Başarılar.
Başarılar.
Daha fazla meraklandırma bizi![]()
Adam creatif beyler dağılın (: lakaplarıda zaten the Alexşaka değil the alexandrainas mı ne öyle bişi kısaltmışlar ama orijinal lakapları konunun başlığı (:
Ama ben dedim havada aşk kokusu var diye klübün geçmişi prenses alexsandraya uzanıyor akşam daha detaylı bir klüp tanıtımı yaparım (:
ve anlaşma sağlandı imzalar atıldı.
Takımın adını beğendim..![]()
Takımın ismini bende beğendim
Crewe 10Andra FC
Nerde Alexandra orda Huan![]()
Takım güzel zevkli kariyer olacaktır.![]()
100 mesaj sonra takım belli oldu, tüm TSI halkına hayırlı uğurlu olsun![]()
Takımın ismi güzel. Ama oyuncuları ve imkanları nasıl onu bilemicemBaşarılar bro
![]()
Hayırlı uğurlu olsun yeni takımın![]()
![]()
Crewe iyidir,altyapılarından dolayı seçtin galiba.Premier Lig'de başarılar dileyelim şimdiden :P
İngiltere'nin en genç takımı diye duymuştum.Altyapısıda sağlam.
eyv kardeşim saolasın
İngiltereyi seviyorum imkanlarımız kısıtlı ancak altyapımız sağlam teşekkürler (:
Not: Dün pek güncelleyemedim k.bakmayın arkadaşlar. Onlayn maçlara takılıp foruma kaynaşalım dedik ancak lig + turnuva biraz ağır oldu üstüne birde kariyer e işyerinde de tempo yüksek şu sıralar idare edin (: Diaz'ı Diaz yapan kariyer hikayeleri olduğunun farkında olaraktan önceliğimin burası olduğunu da belirtmek isterim![]()
Kariyeri şimdi gördüm tüm hikayeleri okudum gerçekten çok akıcı yazmışsın başarılar
Aha Crewe çıktı.Altyapısı sağlam bir takımdır Juan tam senlik bence.Başarılar.
Takım hakkında bi bilgim yok ama yorum atan arkadaşlar altyapısı sağlam diyorlar , o zaman isin çok kolay olacak Diaz6-7 sene sonra Dünya'yı kasıp kavurursun
![]()
altyapı bu kadar iyiyse sırtın yere gelmez![]()
Güzel hikaye, başarılar.Crewe ; Antrenman: 16 - Altyapı Antrenörlüğü: 16 - Altyapı tesisleri: 15 - Genç oyuncu yetiştirme sistemi: 16 Eski serilerde daha iyiydi yada ben öyle hatırlıyorum.
![]()
Teklifi kabul etmeye etmiştik de bir sorunumuz vardı. Henüz antrenör lisansına sahip değildim. Biran önce bu işi halletmek gerekiyordu. Sezon başlangıcına yetişmeliydi aksi halde takımın başında sahaya çıkamazdım. Ama saolsun başkan gerekli başvuruları falan önceden yaptığı için sadece evrak imzalamam falan gerekti. Bir hafta içerisinde de lisansımı almıştım. Artık resmen menajer olmuştum.
Şu uyruklardan araya Sanmarino'yuda sıkıştıraydınArjantinde doğmuş Trabzon taraftarı , 4 dil biliyor diğer uyruk Danimarka
ne kadar saçma bir yaşamın var Juan'cım Birleşmiş Milletlerde bu kadar üye ülke yok
![]()
Ooooo okusaydım Bilgisayar Mühendisi olurudumsonra bir futbol kulubüne kapak atıp oyuncu verilerini geliştiren bir program yazardım , klubün başındaki Teknik adamın pc'sine yanlış verileri aktarıp onun ayağını kaydırttırdım
Dipnot : Juan Diaz '' KURU SIKI YILLARI'' yazarda ben okumazmıyım
Danimarka vatandaşı olduğumu daha önce belirtmiştim. İskandinav ülkelerinde çalışmanın en güzel faydası dilimi geliştirmek olmuştu. Arjantinde sadece İspanyolca konuşuluyordu ama İskandinav ülkelerinde durum biraz değişkenlik gösteriyor İngilizce olmazsa olmazdır İngiizce'nin yanı sıra Norveçce İsveççe yada Fince falanda var. Danimarkada bunlara ek olarak Almanca da konuşuluyordu çat pat bende bişeyler kaptım. Bu durumun gerek klüp personelleri, antrenörleri, başkanı gerekse takım oyuncularıyla iletişim kurmamda büyük faydası olacağını umuyorum
Resmen Crewe patronu olduğumuza göre artık klübün mevcut yapısını daha detaylı incelemem gerekiyordu. Önce tarihçesine baktım önceleri yani futbol takımı olmaya karar vermeden önce kriket ve rugby oynanıyormuş buralarda. Klüp adının nereden geldiği ise belirsiz. 2 varsayım var. Bundanlar birincisi Kralice Victoria'nın oğlu Danimarka prensesi Alexandra ile evlenmiş ve adı verilmiş. Diğer varsayım ise buradaki Alexandra adında bir otelin patronunun yine buradaki demiryolu işçileriyle yaptığı toplantılar sonucu takıma bu adı vermişler. Zaten lakabımız da " Demiryolu İşçileri " gerçi İskenderiyeliler denildiği de oluyor.
Klübümüzde para yok ancak bankaya falan borcumuz da yok. Kayayı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışıyoruz. Forma renklerimiz Kırmızı ve Mavi tasarım olarak da gayet güzeller. Klübe iyice ısınmıştım. Medya bizi düşme adayı gösteriyor ama bakalım sezon sonu halimiz ne olacak. 1 yıllık bir kontratım var kim bilir belki şansım yaver gider sadece kümede tutmakla kalmaz yukarılarda bitiririz ve menajerlik serüvenim ksıa sürmez.
Finans falan kontrol ettikten sonra geldik en önemli noktalardan birine. Klüp tesisleri ne durumdaydı acaba ? Tamam 6-7 aydır klüpteyim antrenman tesisini falan biliyorum ama genel olarak kurumun yapısını bilmiyordum. Daha önce belirttiğim gibi kendi yağında kavrulan bir takım altyapıdan besleniyordu ancak beklentimin üzerindeydiler.
![]()
Crewe De Başarılar Ex Seravelleli![]()
nick powel manu nun aldığı genç galiba çocuk 1 yılda simge olmuş takımda![]()