Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 210 sonuç

Konu: Kayıtlı Oyun (Save Game) Paylaşım Alanı

Hybrid View

abi bana bir galatasaray bulurmusunuz ama şimdi lütfen

abi bana bi tane versene galatasaraylı çok sevinirim arkadaşlarım lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by gasır
    abi bana bir galatasaray bulurmusunuz ama şimdi lütfen

abi bana bi tane versene galatasaraylı çok sevinirim arkadaşlarım lütfen
    öteki sayfalara baktın mı??

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

ya arkadaşlar bir iki kişi de 602 yollasın hep 603 hep603 biraz da 602 yollayalım da

Quote Originally Posted by Ghonedre
    ya arkadaşlar bir iki kişi de 602 yollasın hep 603 hep603 biraz da 602 yollayalım da
    demekki 6.0.2 oynayan yok geç 6.0.3 e sende daha güzel olur

Thumbs up Selam

Arkadaşlar.Galatasaray la 2006-2007 sezonunu bitirdim.aldığım kupalar:1 Uefa Kupası,1 Champions League,2 Super Lig Şampiyonluğu,1Fortis Cup
    İtibar:worldwide
    Finans:45milyon dolar
    Birde oyunu editledim başında Galatasaray a 140milyon dolar borç yaptım her ay ödeme oluyo çok zevkli ve gerçekçi oldu.
    Kadro:
    İlk11:Mondragon(GK),Mejia(DR),Orhan AK(DL),Song(DC),Lamine Diatta(DC),Andy van der Meyde(RM),Jerome Rothen(LM),Leo Messi(CM),Nuri Sahin(CM),Necati Ates(FC),Hasan Kabze(FC)
    Oyunda biraz daha ilerleyim Göndericem...

Quote Originally Posted by canerduzgun
    Arkadaşlar.Galatasaray la 2006-2007 sezonunu bitirdim.aldığım kupalar:1 Uefa Kupası,1 Champions League,2 Super Lig Şampiyonluğu,1Fortis Cup
    Birde oyunu editledim başında Galatasaray a 140milyon dolar borç yaptım her ay ödeme oluyo çok zevkli ve gerçekçi oldu.
    Kadro:
    İlk11:Mondragon(GK),Mejia(DR),Orhan AK(DL),Song(DC),Lamine Diatta(DC),Andy van der Meyde(RM),Jerome Rothen(LM),Leo Messi(CM),Nuri Sahin(CM),Necati Ates(FC),Hasan Kabze(FC)

ee biz napalım şimdi buraya açtıysan eğer save dosyasını da göndermen gerekiyo doğru değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by canerduzgun
    Kadro:
    biraz ilerlediğinde yaz o zaman save de gönder

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ghonedre ilk sayfaya bir bak orda bi arkadas 6.0.2 icin birseyler yayinlamis

Nesil
    2006
    Yer
    Turksportal

kARDes tesekkurler paylaştıgın icin super bir oyun hikaye bölümünde gordum.

http://rapidshare.de/files/20586992/besiktas.rar.html 6.0.3 ile açılacak
    bu da benim beşiktaş ım..
    ne yazık ki şu an tanınmış olan henry zidane filan futbolu bırakmış durumda(2012 den bahsediyoru)
    ama öyle türk futbolcularım var ki satmaya kalksanız avrupa da en kötüsüne servet dökerler...
    hilesiz, hatasız beşiktaş şu an dünya da 1 numara...hiç bir scout programı veya yenildim çıkıp baştan gireyim, menajer ekleyip fark atıp tekrar çıkartayım gibi hileler yapılmadan...
    ama lütfen bunu oynayacak arkadaşlar serdar diye bi golcü var, adamı her maç oynatın özellikle büyük maçlarda...ve diğer oyuncuları da dışlamayın...daha 16-17 yaşında onun gibi olacak nice gençler de cabası.bu kadar reklam yeter

