Dakika 74'te Turgay direkten dönen topu ağlara gönderiyor ve fark 3'e çıkıyor.Az sayıda olan taraftarımız çıldırıyor sevinçten.
Dakika 74'te Turgay direkten dönen topu ağlara gönderiyor ve fark 3'e çıkıyor.Az sayıda olan taraftarımız çıldırıyor sevinçten.
Mersin deplasmanından 3 puanla dönüyor.Çok iyi oynadık maça hakim olan bizdik ve 4 gol bularak bu lige fazla olduğumuzu gösterdik daha ilk haftadan.
Spoiler: Maç Sonu
mersin de şov yapmışsın turgay da mı ibb deydi![]()
Güzel skor ankaraya dikkat ettimde bucayla berabere kalmıs iyi bişi![]()
Hücum hattın o lig için haddinden fazla iyi![]()
Yine rakibe pozisyon vermeden eze eze yendik.
Bence Belediye'den İstifa et, Seyircisi olmayan takımlardan oldum olası sevmemişdir, işin esprisi bir tarafa, taraftar ve stadyum gelirleri olmadan kulübü kalkındırman oldukça zor, direk sportif başarıya bakar. İstifa et sen en iyisi : )
...
Evet bunu biliyorum.Zaten fantezi kariyer yapmamın amacı da buydu.Önceki sayfalarda fark ettiysen tüm maçlarımız TV'de yayınlanıyor ve maç başı 180k gibi sağlam bir ücret alıyoruz.Ayrıca Süper Lig'de hangi ilk 3 dışındaki konumlara ortalama 15m veriliyor sıralamaya göre.Herşey ülkenin kalkınması adına.Taraftarı olmamasına rağmen sempati duyduğum bir takım olduğu için aldım zaten.
Hocam 5 sene sonra nereden bakarsan bak 5 bin taraftarın olur 2-3 şampiyonluk gelirsesonuçlarda çok iyi
Sonuçlar iyi ankara şampiyon olacak![]()
Kırmızı karttan sonra savunma anlamında zorlandık.Penaltıdan golü yiyince tedirgin olsam da sonra iyi dayandık ve 3 puanı aldık yine.
Hakem maçı katletti 2.yarı az kalsın 3 puan gidiyordu zor kurtardık.
Turgay bahadır iyi götürüyor şimdilik galiba
Bu adamlardı sanırsam![]()
Soruyorum hocam
[IMG][/IMG]
Doka harika oynuyor oyunda bir ara bende Napoli almıştı hemde iyi paraya![]()
Bugün İpseftel odama geldi ve Turgay'ın 2 ay sakatlandığını söyledi.Bu haberin üstüne antenör ve fizyoterapistleri topladım ve hepsine bir fırça çektim.
Basın da hemen haber yapmış sesleri duymuşlar heralde.
Bu haberin üzerine bir de başkan çağırdı odasına bizi daha çalışanlara karşı daha saygılı olmamız için güzelce uyardı.
Bence Vural hoca devamını getirmesin![]()
Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük ile karşılaştık.Maçı asistana verdim kendisini denemek için rahat bir galibiyet aldı İskoç hocamız da.