Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 135 sonuç

Konu: EPL'de Slav Efsanesi | Sezon 3 | "Stoke"lar Hazır Ya Siz ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Çok yoğun tempoyla oynanıyor maçlar. Özellikle deplasmanda maç kazanmak büyük lütuf. Milli takım araları olmasa bu tempoyu kaldıramayız. Şuan 2.sıradayız ama illa ki bi yerden çelme yiyeceğiz ve o yüzden tamamen ilk 3 veya 4 e konsantre olmuş durumdayız. Teşekkür ederim
    2 maç takılan takım net yarıştan kopar form tuttan takımları durdurmak zor oldugu gibi kötü formu sonlandırmakda zor oluyor aklını çelme yiyeceme odaklama (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Cheik M'Bengué Stoke City'de !!

Ara transfer döneminde suskun kalan Stoke City, tek transferini defansif sol kanat oyuncusu Cheik M'Bengué'yi kiralayarak yaptı. Toulouse'dan Rennes'e transfer olan genç sol bek, Premier Lig'de oynamaya sıcak baktığını belirterek, Stoke City'de oynayacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.
    Kaynak: bbcsports.co.uk

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ARA TRANSFER DÖNEMİ ÖZETİ

Bu ara transfer döneminde takımın kimyasını bozmamak adına çok büyük işlere girmedik ve kadromuzu koruyarak 2.devreye formda girdik. 13 maçlık yenilmezlik serimiz Manu deplasmanında sona erdi. Başabaş oynadığımız karşılaşmayı kılpayı kaybetmek bir hayli üzdü bizi. Bunun yanında hala 2.sıradayız ve liderlik iddiamız devam ediyor. Capital One Cup'ta finaldeyiz, rakip yine Manu. Federasyon kupasında da bir üst tura yükseldik. Takımımıza yeni katılan M'Bengué de Pieters ile dönüşümlü olarak forma şansı buldu.

GELECEK FİKSTÜR

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    2 maç takılan takım net yarıştan kopar form tuttan takımları durdurmak zor oldugu gibi kötü formu sonlandırmakda zor oluyor aklını çelme yiyeceme odaklama (:
    Vallaha tam 1 puan öne geçecekken deplasmanda yendi bizi Manu. Uyuz oldum ciddi anlamda oyuna, sahada herşeyi yapan biziz ama golü bulan onlar. İlk 3 Manu-Stoke-Chelsea arasında geçiyor. Puan durumunu da atarım birazdan.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Gidişat iyi ama Chelsea'ye dikkat

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Liverpool ve Manchester City deplasmanlarından çok iyi sonuçlar çıkarmışsın. Arsenal ve Chelsea'ye de aynı tarifeyi uygulayabilirsen şampiyonluk hayali gerçeğe dönüşebilir. Umarım şampiyonluğu alırsın.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Gidişat iyi ama Chelsea'ye dikkat
    Asıl dikkat edilmesi gereken takım biziz diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Liverpool ve Manchester City deplasmanlarından çok iyi sonuçlar çıkarmışsın. Arsenal ve Chelsea'ye de aynı tarifeyi uygulayabilirsen şampiyonluk hayali gerçeğe dönüşebilir. Umarım şampiyonluğu alırsın.
    Teşekkür ederim dostum. Birden fazla kulvarda mücadele etmenin zorluklarını yaşıyoruz şuan. Bakalım artık futbol ne isterse o olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligde biraz da şansımızın yaver gitmesiyle liderliğe yükseldik. Manu 2 hafta üst üste puan kaybedince biz de bunu iyi değerlendirdik. Chelsea de Cardiff deplasmanında 2 puan bırakınca 3'er puan fark attık 2 dev rakibimize. İlerleyen fikstürde Arsenal ve Chelsea deplasmanları ilk 3'ün sıralamasını kesinleştirir diye umuyoruz.

CAPITAL ONE CUP KAZANANI : STOKE CİTY !!!

