇİN BASTIRACAĞIM. TABİ Kİ HER ŞEY GİDECEK OYUNCULARIMDAN GELECEK PARAYA BAĞLI. Gitmesini istediğim oyuncular "Ferdi, Holosko, Ersan, Hilbert, McGregor, Ümit Karaal, Akyüz, Akgün, ve o da isterse Almeida" OY KULLANAN VE KULLANACAK HERKESE TEŞEKKÜRLER BOMBALAR YARIN
Kardeşim eline sağlık öncelikle , grafik olarak harika ötesi gidiyosun , aynen böyle devam , çok güzel olmuş![]()
eğer alabiliyorsa Maluda'yı öneririm Hızına bakma çok etkili oynuyor .
Fernandesi satma , çok ararsın
Ronaldinho gelmeli hocam.
Fernandes genelde kendi gitmek istiyor.Eğer istemezse bencede satma TR için çok üst düzey bir profili var.Uzun sürede idare eder hocam
Musa Çağıran'ı tavsiye edeirm bu arada bende![]()
Kariyerimi ilgisizlikten dolayı kapattırıyorum...