Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 79.31%
  • Berabere biter

2 6.90%
  • Gaziantepspor kazanır

4 13.79%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 92 arası toplam 92 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor | STSL 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İkinci yarı beni ürküttü. Geçen seneki gibi sürekli hücum yapmıyoruz gerçi bu planlı mı istem dışı mı onu anlayamadım. Her halükarda rakibe bu kadar top bırakmamalıyız. Daha iyi bir takım daha ağır cezalandırabilirdi bizi.

İkinci yarıdaki bozulmanın Fatih hocanın tribünde oturmasının dezavantajı olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan bakınca Bursa maçı daha zor geçebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Rakip basmıyor demişsin ama Antep gayet cesur oynadı. Tabi hem City, hem bu maçı takip edince insan tam olarak hakim olamıyor izlediği maça .d Ama maçı izlediğim dakikalarda Antep gayet Galatasaray kalesine gelmeye çalışıyordu. Galatasaray'a karşı Arena'da oyunu geride kabullenmek bence baştan yenilgiyi kabullenmek demek. Bana göre Galatasaray geri dörtlüsü güven vermiyor. Bu savunmanın üzerine gidersen şansın olur ama aksi taktirde her türlü fişini çekecek oyuncu çok Galatasaray'da. Şu Galatasaray'ı ancak oynayarak savunabilirsin. Kaybedersen bile oynayarak kaybet. Arena'da maça çıkarken psikolojik olarak bir baskı oluyor illa. Bunu aşmanın yolunu bulmalı rakipler
    Antep basmıyor derken pres yapmıyor demek istedim. Önde basıp yoğun pres falan uygulamadılar hiç. Rahat rahat top çevirdik falan, golden sonra açıldılar biraz o kadar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri