INTER'DE NELER OLUYOR
Moratti'nin Simeone haberine verdigi cevap ortaligi karistirdi !
Sinyor Ibrahim'in kulup binasina gelerek Moratti ile gorustugu ve gorevinden istifa ettigi gelen haberler arasinda . . . .
INTER'DE NELER OLUYOR
Moratti'nin Simeone haberine verdigi cevap ortaligi karistirdi !
Sinyor Ibrahim'in kulup binasina gelerek Moratti ile gorustugu ve gorevinden istifa ettigi gelen haberler arasinda . . . .
Tum olumsuzluklara ragmen takibe devam ediyoruz, liderin 5 puan arkasindayiz ve oyniyacak 1 mac fazlaligimiz var onlardan.
Hic hesapta olmayan bir yenilgi aldik
Burda 3 puan bizi ikinci yapacakti
[YOUTUBE="tPPWpdiUvi0"]MAC SONU BEN VE RANNOCHIAIkinci yariya cikarken beraberlik icin kontralarimizi iyi degerlendirmemiz lazim demistim.
Bi kac pozisyon harcadik ve sansin bizden yana olmiyacagini dusunmustum ama bugun istedigimdende fazlasini aldim burdan
futbolcular bunu hakketi[/YOUTUBE]
Adamlar bir kere geldi atti gitti
Biz ondan sonra beraberlik icin sayisiz firsatlar teptik, golu zor bulduk dedik galibiyet golu daha kolay gelir oda gelmedi
Bugun ilk3'u buyuk olcude garantiliyebilirdik bana gore ama yapapamadik.
Bir celmede Torino'dan
Yonetimle gorusmelerim sonrasinda yeni sozlesme imzaladik, bakalim sozlesmemizi bitirebilecekmiyiz
Bologna beraberligi ve Parma galibiyeti sonrasi kendimizi zorda olsa ikincilik icin yarista bulduk
Son 2 hafta mucadelemiz rakibimiz Catania ve bizi geride takip eden Fiorentina ile.
Deplasmanda Catania'yi yenebilirsek, Fiorentinayi evimizde yeneriz ama Cataniadan puan kaybi bizi moralmen bitirecektir
Milito'nun gununde olmayisi bizim icin cok kotu oldu.
Evde Fiorentinayi yenmemiz lazim, ve oturup rakiplerimizin sonucunu bekliyecegiz
Sampiyon olmusuz gibi sevindim
Ekonomikden ziyade halen isimin basindayim bukadar olumsuzluklara ragmen
mac bi turlu bitmedi son dakikalar, Luca Toni tam defans arkasina kaciyordu hakem bitirdi![]()
mac sonu ben![]()
arkadaki abinin bacaklar güzelmiş
şaka bir yana hocam çok zor bir işi başarmışsın kendimden biliyorum tebrikler![]()
direk gitmişsin bi de zor bir sezondu ama güzel bitmiş![]()
Bu seneki butcemiz belirlendi
£18,000,000 transfer icin ayrilan butce
£1,300,000 haftalik maaslar icin
YENI SEZON HEDEFLERI
-Maas butcesinde epey bir rahatlama olacak, ayrilacak antrenorler haftalik £12,000 civarinda paralar aliyorlar. 7-8 isim gidiyor.
-yerlerine gelecek antrenorlerle makul fiyatlarla anlasacagiz ve burdanda kar elde etmis olacagiz
- DC ve MC mevkilerinde cok rahatiz ama diger bolgelerde sikintilarimiz var. Sartlar istedigimiz gibi olursa bu sezon kiralamak yerine kadromuza genc oyuncular katmaya calisacagiz.
- Sampiyonlar liginin getirisi var tabiki ama orda mucadele edecek hem kadro hemde kalite olmasi lazim. Hedefimiz ceyrek final
- Ligde yine ayni yeri hedefliyorum diyebilirim, Juveyi gecmek bu sezonda cok zor olacak. Ayrica Ac Milan ve Napolide daha iyi performanslar sergiliyebilirki onlarda cok ciddi rakip karsimizda
hocam bütçe çok iyiymiş moralim yerine geldi 18 milyon + çok maaş alan oyuncuları gönderip güzel bi takım yapılabilir transferlerini de merakla bekliyorum
ILK TRANSFERIMIZ 50% payi Udinese'de olan kalecimiz HANDANOVIC'le yaptik
UDINESE'ye £5,000,000 odedik
Udinese buna karsilik £4,600,000 verince bize kaldi futbolcu
IKINCI TRANSFER AMERIKADAN
£150,000 karsiliginda
Bu arkadasta kirada oldugu Espanyoldan geri dondu
efsane geri dönmüş longo uçurur bu takımı milito nun durumu ne peki
OUT !
IN!
Yeni sezon hazirliklarini surduren INTER MILAN transferdede hiz kesmiyor
CIN yolculugu oncesi son hamleleri yapmaya calisan Inter, Nagatomo'yu satip yerine Fabio'yu kiraladi.
Kulubun maddi acidan suan rahat oldugunu belirten Moratti, "hocamiz dahada ilerisini dusunup kasamizda para olmasini istiyor".
Last edited by Bordo61Mavi : 16.Temmuz.2013 at 00:21
JAVI GARCIA SEZON SONUNA KADAR INTER'de
INTER DURMUYOR
BOYATA BONSERVISIYLE
DE BRUYNE KIRALIK
TORRES INTER YOLCUSUMU ?
boyata ve de bruyne gayet iyi olmuş
PITBULL'DA INTER'de
MOSES VE KAKUTA'da INTERDE
Sag bek icin hedefimiz Interin eski oyuncusu Maicondu ama kendisi Valencia'yi secti.
Tek eksik bolgemiz sag bek kaldi orasi icin arayislarimiz suruyor.
Butce kalirsa DR transferinden sonra kume dusen Lazio'dan Zarate almaya calisacgiz Milito'yu gonderip.
Handanovic
Jonathan - Juan - Douglas - Perreira
Javi Garcia
Guarin - Kuzmanovic
Schelleto - Longo - Moses
Ilk 11'e katilan 4 oyuncu var umarim uyum sorunu fazla surmez ve lige iyi bir baslangic yapariz.
Gökhan Gönül seçimi yapabilirsin transferlerde güzel olmuş![]()