galibiyet-galibiyet-yenilgi-galibiyet-galibiyet
galibiyet-galibiyet-yenilgi-galibiyet-galibiyet
Güncelleme isterik![]()
M-g-m-g-g....
Mağlubiyet-Galibiyet-Mağlubiyet-Beraberlik-Galibiyet
Güncelleme geliyor 2 maçım kaldı![]()
İyi de var kötüde var lig bitti 4 hazrılık maçı yaptım ondan uzadı bide artık daha ayrıntılı oynuyorum takım konuşmaları basın toplantılarını ben yapıyorum hedef 100 de 100 türk kadro ile clyi almak bakalım şimdilik çok uzak ama olsun![]()
Süper Lig Devam ederken kötü gidişimize son verdik ama neler neler yapmadık gecemizi gündüzümüze verip oyuncularla ayrı ayrı ilgilenip morallerini yükselttik kendilerine güvenlerini getirdik acaip bi vakit harcadık hazırlık maçları yaptık takım konuşmalarını sıklaştırdık basıntoplantılarına katıldık ve sonunda meyvelerini topladık berabere kaldığımız Elazığ maçında belirgin şanslara bakın o maçta bile çok memnundum takımdan Fener maçında yenilmemize rağmen acaip mutluyduk soyunma odasında moraller yerindeydi![]()
Maçların toplu sonuçları arada hazırlık maçlarımızıda burdan bulabilirsiniz
Önümüzdeki 5 maç artık daha iddalıyız
Oluşan Puan Durumu
Guglielmo4 Puan
kaanb18 Puan
reys111 12 Puan
Lesandro Parleo18 Puan
OknSzR4 Puan
Laz61g 8 puan
gky1912 12 puan
Guglielmo 8 puan
Time Cris 2 Puan
karayer 8 Puan
wladcas 4 Puan
Sonuçlarında yanlışlık olanlar söylesin hemen düzeltim arkadaşlar
Arkadaşlar ligin ilk yarısını 14.sırada bitirdim gene hepinizi yanılttımSüprizlerle dolu bi kariyer oluyor 5 de 5 yapan daha çıkmadı
Kariyerin zevkli gittiğini düşünüyorum herkes yorum yaparken ismini yazarsa daha sıcak ortam olur tanışmış oluruz ben
Mustafa Diler Gaziantepliyim 92 doğumluyum Makina Müh okuyorum![]()
![]()
iyi toplarlamışsın önümüzde ki 5 maç ise
beraberlik-galibiyet-galibiyet-galibiyet-galibiyet
sana güveniyorum seri galibiyet yazdım bak![]()
Bende takımıma güveniyorum![]()
Galibiyet
Beraberlik
Galibiyet
Galibiyet
Galibiyet
5.sıra dedik 14 bitirmişinama son maçlar gayet iyi devamı gelir
Hepinizi ters köşe yaptım![]()
![]()
Gaziantepsporda Son Dakika Transferi
Öncellikle Turgut Doğan Şahin ile yollarımızı ayırdık 150 bin dolar karşılığı Karabükle anlaştık bunun üzerine hemen Norveç İsveç liglerinde defans aramaya başladık bi çok oyuncuyla anlaştık kulübüylede anlaştık aralarında en iyilerini seçelim dedik ve yardımcılarımla Baffoda karar kırdık ve sudan ucuz bi fiyata aldık sadece 450 bin dolara
Baffo iyidir fakat Hoegh yada Strandberg daha iyi olurdu stoperde onlara da bakabilirsin.
Valla uzun bi araştırma sonucu aldım listede bi kaç isim daha vardı fiyatlar uçuktu Baffo daha uygundu![]()
Juan bu isim listede yok mu oysa ben çok beğendim ama :S
Hmmm belki bende gelişir yadiğer oyuncular bu fiyata alamazdım bence ama bakalım hele
Gelişse de zıplama fazla artmıyor. Ayrıca boyu 1.79 stoper için kısa yaşıda 20 olunca boyu gelişmez hava hakimiyeti zayıf kalır ve ben kapandığımda yan toplardan yüklenirler genelde dolayısıyla zıplaması kafası boyu gibi özelliklerine binayen hava hakimiyeti olmayan oyuncu almam..Ama fena değil özellikleri agresif cesaret top kapma vs var sana tavsiyem buna orta saha kazandır..rolüde savaşçı orta saha olsun.stoperden daha çok iş yapar dinle beni![]()
Ayıca stopere 200-300 bin liaya jacob Dehni al 2 seneye kale gibi olur
Dediğin işlemi yapıcam Juan dediğin oyuncuyuda bakıcam![]()
Gayet iyi gidiyosun![]()
Sağol hocam
Son Dakika
Gaziantepsporda kriz
Dün antremanda yardımcılarıyla bi toplantı yapan Mustafa Diler takım kaptanı Mahmut Bezginin başka kulüple anlaşmasından dolayı kaptanlıkdan aldı kaptanlıktan alınan Mahmut soluğu Mustafa Dilerin odasında aldı ve bağrışmalar dışarıya kadar çıktı ve olayın hemen ardından Mahmut eşyalarını alıp tesisleri terk etti Mustafa Dilerinde çok sinirli olduğu gözlenirken kulüp kadro dışı bıraktığını açıkladı Mahmutun
Ayrıca bazı oyuncular bu olaydan çok etkilenerek inanılmaz bi moral düşüşü yaşandığı gözlendi Mustafa Dİler ve ekibi acilen oyunculara terapiye başladığı bildirildi bu arada 2.kaptan ise Yasin Pehlivan oldu
2. Alex vakası gibi bişey olmuş bu hocam
Mahmut ayıp etmiş.
Gaziantepsporda Olay Tatlıya Bağlandı
Yoğun uğraşlar sonucu takımdaki oyuncularımla birebir görüşmeler yaparak moralleri yeniden yükselttik Muhammed Demir ve Ozan Has halen moralleri kötü ama onlarda iyi olacak yakın zamanda
Simen Wangberg Antepi red etti
Gelecek sezon transfer çalışmalarına ekibiyle şimdiden başlayan Mustafa Diler Finneyide araya sokarak Simenle transfer görüşmesi yaptı ama red cevabı yedi ayrıca Binya 500 bin dolar karşılığında İbb yolunu tuttu başarılar dileriz kendisine
Tipe bakar mısınınz aşırı korkuyodum adamdan saldırır bana diye hep izin veriyordum tesislerde kalmıyodumgittide kurtulduk
Bu arada Finne ile ilgili basına yansıyan haberimiz
Önümüzdeki 5 maç hakkında tahminler gelmiyor hadi arkadaşlar 2.maçıma geçtim bitirp koyucam tahminleri alım