Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 143 sonuç

Konu: Kaplanlarla Zirve Yürüyüşü | Hull City 201-15 I. Sezon

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Başarılı menajer Onur Yakar, istifasının ardından ilk kez TV 8'de Telegol programına açıklamalarda bulundu !

Serhat Ulueren : Onur Hocam öncelikle geçmiş olsun mu diyelim, ne diyelim bilemioyouruz tabi ki...
    Gökmen Özdenak : Biz en iyisi hayırlısı olsun diyelim Serhat.

Öncelikle bana ulaşıp, bu gergin ve bir o kadarda sıkıntı ortamda beni yayına bağladığınız için teşekkür ederim Serhat Bey. Herkese iyi akşamlar diliyorum bu arada...

Asıl meseleye gelecek olursak; yönetimle, başkanlar ve diğer profesyonellerle aramızda en ufak bir sıkıntı yoktu daha önceden. Her şey Ben Arfa'ya, Manchester City ve Real Madrid'ten transfer teklifi gelmesiyle başladı aslında. Bu iki takım oyuncuyu bir kenara bırakın yönetimin aklını çeldi ! Manchester 45 milyon avro teklif etti !

Bakın hiç bir oyuncu bir kulüpte ebediyen kalacak diye bir kanun yok, bir dayatma yok, ama siz takımın başındaki teknik sorumludan habersiz bir oyuncuyu satmaya kalkarsanız işin rengi değişir ! Bu takımın başında kim var ? Ben varım... Siz benden habersiz bir oyuncumun transferine onay verirseniz olmaz. Ben bu takımı 87 yıl sonra premier ligde şampiyon yaptım, çok önemli yatırımlar yaptık. Cardozo, Bradley, Quintero, Zuculini, Fernandes gibi isimleri sezon öncesi takıma kazandırdım, her ne kadar çalışma fırsatı bulamasakta ben getirdim bu oyuncuları Newcastle'a. Her neyse bunlar çok önemli değil, asıl konu benden habersiz benim oyuncumun takımdan ayrılması... Başkanı aradım '' hayırdır '' dedim. Oda çok iyi bir rakam teklif ettiklerini reddedemiyeceklerini söyledi. Bense herşeyin para olmadığını gelecek sezon Avrupa'da mutlak başarı için Arfa'nın takımda tutulmasını sezon planlamasını onun üzerine inşa ettiğimi söylediysemde ikna edemedim. Çünkü teklifi çoktan kabul etmişlerdi...

Serhat Ulueren : Peki hocam bundan sonraki süreçte neler olacak ? Herhangi bir takımdan teklif var mı? Türkiye'de çalışmayı düşünüyormusunuz ?

Şu an için bana doğrudan gelen bir teklif yok, fakat menajerime fulhamlı bir yöneticiden teklif gelmiş şu an için görüşme aşamasındalar fakat gerçekleşeceğini sanmıyorum. Türkiye'de çalışmak gurbette olan her futbolcunun, teknik adamın hayalidir. Fakat şuan için Türkiye'den herhangi bir teklif yok, eğer vizyon sahibi bir başkan çıkarsa Türkiye'de Onur Hoca biz takımı yapılandırmak istiyoruz, amacımız hedefimiz şunlar derse neden olmasın...

Serhat Ulueren : Anlıyorum sizi evet... Son olarak şunu sormak isterim; Milli takımın durumu ortada, çok kötü bir düşüşü var bununla ilgili bir şey söylemek istermisin?

Milli takım hepimizin yuvası ve şuan başında çok değerli bir teknik adam var sayın Fatih Terim gibi.. O varken konuşmam yakışık almaz. Çok teşekkür ediyorum ben hepinize, birazdan uçağım kalkacak kapatmam gerekiyor, iyi akşamlar...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hayırlısı olsun yeni takımını bekliyoruz.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hayırlı olsun kaplanlar.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Newcastle'dan sonra premier lige dönmeyi düşünmüyordum, ilk tercihim İspanya'ydı fakat gelişmeler bu yönde olmadı. Cardiff, Fulham, MoshangladBach'tan teklifler geldi reddettik. Neden Hull derseniz amblemleri güzel

• Takımın başına geçtikten sonra ki hedeflerimiz şunlar olacak;
    • Çok iyi bir kadroları yok fakat bir kaç kilit oyuncuları var, medya tarafından 19. olacağımız öngörülüyor.
    • İlk sezondaki hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek olacak ilk 10 içerisinde.
    • Yerel kupalarda finali hedefliyoruz yine.

KADROMUZDA Kİ BAZI KİLİT OYUNCULARIMIZ

Kadromuz ligde kalmak için yeterli, 5 milyon € civarında da transfer bütçemiz var. Şimdilik birer tane stoper, sol bek, orta saha ve forvet takviyesi yapmamız gerekiyor. Transfer sezonunun ortalarında olduğumuz için bonservisi elinde kaliteli topçu bulmamız zor. Takımı gençleştirmek olacak görevimiz bu nedenle, transfer süresi boyunca genç kaliteli isimlerle kadromuzu desteklemek durumunda kalacağız.
    Last edited by yakar350 : 02.Mayıs.2014 at 13:49

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Şöyle Güney Amerikaya uğra derim. Ara transfer sezonunda isen oraladar şu anda lig bitmiş olacaktır. Eli ayağı düzgün bir iki çıkarabilirsin. Eğer izin olayına takılmazlarsa işini göreceklerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Markus Henriksen iyidirr, Hull hayırlı olsun

Newcastle'da kalip Avrupa'da basari saglamani isterdim. Yeni takiminda basarilar artik

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Şöyle Güney Amerikaya uğra derim. Ara transfer sezonunda isen oraladar şu anda lig bitmiş olacaktır. Eli ayağı düzgün bir iki çıkarabilirsin. Eğer izin olayına takılmazlarsa işini göreceklerdir.
    Sezon başındayız daha, ucuz yollu bişey bulmaya çalıştık tamamladık transferleri 10 milyon civarında para harcadık ama değdi. Afrikadan amerikandanda anlaştığımız oyuncular vardı çalışma iznine takıldık malesef

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Markus Henriksen iyidirr, Hull hayırlı olsun
    Sağolasın, Henriksen hazırlık maçlarında şov yaptı bakalım ligde neler yapacak

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Newcastle'da kalip Avrupa'da basari saglamani isterdim. Yeni takiminda basarilar artik
    İnan bende çok isterdim ama prensip meselesi işte Ben Arfayı satmayın dedim dinletemedim, hull la güzel işler yapacağız umarım

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni takım hayırlı olsun ben başka bir lige gideceğimizi bekliyordum monşengladbah dan başka teklif gelmemiş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İngiltere yi pek seçmek istemememin tek nedenide bu çalışma izni olayı. Tam iyi adam buldum alacağım diyorsun bir bakmışın alamamışsın.Birdaha kariyer açarsam bu sefer almanyaya gideceğim yada iskandinavyaya

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yeni takım hayırlı olsun ben başka bir lige gideceğimizi bekliyordum monşengladbah dan başka teklif gelmemiş
    Mönşınglahbah şl'ye gidecekti bu sezon içimde ukte kaldı açıkçası, ama PLde kendi kurduğum takıma karşı mücadele etmek istedim. Takımın başınada kıytırık birini getirdiler insan en azından Simeone'yi Laudrup'u ne biliyim Bilic'i falan getirir

İngiltere yi pek seçmek istemememin tek nedenide bu çalışma izni olayı. Tam iyi adam buldum alacağım diyorsun bir bakmışın alamamışsın.Birdaha kariyer açarsam bu sefer almanyaya gideceğim yada iskandinavyaya
    Aynen öyle oluyor iskandinavya fikri sezon başında bendede vardı Glaskowu alt liglerden alıp taşımak gibi ama EPL daha cazip geldi ordada bu sıkıntı çok işte

