Şampiyonluk için tebrik ederimHürriyet iyi iş çıkartır diye düşünüyorum, iyi transfer
![]()
Şampiyonluk için tebrik ederimHürriyet iyi iş çıkartır diye düşünüyorum, iyi transfer
![]()
messi sonunda kavuşmuş D.K yabu arada jem güzel transfer ve adnan ı almıştın onu temelli almaya bak çok iyi transfer oda
bu arada kariyerin hayırlı olsun.
Jem Karacan ve Adnan Januzaj çok iyi olmuş. Kanoute fiziksel olarak yetersiz gibi görünse de mental özellikleri ile bu açığını kapatacaktır.
TariboWest
Transferler güzel![]()
transferler çok iyi tam bir lucescusun yemin ediyorum![]()
Transferler güzel, ŞL grubu zorlu gelmiş.3.lük için Celtic'le kapışırsın gibime geliyor.Ama umarım gruptan çıkarsın![]()
grup zormuş AL den devam edip en az yarı final bekliyorum ama gidebilirsek ŞL iyidir parası yeter.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta
Son dakika ya kadar atak oynadık ve kontradan yedik golü,tempoyu düşürüp maçı 1-0 bitirebilirdim ama yapmadım benim hatam.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta
Evet arkadaşlar fikstürümüz bu 3 maç sizce sonuçlar ne olur.[/CENTER]
Celtic maçı yazık olmuş. Kazanmak zorunda olduğun bir maçtı. deplasmanda işin daha da zor olacak.
Bayern'e 3 attığına göre o maçları rahat rahat kazanman lazım![]()
şu takımla bayerni ezmen muhteşem avni akerdeki taktik tam bir anti münih sanırım![]()
İlk teklif geldi.
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları
Defansımızın saçma hatası(asisti)yüzünden gruplardan çıkamadık.Son maç Celtic e yenilmezsek 3.olup Avrupa liginde devam edeceğiz.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları[/CENTER]
Süperiz yarın San Marinodasın değilmi
Ligde bu sezon rahat bir şampiyonluk gelecek gibi. Avrupa Ligi'nde çeyrek finali göreceğini düşünüyorum. Bu arada Antep'in puanı mali fairplay yüzünden mi silindi ?
TariboWest
TeşekkürlerAvrupada Kopenhagı geçersem büyük ihtimalle rakip Liverpool olacak ama iddalıyız hedefimiz Avrupa Ligini kazanmak.Antep in puanının silinmesinin nedenini bulamadım büyük ihtimalle Malifairplay yüzündendir.