Hakem durdu kronometreyi
Oyuncular da gitti soyunma odasina
Hakem durdu kronometreyi
Oyuncular da gitti soyunma odasina
Hakem oyuncuları soyunma odasına gönderdi. O kadar şiddetli bir dolu yağdıki artık çizgiler gözükmüyor![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Evimizde Juventus ile normal bir maç oynasak şaşardım zaten.
Bu stadın alttan ısıtması yok mu arkadaş. Boyun devrilsin TOKİ
Screw you guys, I'm goin' home
Juventus değilde bu sahada doğru düzgün Şampiyonlar Ligi maçı oynasak şaşıcaz. Malum geçen sene Cluj maçında rakipten çok saha ile mücadele etmiştik, halen önlemler alınmamış.
Diğer maçta Modric efsane gol atmış.
Kar yağmasaydı atardık yahu çok iyiydik özellikle ilk 10 dakika gol atsak bitmişti iş.Çok hırslıyız çok istekliyiz bu sistem olmuş arkadaş yensekte yenilsekte bu sistemle yola devam.
Ercan Taner de bitmiş resmen, ısrarla Progba diyor.
Bu staddan çektiğimiz nedir ya? Geçen yılda bu tür problemlerle uğraştık. Alttan ısıtması yok mu bunun? 2 dakika içinde koca saha bembeyaz oldu. Maça gelince, şu ana kadar topa sahip olsakta etkili olamadık. Juve'nin defans hattı çok kapanık. Burak yerine Umut girerse daha etkili olur gibi geliyor bana. Riera biraz ürkek oynuyor sanki. Eboue etkiliydi umarım maç sonuna kadar böyle gider.
Bence bu oynadigimiz oyuna cok kanmamak lazim juve biraz rolantide oynadi. Bakalim mac devam ederse neler olacak.
Fena oynamıyorduk kara kadar. Sonra adamlar iyi pozisyon bulmaya başladılar ki neyse ara oldu. Hele Chiellini'nin ceza alanına top sürerek girmesinde aha penaltı yaptırır bizimkiler şimdi dedim, Allah'tan bir şey olmadı.
Fena oynamıyoruz dedim ama pozisyonumuz da yok. Burak yokları oynuyor, nerede belli değil. Juve de iyi kapanıyor zaten, çok kalabalık karşılıyorlar bizi defansta. Çok nadir eksik yakaladık onda da hücumda çoğalamadık. Tek başına kalanlar da topu kaybetti.
2 quizimi boşverip maçı izlemeye karar vermiştim onuda izlettirmediler
Bu arada Tevez'e gavur gibi davranıyordu bizimkiler.Juve'de Sneijder'e öyle davranıyor.İkisinden birisi iptal olabilir bu maç![]()
Ah Drogba vurabilseydi o vuruşu.![]()
Maç oynanırken ne alttan ısınma çalışabiliyormuş, ne de çatının kapanması mümkünmüş.
Bu maç böyle oynanmaz, yağmaya devam ediyor.
Maç oynanacak beyler rahat olun.
Bu maç iptal olur beyler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence hakem İstanbulu çok sevdi, bir gün daha kalayım burada diye düşündü. Her an erteleyebilir valla![]()
Yalnız koca sahayı temizleyen kişi sayısı çok az beyler, çok ağır ilerliyor temizleme işlemi. Dany falan bi el atsın şu işe ayıptır ya.
Stadda alttan isitma yokmus starda konusulana gore.
Çok istiyorsan sen temizle Engin.Oynanır ya bu maç.
Mac tam 31.dakikada mi durdu ya![]()
Maç iptal![]()
Ertelendi yarina
Ertelendi maç.
The game has been delayed.
hakem çıtkırıldım çıktı![]()
tuh ya mac ertelendi![]()
Hakem resmen komedi. Şu soğukta gelen seyirciye yazık gerçekten. Kar kalınlığı santim bile yokken yazık. Hafta sonu Karabükte benzer bir maç oynandı.