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

[QUOTE=yakar350;2643479]Mönşınglahbah şl'ye gidecekti bu sezon içimde ukte kaldı açıkçası, ama PLde kendi kurduğum takıma karşı mücadele etmek istedim. Takımın başınada kıytırık birini getirdiler insan en azından Simeone'yi Laudrup'u ne biliyim Bilic'i falan getirir

Hahaha Simeone diyor birde alternatifin iyiymiş.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hull'da iyi işler yaparsın.Yine aynı taktikle oynayacaksın sanırım takım da ona uygun duruyor zaten 4-3-1-2

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    bendede vardı Glaskowu alt liglerden alıp taşımak gibi ama EPL daha cazip geldi ordada bu sıkıntı çok işte

Şu anda adanada yönetim değişikliğinden ötürü transfer yasağı var. Yeni başkan beni kapı dışarı ederse kariyeri kapatıp İskandinavyaya uçabilirim.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

[B]Hahaha Simeone diyor birde alternatifin iyiymiş.[/B
    Yerimizi doldurmak zor görücez bu sezon neler yapacaklar bakalım

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Hull'da iyi işler yaparsın.Yine aynı taktikle oynayacaksın sanırım takım da ona uygun duruyor zaten 4-3-1-2
    Kanat oyuncularım gençse st çalıştıyorum antrenmanlarda forvet olarak yararlanıyorum 4-3-3 uygularsam, eğer kanat yoksa ki Hull'da da Henriksen var OOS bölgesinde mecburen 4-3-1-2 yapıcaz gene bakalım tutturucazmı burda da

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Eyvallah sağolasın

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

ARİJAN ADEMİ | DİNAMO ZAGREB --> HULL CITY[4.2 MN €]

CANER ERKİN | FENERBAHÇE --> HULL CITY [3.8MN €]

GOMES | TOTTENHAM --> HULL CITY [BEDELSİZ]

AYKUT DEMİR | TRABZONSPOR --> HULL CITY [3.1 MN €]

RYAN BENNETT | NORWICH CİTY --> HULL CITY [3.2 MN €]

ANTHONY KNOCKAERT | LEICESTER CITY --> HULL CITY [2.7 MN €]

Transfere 17 milyon avro civarında para harcadık, kulüp 10 milyon vermişti başkana yalvar yakar 12 milyona çıkardık transfer bütçemizi. Aldığımız topçuların hepsini kredi kartına vade farksız 48 ay taksitle kadromuza kattık. Paramızı idareli kullandık.

Stoper bölgesine Bennett ve Aykut'u alarak sezonu kurtardık diyebilirim zaten kadromuzda da alternatif oluşturabilecek isimler mevcut.

Orta sahada Ademi bizim bankomuz olacak, adeta hayat damarımız.

Sol tarafa Caner'i alarak elimizi oldukça rahatlattık. Sakatlık, ceza falan olmazsa Caner solda banko.

Knockaert; 3'lü forvet oynadığımızda harika bir kenar forvet tipi benim taktiğimde muazzam verim alacağımı düşünüyorum. tabi çift forvet oynayacağımız için çoğu zaman YF yada YARFOR olarak kullanabilirim kendisini.

Gomes'i de kalede alternatif olarak kadromuza kattık. Mc Gregor tecrübeli fakat güven vermeyen bir kaleci, zaman zaman ikisini değişmeli olarak kullanabilirim.

HAZIRLIK KAMPI | ÇEK CUMHURİYETİ

SEZON BOYUNCA KULLANACAĞIMIZ TAKTİKLER

HAZIRLIK MAÇLARI

Zamanımız kısıtlı olsada güzel bir hazırlık dönemi geçirdik takımın birbirine olan uyumunun hızlanması adına. Yeni transferlerimiz kendilerini yavaş yavaş belli ediyorlar maç içersinde. Umarım bu güzel kamp dönemi ligede yansır ve güzel bir başlangıç yaparız.

Last edited by yakar350 : 03.Mayıs.2014 at 01:26

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Transferlerin güzelmiş. Eğer ki maksimum verim alırsan avrupaya gidersin.Umarım uyum sorunu yaşamadan geçersin.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben beğenmedim transferleri

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ademi güzel transfer diğerleride iyi sayılır

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Transferlerin güzelmiş. Eğer ki maksimum verim alırsan avrupaya gidersin.Umarım uyum sorunu yaşamadan geçersin.
    Şuanlık bir sıkıntı yok bir Newcastle mucizesi daha olur mu diye ümit ediyorum

Ben beğenmedim transferleri
    Senin regenler gibi hayvanlar bulamadım kusura bakma

Ademi güzel transfer diğerleride iyi sayılır
    Adem on numara dos, knockaerti de yabana atmamak lazım 5 maçta 3 kez maçın adamı oldu, füzeleri muazzam

1.HAFTA | HULL CITY - ARSENAL

Spoiler: Takımların Sahaya Dağılımı 

Spoiler: Maç Detayları 

2.HAFTA | CHELSEA - HULL CITY

Spoiler: Takımların Sahaya Dağılımı 

3.HAFTA | HULL CITY - CARDIFF CITY

4.HAFTA | READİNG - HULL CITY

5.HAFTA HULL CITY - SWENSEA

5 Haftalık periyodu genel olarak ele alırsak, bizim kalitemizde bir ekip için; hem oyun olarak hemde maç sonuçları açısında harika geçti diyebiliriz. Ligin açılış maçını Arsenal'le hemen sonraki haftada Chelsea'yle olan maçlarımız sezon başında biraz tedirginlik uyandırsada bizde, iki maçtada oyun olarak rakiplerimize kafa tuttuk; zaman zaman üstünlüğü ele geçirdiğimiz dakikalarda oldu. Arsenal maçında şanssız bir şekilde yenilsekte, acısını Chelsea DEPLASMAN'ında çıkarmasını bildik. Cardiff, Reading, Swensea maçları da kontrolümüz altında geçti. Skorlar iyi olsada oynadığımız oyun rakiplere baskın gözüksede zaman zaman bloklar arasındaki bağlantı düşüyor oyun içinde. Bunuda zamanla düzelteceğimize inanıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Öncelikle sunumu çok beğendim tebrikler , yeni takımın hayırlı olsun .

Caner Aykut Türklerden gidiyorsun

Maçlar muazzam Chelsea maçı özellikle birde Swansea da diyebilirim bence herkesi yenebilecek güçteler. Başarın daim olsun

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sunumun çok güzel. Ligede iyi başlamışsın. Blok sorunlarını aşınca tutulamaz olman bile muhtemeldir.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Herşey on numara hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sunum güzel biraz boyut ufaltabilirsin

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Öncelikle sunumu çok beğendim tebrikler , yeni takımın hayırlı olsun .

Caner Aykut Türklerden gidiyorsun

Maçlar muazzam Chelsea maçı özellikle birde Swansea da diyebilirim bence herkesi yenebilecek güçteler. Başarın daim olsun
    Eyvallah sağolasın Takım oynadığı zaman durdurulamıyor lakin bir kaç çıkıntı hata yapınca bütün işleyiş bozuluyor

Sunumun çok güzel. Ligede iyi başlamışsın. Blok sorunlarını aşınca tutulamaz olman bile muhtemeldir.
    İlk sezondan süpriz yapma amacındayız bakalım neler olacak

Herşey on numara hocam
    Eyvallah kardeşim

Sunum güzel biraz boyut ufaltabilirsin
    Arka plandaki kaplan bozuluyor o zaman böyle kabullenicez artık

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sen ne dersen o

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hull City'e güzel başlamışız.Sunum da süper.Aynen devam

Hocam sonuçlar çok iyi. He bu arada Ryan Bennet çok kalitelidir sanırım fm 13'te uzun bir süre kullanmıştım.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri