Barmen 7 hafta sakatlanmıştı ve ardından böyle bir yorum yaptı. İlginç olan ise yorumunda cezalı olduğu için maçı kaçıracağından bahsetmiş. Aslında hiçbir cezası yok ve sakat olduğu için maçı kaçıracak. Bu yorumdan anlaşılıyor ki Barmen'in sakatlığı sadece ayak ile değil kafayla da ilgiliymiş
Başarılar.
Oyun ilk çıktığında Rangers ile kariyer yapmıştım bende. Lee Wallace yi sakın satıyım demeİlerde çok güzel meblağlara okutabilirsin.
Beklemeden devam ediyoruz!!!
Ligde tam gaz devam ediyoruz. 3. Lig biraz sıkıcı olacağı için maçları teker teker koymuyorum. Zaten konuya fazla ilgi yok, iyice sıkmayayım sizleri
Ligde baskın futbol oynuyoruz. Kupalarda ise rakibimizi affetmiyoruz. Ancak ne yazık ki aralarda tek tük tkaılmalarda oluyor. Elgin City ile ligin ilk maçında son dk da yediğimiz golle berabere kalmıştık. Yine son dakika golü yiyerek berabere kaldık. Bu Elgin City e şansımız tutmuyor. Ancak he rtkaım birbiriyle 4 er kez oynuyor. Yani rövaşı alacağız...
Diğer maçlarda ise lligin ilk mağlubiyetini aldık. Rehavete kapıldığımız bir dönemde adamlar affetmedi. Ancak çabuk silkindik. Annan ile olan beraberlik ise tamamen şans meselesi; tek kale oynadığımız bir maçta bir türlü golü bulmadık.
Kupalara gelirsk: İskoçya Zorlu Kupası'nı çok zorlanmadan müzemize götürdük. Çok önemsediğimiz bir kupa dğeildi. Çünkü alt liglerdeki takımların kendi arasında yaptığı tenekeen bir kupaİskoçya Kupa'sında ise emin adımlarla ilerliyoruz. Çeyrek Final'e sadece 1 tur kaldı.
16 Hafta İtibariyle Oluşan Puan Durumu
Bu arada Ekim Ayı Menajeri ödülünü de aldık. Umarız devamı gelir
Sakatlıklar can sıkmaya başladı. 2 stoperimiz sakatlandı. Ayrıca kadroya ısındırdığımız ve zaman zaman kanat olarak kullandığımız bir oyuncumuzda sakatlandı.
Başıma gelen komik bir olay... Maçtan sonra basına birkaç demeç verdim; " Ian güzel oynadı " diye. Ertesi gün gazetede çıkan haberi görünce ilk önce şarşırdım sonra kavradım olayı. Adamlar ne bilsin Türkiye'deki lan olayını, direk manşet yapmışlar
ilgi var ya senin kariyerine ilgi olmazmı![]()
Lig terfi ettikçe değerinin katlandığını göreceksin. Ben ondan gelen parayla güney amerikadan regenler almıştım şansım da yaver gidince regenler canavar gibi gelişmişti. Şunu da belirteyim güney amerikadan regen almayı düşünüyorsan çalışma izninden ötürü keyfin kaçabilir. 30 kişide 3 kişiye ancak çıkıyor.
Birgün takımla ilgili raporları ve haberleri konrol ederken ilginç bir rapor çıktı önüme.
Raporda da belirttiği gibi Luca Gasparotto isimli oyuncumuzun Kanada milli takımından çıkarılabileceği hakkıdna birşeyler yazıyordu. Peki kim bu Luca Gasparatto? Hemen asistanıma telefon ettim ve yanıma çağırdım.
- Buyrun efendim.
+ Burada Luca Gasparotto ile ilgili bir rapor hazırlamışsın. Bu oyuncunun ismi çok tanıdık gelmedi bana as takımdan değil bu çocuk.
- Evet, Luca Gasparotto bizim 19 Yaş Altı Takımımızdaki genç bir stoper. Kendisi Kanada A Milli takımda şimdiye kadar 4 maça çıktı. Ancak 19Yaş Altı Takımda oynadığı için Kanada Menajeri tarafından yeterli bulunmamaya başladı. Bu yüzden bende size böyle bir rapor hazırladım.
+ Ve benim bundan yeni haberim oldu öyle mi? Hemen bu çocuk hakkıdna detaylı bir rapor istiyorum. Hatta bu çocuğu kendim gözleyeceğim. !9 Yaş Altı takımımızın antremanı ne zaman?
- 1 saat sonra bir antreman maçı yapacaklar efendim. Saat 5'te de kısa bir fitness antremanları var.
+ Tamam, ben çıkıyorum. Maça başlamadan önce 19 Yaş Altı Menajerimizle de görüşeceğim.
- Peki, efendim.
Duyduklarım karşısında baya şarşırmıştım. Bizim altypaımızda böyle bir yetenek vardı ve bundan yeni haberim oluyordu. Ve bu genç stoper mevkinde oynuyordu, yani takımın oyuncuya en fazla ihityaç duyduğu mevkide. Halbuki sezona başlamadan önce kaç defa kontrol etmiştim genç kadrodaki yetenekleri. Demek ki bu çocuk sezon bşaından itibaren çok gelişim göstermiş.
19 Yaş Altı Takım Menajerimizle de görüşüp genç takımın antreman maçına geçtim. Oyuncuların beni göremeyeceği bir yerden maçı takip ediyordum. Ve maç sonunda aklımdaki fikir netleşmişti. Luca Gasparotto'yu as takıma çıkartıyordum. Böylece sakatlıklarla boğuşan defans hattımız için bir ilaç niteliği taşıyan bir takım içi transfer yaptım.
Luca Gasparotto'nun Özellikleri
Raporu
Güzel sunum güzel kariyer
Yaşına aldanmadan ilk 11 de oynat derim gözün kapalı bunu yap.
Korner taktiği de hazırlayabilirsin, yan toplarda çok etkili oluyor.
Ben geldim takipe devamLan olayına sesli güldüm
Maçlar güzel güzel maşallah
darısı diğer maçlara diğer terfilre
teşekkürler
Bende direk ilk 11 oynatmayı düşünüyorum ama biraz gelişmesi lazım ard arda 2 hafta ilk 11 kaldıramıyor çocukcağızKorner taktiği aklımda ama hep unutuyorum. Hem savunmada hemde hücumda duran topları düzenleyeceğim.
Teşekkürler, bende baya güldüm lan olayına
Haberi ilk gördüğümde ağzım açık kaldıJeton düşünce yarıldım resmen
[/B]
Kafama birşey takıldı. Şuanda İskoçya nın 4. seviyideki ligindeyiz ve bu yüzden gözlemcilik ağımız Britanya ile sınırlı. Gözlemcilik ağımız sınırlı olduğu için 1. resimdeki gibi " Gözlemciliği Karşılamıyor" uyarısı alıyorum. ancak ne hikmetse 2. resimdeki gibi raporlar sayfasına gelince gözlemleme butonuna tıkladığımda gözlemleme yapabiliyorum. Bu durumu açıklayabilecek biri var mı ?
Genç oyuncular gayet iyi![]()
Başarılar hocam![]()
şu kanadalı stoper harikaymış banko oynat derim
İlk Rangers-Celtic maçını merakla beklyorum![]()
Sa bende geldim !!!!! ben geldiysem zaten anladın sen![]()
Arkadaşlar bu konu vesilesiyle bütün Müslüman aleminin Kadir Gecesi'ni kutlayalım... Kadir geceniz Mübarek Olsun...
Rangers Tam Gaz Gidiyor!!!
Ligde baskın futbolumuz devam ediyor. Şuan tam anlamıyla bir as kadrom yok. Çünkü tüm oyuncuları oyundan soğumamaları için dönüşümlü olarak oynatıyorum ve tüm oyuncular ellerinden geleni yapıyorlar. Özellikle gençlerin gösterdiği performans beni çok mutlu ediyor. Oynatmadığım birkaç oyuncu var, onların ise sözleşmeleri sezon sonu bitiyor zaten.
Ligde en uyuz olduğum takım Elgin City elinden geleni yapmaya devam ediyor. Adamlarla ligde 3 maç yaptık hepsinde berabere kaldık. Eğer son maçta yenemezsem bu adamları seneye hazırlık maçı düzenleyeceğim artık. Bu takımı ezmeden bana rahat yok.
Stirling maçını oynadıktan sonra elektirikler kesildi. Bu yüzden o maçı tekrar oynamak zorunda kaldım. İkisinde de yendiğim için nema problema
East Stirlingshire maçında ise Finne'nin üstün performansı ile 4-1 öne geçtik ancak adamların nasıl hırslandıysa skoru 4-3 yaptılar. Oyuna yaptığı müdahale ve kenarda kendimi yırtarak oyuncuları uyarmam sayesinde maçı kazandık. Arada rehavete giriyor takım.
23 Hafta İtibariyle Puan Durumu (2. ve 3. olan takım neden 24 anlamadım)
Sakatlıklar ciddi ciddi can sıkmaya başladı. Özellikle Habib Beye ve Ross Perry as takımda oynattığım 2 stoper, zaten 3lü stoper oynuyoruz. Luca Gasparotto'yu as takıma çıakrıdğım iyi oldu en azından o çocuğu oynatırım. Ama anladığım kadarıyla bu Habib Beye ve Ross Perty'nin sakatlığa eğilimi var. Lewis Mecload ise orta sadaha as olarak oynayan ve geleceği çok parlak bir genç, bu sakatlık inşallah onu kötü etkilemez. Kevin Kyle'ı sallasakta olur,zaten oynatmıyorum. Sezon sonu yolcu kendisi
Ödül üstüne ödül yağıyor arkadaşBirazda diğerlerine verin kıskanmasınlar
bir an önce 1. lige çıksanda heyecan tavan yapsa