Olcanı KakalamışsınHelal Sana Ex Seravelle li
Olcanı KakalamışsınHelal Sana Ex Seravelle li
Fırsat olduğunda burada güncelleyeceğim ama belirttiğim sebeplerden ötürü sıkıntıdayım diğer yandan oyunda devre arasına kadar ilerledim ve oyunu durdurdum yeni bir update gelene dek oynamyorum size tavsiyem siz de oynamayın inanılmaz çok bug var oyunda....biraz adam edilsin yoksa kariyeri hiç etmeye gerek yok..Sizlerden ricam şuan bilgisayarında fm 13 olan arkadaş yada arkadaşlar varsa bi zahmet bi geri dönüş yapsınlar bana
İtalyaya dön diaz. Amatör bi takımın soyunma odalarına pas pas atıyorum, karın tokluğuna. Gel sende gel.
Bu bir deneme mesajıdır (:
@Halil bundan mı bahsediyordun hacı abi ?
Younes Belhanda Özellikler İçin Tıkla
bir ilerleme olmamış kariyerde sıkıntı yok![]()
İlginç Mesaj Juan Artık Şu Kariyerini Güncellesen![]()
Ya burada güncelleyemiyorum ama evde devam ediyorum falan net bağlı olmayınca saçma sapan bir hal aldı işlerim daha bismillah demeden kapatıcam heralde net ne zaman bağlanıcak ttnet mağduru olarak bilemiyorum boş boş konuda duruyor açıkçası biraz kendimi yalancı coban gibi hisettim kapatıp net bağlanınca sıfırdan başlamayı düşünüyorum
Yolculuk bir başlayamadı ...![]()
Olcan 6 mı, hocam Allah rızası için bana oyuncuları kaça satacağımı söyle
![]()
Başarılar takipteyim.![]()
Oyunun Bug'ı saymakla bitmez.
Çaprazdan cezasahasına giren oyuncuların ne kadar dar açıda kalsalarda asla içeriye pas atmaması. çizgiye dahi inmiş olsalarda.
kalecilerin çok fazla koltuk altından topları kaçırması.
Kalecilerin sık sık ceza sahasın dışında topa elle müdahele etmeleri...
Ayağı kırılan oyuncuma müdahele eden oyuncuların Sarı kart dahi görmemeleri...
Her sene olduğu gibi yine oyunun test ekibi 0 çalışmış. umarım toparlarlar şu maç motorunu.
Ama neyse yinede oyun güzelumarım oyununu bir an önce aktarabilirsin bize..
Yeni kariyer açıcam bunun ilk sezonu bitti burada paylaşamadık netsizlik yüzünden ttnet maduru olaraktan (: bu süreçte oyuna alıştık falan yeni kariyeri buradan paylaşmak pek içime sinmedi her ne kadar tek caps almasamda 4.sayfadan sorna başlamak şık durmaz (:
---------------------------------------------------------------------------
oyunda inanılmaz derecede rakip duran toptan go latıyor
çekilen şutların birçoğu rakip üzerine gidiyor aşırı gol kaçırılıyor ancak rakip bu tarz poziyonlarda kesinlikle gol buluyor
direk olayları fazla
sakatlanma yine fazla çeşitli birçok bug var senin söylemlerine ek olarak (: hiç mi uslanılmaz arkadaş her sene aynı şey oluyor
Dediğim gibi FM yi ne olursa olsun oynuyoruzYeni kariyer hangi takımla yine Trabzonla olucak heralde ?
Takipdeyim Juan. Yeni kariyer açınca da tribünde yerimi alacağım![]()