Öncelikle Mete Kalkavan'a teşekkür etmeliyiz saçma sapan düdüklerle oyun durmadı gayet akıcı bir maç oldu top oyunda süre olarak avrupa standartlarında kaldı
Öncelikle Mete Kalkavan'a teşekkür etmeliyiz saçma sapan düdüklerle oyun durmadı gayet akıcı bir maç oldu top oyunda süre olarak avrupa standartlarında kaldı
Sanırım uzun yıllar sonra bir maçı 3-0'da bırakmayıp 3 tane daha attık. Benim için en sevindirici olay bu.
Screw you guys, I'm goin' home
Uzun zaman sonra harika bir futbol izledik. Özellikle Sabri, Sneijder, Melo, Muslera, Semih, Eboue ve Hakan işlerini en iyi şekilde yaptılar. Sabri'yi kesmez umarım hoca. Çok iyi oynuyor Sabri. Selçuk'ta önceki haftalara göre daha pozitif bir görüntü çizdi. Drogba'da bu maçı istedi adeta. Golünü attı, deplase oldu, pozisyona girdi, pozisyon yarattı. İyiydi fakat eski fizik gücünden cok uzakta. Burak çok beceriksizdi her zaman ki gibi. Ceyhun'da kendisine verilen görevi yaptı. Mehmet Topal tarzında bir oyuncu ve orta sahada tam bir sigorta. İyi iş yapıyor açıkçası.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
olaganustu bir skor, fenere gozdagi verilmis oldu bu macla. deplasmana da tasirsa bu formunu gs gercekten bir tehlike olmaya baslarlar.
Melo Brezilya'da ki Dünya Kupası'nda forma giymezse o ülkeyi yakarım,o teknik direktörü keserim.Melo gibi adamı nerede bulacak Luiz Gustavo'mu oynayacak ? Bırak Allah aşkına Melo'nun tırnağı olamaz o adam.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gelecek 3-4 maç ligin kaderini belirleyecek. GS içerdeki formunu dışarıda da devam ettirirse puan farkı rahat kapanır...
Belki duygusal davranıyorum ama Ramires hariç Melo kadar performans gösterebilecek bir oyuncu yok o bölgede.Geçen yıl ki deplasmanda ki Elazığ maçından beridir öyle bir performans sergiliyor ki Süper Lig'de bu kadar istikrarlı bir performans gösteren bir oyuncu görmedim,en azından Galatasaray'da.
Hagi bıraktıktan sonra gelmiş en iyi yabancı
Fatih Terim döneminde 3-0 atıp takımı geriye çekiyorduk,Özgür gibi benim için de en sevindirici olay bu oldu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ramires'le Hernanes özellikle Ramires biraz daha ofansif bir oyuncu. Paulinho ve Sandro bana kalırsa Melo'nun rakibi olacak isimler. Ancak önceki vukuatları nedeniyle Melo yerine bu 2'li seçilir muhtemelen.
Screw you guys, I'm goin' home
Ah hala daha gecen haftaki gaziantep beraberligine yaniyorum o maci kazansaydik simdi puan farki 5'ti. Bambaska konusuyorduk gelecek icin.
ingilterede tottenham ı tutuyorum izleyebildiğim kadar maçını izliyorum paulinho kesinlikle kötü bi oyuncu meloyla kıyas edilemez sandro desen defansif açıdan iyi ama yeterli hücum yönü yok ramires te çok dengesiz oyuncu kanatta oynasa daha iyi oynar hernanes evet iyi oyuncu ama onunda defans yönü zayıf şuan en iyi brezilyalı d/mc oyuncusu bence açık ara melodur
tarafsiz gozle benim gordugum bu, melonun burda oynamasi icin batidaki algi ortadogu ulkesinde cebini dolduruyor algisi. butun dunyanin oldugu gibi brezilyanin da gozleri avrupanin buyuk liglerinde. burda isterse amuda kalkarak 5 tane gol atsin, bir sey degismez. bana sorarsan bence de melo suanda superligin en iyi ortasahasi fakat bu ne kadar yeterli.
Hajrovic'i ben daha ilk defa canlı seyrettim.Oyuna sonradan girdi ve hatasız oynadı bence.Hatta 1-2 pozisyonda çok güzel hareketlendi ama ona doğru pas atılmadı.Pasları çok olumlu,adam geçmesi de çok iyi biraz duracağı yerler de sıkıntı yaşıyor o da çok normal.
Sabri zaten Bursaspor maçlarının adamı.Yıllar önce şahane bir gol atmıştı Bursaspor'a.Geçen hafta Sabri'yi tartışmıştık aldığı para yüzünden umarım yanıltır buradakileri.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
nettirdik leeeee!!!!!!!!!
Burak golleri kaçırmasa şaka maka 10-0 bitecekti
![]()
Bugünkü hırs ,heves ve kazanma arzusu devam ederse Trabzon deplasmanına kadar Fenerbahçe'li oyuncuların dizlerinin bağı çözülür.... Bu lig daha çok su götürecek anlaşılan.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu arada maç 0-0 bitseydi Burak Yılmaz'ın ne anası ne babası kalmamıştı.
Öyle goller kaçar mı yahuValla iyi oynadı,en önemlisi pozisyona girdi ama son vuruşlar berbattı Burak'ın,neyse olur öyle.Önemli olan takımın gol atması.
Burak her seferinde nasıl kaleciyi vurmayı basarıyor hayret ediyorum.Dısarı filan gitse neyse çat diye kaleciye atıyor topu.
![]()
Melo şu anda takımın yıldızı zaten.Adam 10 numara top oynuyor... Bu hırsı tüm takım yaşayınca 6-0 oldu. Sonunda oyuncular Melo'ya uydu
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sonunda özlediğimiz , beklediğimiz Galatasaray'ı izledik
Adamsın Wesley Sneijder![]()
Maçın özetini şimdi izledim. İlk goldeki Melo'nun deparı nedir arkadaş. Hem mükemmel bir depar atıyor hemde mükemmel bir pas atarak topu Sneijder ile buluşturuyoruz. Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok mutluyum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Vay be 6-0 bitti tebrikler Gs güzel top oynadı.
Böyle oynayıp atamasalar ağzımı açıp bir şey demem, keşke hep böyle oynasalar...
Bugünün en kötüsü yine bizi hiç yanıltmayan Burak Yılmazdı, ek olarak en güzel gol bence hazırlanış bakımından 1. goldü, son golde görülmeye değerdi yani, en iyi kurtarış bence Muslera'nın, Kazım'ın sert kafasında resmen uçarak topu kesmesiydiek olarak 2. gol bana Fenerbahçenin yine 14. dk mıydı Alexin bize uzaktan attığı golü andırdı
oda sol köşeye atmıştı yanlış hatırlamıyorsam, hemen hemen benzer bir vuruştu
![]()