Dany sakatlıktan oyun durduğunda çift vuruş verilince topa 2 defa dokunup geri pas verdi. Çift vuruşta ilk pasa başkası dokununca oyun başlar. Kendisi 2. defa dokununca ihlal oldu ama itiraz etti o arada herhalde. Kart o yüzden olmalı.
Amatör kümede bilirler bu kuralı. Dany'nin bilmemesi rezalet.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Caner'in auta bıraktığı pozisyondan bahsetmeyecem altında derin sırlar yatıyor (: Lakin beni en çok tebessüme uğratan bu pozisyon oldu ;
https://vine.co/v/M1Vd5zl36xH
...
E-Bilet vardı değil mi ? Ee n'oldu ? Bu adam nasıl girdi ?
Hala e-biletin amacını anlamayan arkadaşlar, şuna bir göz atsın.
Caner'in yaptığı fairplayı bugün Semih Kaya yapmış olsaydı 4 sayfa yazı yazılırdı. Ha bunu büyütelim haftanın olayı yapalım felan demiyoruz ama en azından şu önyargılarınızı atın istiyoruz.
Yalnız orada yanlış yapmış Caner. Kurallara göre hakemin verdiği kart doğruymuş çünkü bir futbolcu topu kaldırıp kafa vurarak kaleciye aktaramaz topu. Güntekin Onay öyle diyordu. Caner'in de Danny gibi bu kuraldan habersiz olduğu için topu dışarı atması centilmenliktir orası ayrı.
Dany'nin pozisyonunu buraya girene kadar anlayamadım; ama burada okuduklarım sonunda biraz olsun fikir sahibi oldum. Yine de hakem çift vuruş vermedi, topu Dany'nin önüne bıraktı. O yüzden Dany orada istediğini yapmakta serbesttir bence. Her neyse... Hakem maça direkt etki eden bir hata yapmadı; ancak kartlık pozisyonlarda bize karşı çok cömertti. İsmail ve Motta 2 hareket yaptı, ikisinde de kartı görüp oyundan atıldı. FB'ye karşı ise bu konuda daha töleranslıydı bana göre. Alper'e 4 kartlık hareketin sadece birinde kart çıkardı, Alves maçı kartsız tamamladı, Emre desek hakemin üzerine yürümesi, el kol yapması falan bir tarafa bir anasına sövmediği kaldı sanırım. Bizim lehimize de hataları vardı hakemin. Veli'nin Emre ile çarpıştığı pozisyonda kart çıkabilirdi, Jones'e de 20-25. dakika arası yaptığı faulden ötürü 2. sarıdan kırmızı çıkarabilirdi.
Maça gelince, öncelikle bundan 2 ay önce 'F.Bahçe, G.Saray'a karşı kazanmak için her şeyini ortaya koyacak, Beşiktaş'a da maçı bilerek verecek' diyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya en derin sevgilerimi (!) yolluyorum. 30 dakika boyunca 10 kişi oynayan, maçın sonunu da 9 kişi tamamlayan; ancak sahadan yenilmeden, başı dik ayrılan futbolcularımızı ve Fair-Play örneği göstererek son dakikada topu centilmence dışarı atan Caner Erkin'i de tebrik ediyorum. Helal olsun!!!
Last edited by footballer33 : 20.Nisan.2014 at 23:23
Rasim Özan Kütahyalı: "Caner'in serbest vuruşu dışarı atması şike teşebbüsüdür."
He, en büyük sensin, tamam!
Sağolsun BeyazFutbol Telegol'ün yokluğunu aratmıyor.![]()
Sarı doğrudur yanlıştır bilemem ama kuralı oyuncular bile bilmediğine göre Caner'in yaptığı hareket takdir edilmesi gerek.Umarım bu hareketleri daha çok görürüz.
Savaş değil, derbi.
Özeti şimdi izledim, işim dolayısıyla maçı izleyememiştim. Aziz Yıldırım tezahüratları, Fenerbahçe'nin topu dışarıya atması, kırmızı kartlardaki gergin olmayan hareketler...
Her zaman Beşiktaş Fenerbahçe derbileri heyecanlı ve gollü geçmiştir. Ve lanet olsun ki izleyemedim![]()
FM Gazetesi
sahsen bizim acimizdan pek ezici bir sezon oldugunu dusunmuyorum. rakipler kendileri yarattilar bu durumu, bizlik bir durum yok bence. 75-76 gibi bir puanla bitiririz ligi sanirim. 2011 sezonu bizim icin cok daha domine ettigimiz bir sezondu. tek kafa tutabilen trabzonspordu, keza onlar da olaganustu bir sezon gecirmislerdi o yil.
bununla birlikte ROK pek de uzerine konusulacak bir insan degildir![]()
Halis o pozisyonu yakalayarak aslında baski altinda olmasa ne kadar muthis bir hakem olabilecegini gosterdi. Muhteşem. O an o kural kimsenin aklina gelmedi. Cok ayrinti bir kural tek kelime muhtesem. Yolu açık olsun zor ama...
[YOUTUBE="WKklu8CgqS4"]qadfgghnmösd[/YOUTUBE]
o zaman bu kırmızı kart gerektirir![]()
Ha, bu arada.. O giren taraftar e-bilet ile degil, baskasinin kombine kartini alarak girmis.
Maç izlemediğimden dolayı yorum yapmayacağım. Maçtan kaç gün önce '' Maça girmeyeceğiz, Dışarıda dinleyeceğiz '' dememize rağmen 4 toma 2000e yakın çevik kuvveti önümüze çeken emniyete selamlarımı iletiyorum. Dışarıda 2-3 kişi haricinde polisleri kışkırtmaya yönelik hareket yapılmadı. Yapan arkadaşlarda zaten 2-3 tokat yeyip alandan uzaklaştırıldı. Dışarıda sayımız beklediğimden çok az olsada güzel bir ortam vardı.
biraz teori uretelim;
danny, gs macindaki penalti gibi bu seferde bunu basarmak istedi...
hakem hakli olur tabiki, ama bizimkiler danny'nin ne yapmaya calistiginin farkindaydi,
yemedi ve topu disari atti, desem?
ben Danny'den cok killandim; umarim kapali kapilar ardindan pis oyunlar donmemisdir..
"bilmiyordum" diyor, inansam mi?
Kuralı Markus Merk açıkladı. Kaleciye geri pas kuralıyla ilgili o sarı kart. Kasti şekilde kaleciye böyle ayakla kafaya alıp kaleciye verilemiyormuş. Kuralı deldiği için sportmenlik dışı hareket kapsamında sarı kartla cezalandırılıyormuş. Geri pas kuralıyla birlikte kitaba girmiş.
Screw you guys, I'm goin' home