Quote Originally Posted by lutfucal
    http://rapidshare.de/files/20586992/besiktas.rar.html 6.0.3 ile açılacak
    bu da benim beşiktaş ım..
    ne yazık ki şu an tanınmış olan henry zidane filan futbolu bırakmış durumda(2012 den bahsediyoru)
    ama öyle türk futbolcularım var ki satmaya kalksanız avrupa da en kötüsüne servet dökerler...
    hilesiz, hatasız beşiktaş şu an dünya da 1 numara...hiç bir scout programı veya yenildim çıkıp baştan gireyim, menajer ekleyip fark atıp tekrar çıkartayım gibi hileler yapılmadan...
    ama lütfen bunu oynayacak arkadaşlar serdar diye bi golcü var, adamı her maç oynatın özellikle büyük maçlarda...ve diğer oyuncuları da dışlamayın...daha 16-17 yaşında onun gibi olacak nice gençler de cabası.bu kadar reklam yeter
    Şimdi indiriyorum hemen değil ama yakında oynayacağım.Teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

paylaşımlar için saolun

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Evet Ama Reklam Yapıo

S-B-Z Misafir

çok güzel bi konu gerçekten süper olmuş paylaşımlar.ben hala beklemedeyim biraz daha ilerleyeyim öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

bendede var sakatlık sorunu

benim save game 550 mb..sizinkiler nasıl böyle az

Quote Originally Posted by musty17
    benim save game 550 mb..sizinkiler nasıl böyle az
    kardeş savegame ini winrarın içine at o zaman boyutları çok azalıyo saygılarımla.

Talking

TAKIM-Juventus lig şampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi-yarı finalde çok iyi bir kadrosu vardır taktiği ve antreman programı çok iyidir tavsiye ederim http://rapidshare.de/files/27356763/JUVENTUS.rar.html sorusu olan varsa [email protected] e mail atabilir. NOT-şifre 007004 versiyonu 6.0.2

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ewet abi ya 8 tane yabancı var

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

oda olabilir

oyle zaten oyle lakap takinca ismin yanindaki bayraktami farklilasiyor ???nasi lakap takma o oyle

Arrow

2 tane yabancı oyuncusu var zaten oburkunler turk statusunde oynuyor bende paylasmak isterdim ama 89,6 da rarlı olarak duruyor o yuzden paylasamayacagım kusura bakmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlu

save lerini gönderen arkadaşlara teşekkürler çoğuna baktım baktıklarımda cok güzel hepinize teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

İZMİRSPOR
    2. Lig B Kategorisindeki şampiyonluktan sonra 2. Lig A Kategorisi şampiyonluğu ve ardından süper ligteki ilk sezonda şampiyonluk...bu sene üst üste 3. şampiyonluğu kaldırdım,tabi Türkiye kupaları da havada uçuyorgeçen sene şampiyonlar liginde 2. turda intere elendikten sonra(bu arada inter bütün kupaları kaldırdı) bu sene uefa yı kaldırdım.(bu arada şrefsiz oyuncular gitmek istiyor ne yapmalıyım bilen varmı?yani başarıdan sonra tutmak için?gerçi ben sinir oluyorum ve hepsini satıyorum ama...neyse)bu arada KULÜP BÜTÇESİ 65 milyon dolar oldu ve 80 milyon dolara yakın alacağım varbakın görün.(FM2005)

İZMİRSPOR
    kulüpteki yıldızlarım;D alessandro, Tuncay şanlı, Caregnino, Halil Altıntop,Alex(DC), Servet Çetin ve Tabi guarin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by simbat26
    İZMİRSPOR
    2. Lig B Kategorisindeki şampiyonluktan sonra 2. Lig A Kategorisi şampiyonluğu ve ardından süper ligteki ilk sezonda şampiyonluk...bu sene üst üste 3. şampiyonluğu kaldırdım,tabi Türkiye kupaları da havada uçuyorgeçen sene şampiyonlar liginde 2. turda intere elendikten sonra(bu arada inter bütün kupaları kaldırdı) bu sene uefa yı kaldırdım.(bu arada şrefsiz oyuncular gitmek istiyor ne yapmalıyım bilen varmı?yani başarıdan sonra tutmak için?gerçi ben sinir oluyorum ve hepsini satıyorum ama...neyse)bu arada KULÜP BÜTÇESİ 65 milyon dolar oldu ve 80 milyon dolara yakın alacağım varbakın görün.(FM2005)

İZMİRSPOR
    kulüpteki yıldızlarım;D alessandro, Tuncay şanlı, Caregnino, Halil Altıntop,Alex(DC), Servet Çetin ve Tabi guarin
    KARDES BAYA HİLE YAPMISSIN ALDIGIN OYUNCULARDAN BELLİ BİRDE FORUMDA BASARILARINI YAZIYON HİLE YAPAMDAN OYNASANA

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

dosya nerde peki

beyler sıkı durun birazdan 2018/2019 sezonu save game ini atıcam buraya

paylaşım yapan herkese teşekkür ederim

oyununu çekeceğim barcelo ama hangi ligler açık acaba???

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Silent Island
    oyununu çekeceğim barcelo ama hangi ligler açık acaba???
    sadece İtalya Serie A

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri