Emre attı
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Kasımpaşa kazanır
Emre 18den nefis bi gol attı.
Emre hala kasımpaşa klübesine küfrediyor. Gol attı yetmedi adama![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu an oyunda olmaması gereken arkadaş golü attı
Adaletsizliğin aleyhine olduğu yerde sesi çıkanların lehine olduğu yerde de ses çıkarmalarını beklerdim.
Sahada bulunmaması gereken Emre, maçı kıran golü attı. Fenerbahçe buradan bırakmaz
Football is simple,but Football Manager is not
Emre B. ne cirkef adam yahu![]()
Alper harika oynuyor.
O değilde bu maçın yıldızı Isaksson olmalı
Kusura bakmayında hiç bir şey yapmadığında bile çirkeflikle suçlanan Emre şimdi yapıp suçlanıyor hiç yoktan.
Emrenin hiç birşey yapmadığı şey ne zamanmış3 Aylık yaz döneminden bassediyor galiba arkadaş
![]()
Emre'nin güzel golü ile öndeyizde Emenike hala girmeli bir süpriz yaşayabiliriz. İlerde üretkeniz ama şut çekemiyoruz.
Kasımpaşa kırmızı yemiş. Bundan sonra Fenerbahçe 2. golü bularak 2-0 kazanır diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Emre bana göre bu ülkede ki en yetenkli oyunculardan birisi. Bunu tartışamam. Ama kesinlikle sahada o varken elinizde pimi çekilmiş bomba ile oynuyorsunuz. Buna bir de bizde Meireles ekleniyor. Fenerbahçe için en büyük tehlike bu bana göre. Emre Atc. Madrid'de baya iyiydi bana göre.
Adamın yapısı o, öyle kabul etmek lazım onuda yapacak bir şey yok, bu arada Fenerbahçe Rölantiye çekilmiş gibi duruyor, her an kasımpaşa beraberlik golünü bulabilir
Yahu aleyhimizde hatalı karar verilince değişen bir şey oluyor mu ? Herkes hakemi haklı çıkarmaya çalışıyor. Artık zerre umrumda değil lehimize verilen hatalı kararlar. İnşallah bir tane de ofsayttan atarızGolü de Emre'nin atması müthiş oldu bence
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alper efsane oynamya başladı, umarım hep devam ettirir. Öndeyken kafa rahat olunca daha iyi işler yapıyor. Daha akıllı oynuyor.
Alper çok iyi performans gösteriyor.
Emre'yi savunanlara şaşıyorum. Arkadaşlar kusura bakmayında Kasımpaşa maçında değil Arsenal maçında oynayacak Emre'ye ihtiyacımız var.
Dedim dedim Emenike girsin dedim.
Bu arada Volkan ne yapıyorsun yahu çıkar çıkar...
Volkan yakıyor takımı
GOOOOOOOOOOL
Efsnae bir geri dönüş... Helal olsun...