Müthiş bir final oldu. Finalleri seven bir ekibimiz ve şuana kadar final kaybetmedik. Hem istatistiksel olarak hem de görsel olarak harika bir oyun sergiledik. De Gea gününde olmasaydı Manu 'ya hezimet yaşatabilirdik. Ama sonuç olarak kupa yelpazemizi gittikçe genişletiyoruz. Sıradaki gelsin

Çok güçlü bir rakibi eledik. Özellikle ikinci maç git-gellerle geçti. Hakem tanıdığımız bir isimdi Fırat Aydınus. Fakat ciddi anlamda maça direkt etki etti. Ancak Arnautovic öyle bir frikik golü attı ki Zenit tribünlerini suspus oldu resmen . Sıradaki rakip yine bir Rus ekibi Spartak Moskova
    Last edited by dAleksic : 18.Eylül.2013 at 12:44

Nesil
    2012

Avrupa , Lig ve Kupalarda kusursuz gidiyosun

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Avrupa , Lig ve Kupalarda kusursuz gidiyosun
    Aman maşallahımız var hocam sizde maşallah deyin . Avrupa Ligi'nde de hedefimiz çeyrek finaldi. Bunu da gerçekleştirdik. Şimdi artık futbol ne derse onu yapacağız

Ligde Manu ve Chelsea puan kaybetmeye devam ederken, Chelsea bizi yenerek biraz olsun rahatladı. Bu malesef Manuya da yaradı ve puan farkı 5'ten 1'e kadar indi. Kritik City maçından harika bir sonuç aldık. Artık hatanın affı olmayan son düzlüğe girmiş bulunmaktayız. AL Çeyrek finalinde Bayern'i çektik o kadar takım varken. Eğer elersek Milan-Fenerbahçe galibiyle oynayacağız ki çok düşük bir ihtimal. Çünkü turnuvanın favorisiyle oynayacağız.

AVRUPA LİGİ 2.ELEME TURU 1.VE 2.MAÇLARI

İlk maçta haketmediğimiz bir mağlubiyet almıştık. Adeta direkleri dövdüğümüz maçın rövanşında bu sefer şans bizden yanaydı ve 3-0 gibi net bir skorla Rusları yine evlerine yolladık.

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

PREMIER LIG PUAN DURUMU

31 haftası geride kalan Premier Lig'de Manchester United'ın bir puan ve maç gerisindeyiz. Bayern deplasmanından sonra Newcastle United deplasmanı ve ardından yine Bayernle kendi evimizde oynayacağız. Yine zor ve sıkışık fikstüre sahibiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Büyük bir avantaja sahipsin Newcastle'ı yen ve liderliği al

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Büyük bir avantaja sahipsin Newcastle'ı yen ve liderliği al
    Lider zaten biziz. Hep 1 maç geriden geliyoruz. Bir türlü denk getiremedik maçları

Bir maç eksikle Manu'nun 2 puan önünde lideriz. Artık çok kritik haftalara geldik ve yapılacak en ufak hata bizi şampiyonluktan edebilir. Bu arada ligin başında avrupa kupalarına katılma hedefiyle girmiştik ama şuanda şampiyon olur muyuz ? bunu konuşuyoruz. Bence takım olarak seviye atladık diye düşünüyorum.

UEFA AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.VE 2.MAÇLAR

Takımın çeyrek finali göreceğini önceden tahmin etmiştim ama bu kadarını da rüyamda görsem inanmazdım. İnanılmaz bir performans ve kendi sahamızda yine bir devi eli boş gönderdik. Kupada yarı finale kaldık. Rakip yakından tanıdığımız Fenerbahçe

KALAN MAÇLARIMIZ

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çok büyük avantaj yakalamışsın. Arsenal deplasmanını kaybetsen bile şampiyon olacağını düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Çok büyük avantaj yakalamışsın. Arsenal deplasmanını kaybetsen bile şampiyon olacağını düşünüyorum.
    Şuanda ligi ve Avrupa Ligi'ni alma şansımız var. Umarım iki kulvardaki tempoyu da kaldırabiliriz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STOKE CİTY FİNALDE !!!

İki maçta da garantici bir oyun yapısı oynayarak rahat rahat adımızı finale yazdırdık. Rakibimiz yine EPL'den Swansea City

2013-2014 UEFA AVRUPA LİGİ FİNALİ- TORİNO 2014

STOKE CİTY UEFA AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU OLDU !!

Çok zorlu rakipleri eleyip finale adını yazdıran Stoke City, finalde yine Premier Lig ekiplerinden Swansea City'yi 3-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez UEFA AVRUPA LİGİ'ni müzesine götürdü.

Takım olarak imkansızı başardık ve Premier Lig şampiyonu olduk !! Son haftalarda bocalasak bile Manu ve Chelsea de bize kıyak geçercesine puan kayıpları yaptı ve son hafta evimizde Tottenham'ı 1-0 yenerek tarihimizde ilk kez Premier Lig'i kazandık !!

PREMİER LİG'İN YENİ ŞAMPİYONU : STOKE CİTY !!!

DARKO ALEKSİC SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ

" Olağanüstü bir sezonu geride bıraktık. Belki de yıllar boyu anlatılacak bir efsane, bir tarih yazdık. Koca bir sezon bu takım bütün bireyleriyle birlikte müthiş bir mücadele ve özveri ile çalıştı. Karşılığında da futbolun güzelliklerinden yararlandık. Yenilmesi çok zor ve savaşçı ruha sahip bir takım yarattık. Birçok avrupa devini dize getirdik. Özellikle kendi sahamızda bizi yenebilen takım sayısı çok azdı. Şahsen konuşmam gerekirse ilk profesyonel kulüp deneyimimde bu derece yüksek başarıyı yakalayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. İlk sezon binbir zorlukla kurduğumuz bu takım 2.sezonunda İngiltere'de kupa bırakmadı ve yeni bir süper güç yarattık. Bireysel performanslara gelecek olursak tabi ki ilk önce oğlum Danijel'den başlamak istiyorum. Henüz daha çok genç ve tecrübesiz. Fakat buna rağmen takımın gol yükünü Alfred ile harika şekilde çektiler. Sonradan aramıza katılan Alessandro da muazzam bir katkı sağladı ve nihayetinde yılın genç oyuncusu seçildi. Diğer yandan takımımızın saha içindeki lideri Ryan ise 2. senesinde de İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi ve zaten defansif anlamda da takımımıza en büyük katkısı sağlayan isim oldu. Özetle toparlamak gerekirse, Stoke City yeni bir direniştir. Artık İngiltere'de küçük takım olmadığının bir göstergesidir ve diğer kulüplere de örnek olmaktadır. Seneye Şampiyonlar Ligi'nde boy göstereceğiz ve umarım orada da Stoke City'e yakışanı yapacağız."

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Helal olsun sana hocam, EPL'nin zor fikstüründe EPL + AL almak büyük başarı (Hani diğer kupalar da önemli de bu ikisi aynı sezon kadronun sağlam olması lazım.)

Bu arada Finnsbogan gelişmiş profilini de koyar mısın?

Ve şu Alexsic'in mutlu fotoğrafı yok mu Tigana gibi ne olursa olsun ağzında bir şey mi var

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sezon sona ermişti ve Darko efsanevi bir başarı yakalamış, bunun keyfini arkadaşlarıyla birlikte sürüyordu. En büyük destekçisi ve en iyi dostu Sam Allardyce da bunlardan birisiydi. Ona bu başarı serüveninin yolunu açan kişiydi. Darko, Sam'e çok şey borçluydu. Bir akşam Darko'nun telefonu çaldı, arayan Sam'di.

SAM :
    - " Seninle gurur duyuyorum Darko, senin bu noktalara gelebileceğini biliyordum. Sana güvendim ve fırsat verdim sen de bunu en iyi şekilde kullandın. "

DARKO :
    + " Sen olmasaydın İngiltere'nin amatör futbol yaşamından başka bir futbol yaşantım olmayacaktı. Sen bir insanın sahip olabileceği en iyi dostsun.

SAM :
    - " Sen de aynı şekilde Darko. Sen ve oğlun İngiltere'ye yeni bir heyecan getirdiniz. İnsanlara futbolda paranın her zaman işe yaramadığını öğrettiniz. Size bu yolu açtığım ve bu olaylara vesile olduğum için kendimi çok iyi hissediyorum."

DARKO :
    + " Bak ne diyeceğim. Yarın her zaman buluştuğumuz kafede saat 3:00 te buluşalım. Danijel de gelecek ve üçümüz koyu bir sohbet yaparız, olur mu ?

SAM :
    - " Peki ala dostum, yarın görüşmek üzere, iyi geceler..."

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Helal olsun sana hocam, EPL'nin zor fikstüründe EPL + AL almak büyük başarı (Hani diğer kupalar da önemli de bu ikisi aynı sezon kadronun sağlam olması lazım.)

Bu arada Finnsbogan gelişmiş profilini de koyar mısın?

Ve şu Alexsic'in mutlu fotoğrafı yok mu Tigana gibi ne olursa olsun ağzında bir şey mi var

Teşekkürler dostum. Çok uğraştım ve emeğini aldım. Her oyuncuyla ayrı ayrı ilgilendim. Mutsuz futbolcu yoktu takımda Her oyuncuya özel antrenman uyguladım. Ve sonucunda 4 tane yıldız isim ortaya çıkardık Ayrıca Darko Aleksic, benim yarattığım hayali bir karakter. Futbolcu Danijel Aleksic'in hikayesine uydurma bir figür. Bir tek bu resim eski ve hikayeye ağırlık katıyor. O yüzden hep aynı resim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

3.SEZON

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Finnsbogan a 2.5 yıldız veren sisteme helal olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Finnsbogan a 2.5 yıldız veren sisteme helal olsun
    Dostum ben bu oyuncuyu aldığımda 3 yıldızdı. 2 buçuk yıldız oldu. Bence rapordaki yıldızlar etki etmiyor Leblebi gibi gol atan bir oyuncu çünkü

Nesil
    2012

Bayern deplasmanın da 12. dakika da 10 kişi kalıp fark yememek efsane olmuş olağan üstü bir sezon geçirmişsin tebrikler maaşallah diyim bu kez

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bayern deplasmanın da 12. dakika da 10 kişi kalıp fark yememek efsane olmuş olağan üstü bir sezon geçirmişsin tebrikler maaşallah diyim bu kez
    Teşekkürler dostum. Takım halinde defansı çok iyi yapıyoruz. Bu yüzden Bayern bi kere geldi penaltı oldu öyle gol attılar, daha da net pozisyona sokmadık. Rövanşta da flaş bir skorla eledik

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STOKE CİTY SANSASYONEL TRANSFERLERE İMZA ATIYOR !!

1. SAMIR NASRI STOKE CITY'DE

Manchester City'nin satış listesine koyduğu Samir Nasri artık Stoke City'li. adada kalmayı isteyen Nasri, 12.75 milyon avroya Stoke City'e transfer oldu. Stoke City, Fransız oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Nasri yeni kulübünde "25" numaralı formayı giyecek.

2. ASIER ILLARAMENDI ADAYA TRANSFER OLDU

Real Madrid tarafından kadro dışı bırakılan ve Castilla'ya gönderilen Illaramendi kendi isteği ile Madrid'den ayrıldı ve Stoke City'e 4 yıllık imza attı. Stoke City, İspanyol futbolcu için Real Madrid'e 11.75 milyon avro ödeyecek. Illaramendi yeni kulübünde "13" numaralı formayı giyecek.

3. STEVEN CAULKER DE STOKE DEDİ !!

İngiliz futbolunun gelecekte çok şey beklediği Steven Caulker, Cardiff City ile yollarını ayırdı. Takımında mutsuz olduğu söylenen Caulker, 24 milyon avro karşılığında, ligin yeni süper gücü Stoke City'e 5 yıllık imza attı. Caulker yeni kulübünde "16" numaralı formayı giyecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STOKE CITY DURMUYOR !!

Nasri, Illaramendi ve Caulker gibi sansasyonel transferlere imza atan Stoke City, 3 oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Blackburn Rovers'ın yıldız forveti Jordan Rhodes, 13 milyon avro karşılığında Stoke City'nin yolunu tuttu.

Feyenoord'un genç orta saha oyuncusu Jordy Clasie, sözleşmesinin bitimine 6 ay kala takımdan bedelsiz olarak Stoke City'e transfer oldu. Stoke City genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Milwall'ın başarılı sol bek oyuncusu Scott Malone, 11 milyon avroya Stoke City'li oldu. 3 yıllık sözleşme imzalayan Malone, Leighton Baines'e benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STOKE CITY'DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Stoke City'nin hırçın orta saha oyuncusu Wilson Palacios, kulübüyle sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Darko Aleksic'in kadroda düşünmediği Honduraslı oyuncuya talip çıkmayınca, Stoke City çareyi sözleşmeyi fesh ederek buldu. Fesih bedeli olarak Palacios'a 2.1 milyon avro ödeme yapıldı.

2 sene boyunca oynadığı isteksiz futbolla Darko Aleksic'in gözüne giremeyen ve taraftarlardan da tepki toplayan Ricardo Quaresma, 1.5 milyon avro karşılığında Bologna'ya transfer oldu.

Trinidad-Tobago'lu forvet Kenwyne Jones, takımdaki forvet bolluğunun kurbanı oldu. 2 milyon avroya Swansea City'e satılan Jones, "
    Stoke City her zaman kalbimde olacak. Burdaki günlerimi unutamam
    " dedi.

Yakın dönemde Bursaspor formasıyla tanıdığımız Maurice Edu, 725 bin avro karşılığında Millwall'a transfer oldu.

Stoke City'nin 2 genç yıldızı Ariel Borysiuk Schalke 04'e, Giuseppe Bellusci ise AC Milan'a kiralandı. Caulker ve Illaramendi'nin gelişiyle forma şansı zora giden 2 oyuncu da kiralık gitmeye gönüllü oldukları belirtildi.

Stoke City'de genç kalecilerden Jack Butland Aston Villa'ya, Mika ise Southampton'a kiralandı.

Son olarak devre arasında takıma kiralık olarak katılan Cheik M'Bengué, kiralık sözleşmesinin bitmesi sonucunda takımı Rennes'e geri döndü.

TRANSFER ÖZETİ

Last edited by dAleksic : 20.Eylül.2013 at 12:32

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ADADA STOKE CITY ETKİSİ !!!

Stoke City'nin yaptığı flaş transferler adadaki birçok yıldız isim arasında da hayretle karşılandı.

Last edited by dAleksic : 20.Eylül.2013 at 12:31

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle kupalar için tebrik ederim..Ligde son maçlarda çok takılmışsın ama ona rağmen şampiyonluk gelmiş şanslısın (: City'nin bu kadar kötü olmasına ise şaşırdım normalde koaly kolay yukarıyı bırakmazlar ambargo koyarlar..Bir eli yağa bir eli balda böyle bişi işte..biz 10 bin avronun hesabını yapalım adam 2.1 milyona sözleşme fesihi yapsın where is the adalet ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Öncelikle kupalar için tebrik ederim..Ligde son maçlarda çok takılmışsın ama ona rağmen şampiyonluk gelmiş şanslısın (: City'nin bu kadar kötü olmasına ise şaşırdım normalde koaly kolay yukarıyı bırakmazlar ambargo koyarlar..Bir eli yağa bir eli balda böyle bişi işte..biz 10 bin avronun hesabını yapalım adam 2.1 milyona sözleşme fesihi yapsın where is the adalet ?
    Çok teşekkür ederim dostum Daha önce dediğim çelmeleri son 4 haftada yedik 3 kere ama Manu ŞL'ye odaklanmıştı, Chelsea ise zor bir fikstüre sahipti. Zaten ŞL'yi kazandı Manu ve yeni sezonda Süper Kupa finali oynayacağız Stoke City'nin bu kadar mala mülke sahip zengin bir takım olduğunu bu kariyerde öğrendim. Finansal açından Tottenham ve Liverpool'dan aşağı kalır yanları yok. Bir de üzerine başarı gelince de başkan sağolsun bonkör adam, döktü paraları. Bakalım yeni sezonda Şampiyonlar Ligi seviyesini kaldırabilecekmiyiz bir de o var

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri