Farka götürebileceğimiz bir maçtı. Maçın başında 2. golü 3. golüde bulabilirdik. Ancak bu çaptaki adamlarla olmuyor. Yerli oyuncular + yabancılardanda bir kaç isim bizim kadro kalitesini baya aşağı çekiyor. Mehmet Topuz rezalet bir oyuncu, tüm pozisyonları yedi bitirdi. Top benden çıksın diye öylesine tepeliyor kanattan. Karpuzları isabetsiz. Baroni desen Selçuk desen hep aynı. Webo'yu La Liga'da bir takıma versen oynayabilir mi orada merak ediyorum. Bizde ne işi var. Saçma bir duran top kazandırdı. Barajda da kafasını uzatsa topa dokunacakken kaçtı. Oyunun içine etti. Emre önceki haftalara göre daha iyiydi ancak yinede yetersiz. Sow ile Emenike nasıl vuracaklarını bilen adamlar oldukları için affetmediler ve kurtardılar. Böylesine kötü, hiç bir şey yapamayan bir takıma karşı bile ecel terleri döktükya bir şey demiyorum. Tamamiyle bugün Ersun Yanal'ın seçimlerinden dolayı zorlandık. Oyuncak değilki bu takım yapboz gibi bozup tekrar yapalım. Bu kadar saçma bir ilk 11 ile umarım başka maçlar görmeyiz. Çok pis sinirlendim. Kazanmamız bir şeyi değiştirmedi. Sıradan bir Anadolu takımı gibiydik bugün.
Hakemde berbattı. Emre'ye doğru bir sarı kart verdi bence. Ancak saha o kadar hakem kıyafeti giymiş nesneler olmasına rağmen, topu rakipten kurtarmış ve ceza sahasına girmeye yakın olan Sow'u kramponu ile durduran Erciyes'li oyuncunun pozisyonunu hiç bir hakem kıyafeti giymiş nesnede mi görmez? Emre'nin pozisyonu görebilen o şahin gözler o kadar açık, topla alakası kalmamış bir oyuncunun art niyetli kart gerektiren bir hareketini nasılda kaçırır. Neyse canım boşverelim. Hakemdir yapar...