Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 36.67%
  • Berabere biter

8 26.67%
  • Fenerbahçe kazanır

11 36.67%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 118 arası toplam 118 sonuç

Konu: Beşiktaş 1 - 1 Fenerbahçe | 30. Hafta

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Halis özkahya'nın ne yaptığını anlayan var mı o pozisyonda ? Dany neden sarı kart gördü ? Nasıl bir psikoloji içinde yönettiği belli oldu. Alper'de 90+3 olunca kartı gördü, rahat 3 tane sarısı var maçta ama onu vericek hakem yok.
    Tek tahminim sanki eliyle kaldırdı diye görüp verdi gibime geldi. Ama vuruş yapılırken eli havadaydı. Herhalde oyunculara söyledi eliyle aldı sandım o yüzden verdim sonra oyuncular topu dışarı atmış olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Ya sanırım hava topunda bir kere dokunması gerekiyor. Dany topu kaldırıp kafa vurdu bir de. Yine de emin değilim, başka bir sebep varmış gibi gözükmüyor
    topu sürerek devam bile edebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Beraberlik bekliyorum,1-1 tahminim
    Ben bu işi biliyorum aga

Maça gelecek olursak beklediğim gibi bir maçtı,attığımız golden sonra Beşiktaş iyi toparlandı eşitliği sağladı öne de geçebilirdi,kötü oynadık;zemin de kötü oyunun nedenlerinden.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Dany sakatlıktan oyun durduğunda çift vuruş verilince topa 2 defa dokunup geri pas verdi. Çift vuruşta ilk pasa başkası dokununca oyun başlar. Kendisi 2. defa dokununca ihlal oldu ama itiraz etti o arada herhalde. Kart o yüzden olmalı.

Amatör kümede bilirler bu kuralı. Dany'nin bilmemesi rezalet.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Caner'in auta bıraktığı pozisyondan bahsetmeyecem altında derin sırlar yatıyor (: Lakin beni en çok tebessüme uğratan bu pozisyon oldu ;

https://vine.co/v/M1Vd5zl36xH
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dany sakatlıktan oyun durduğunda çift vuruş verilince topa 2 defa dokunup geri pas verdi. Çift vuruşta ilk pasa başkası dokununca oyun başlar. Kendisi 2. defa dokunma ihlal oldu ama itiraz etti o arada herhalde. Kart o yüzden olmalı.
    abi çift vuruş vermedi hakem atışıyla devam ettirdi

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Caner'in auta bıraktığı pozisyondan bahsetmeyecem altında derin sırlar yatıyor (: Lakin beni en çok tebessüme uğratan bu pozisyon oldu ;

https://vine.co/v/M1Vd5zl36xH

bu çok iyiydi bilic çok iyi trolledi

E-Bilet vardı değil mi ? Ee n'oldu ? Bu adam nasıl girdi ?

Hala e-biletin amacını anlamayan arkadaşlar, şuna bir göz atsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Caner'in yaptığı fairplayı bugün Semih Kaya yapmış olsaydı 4 sayfa yazı yazılırdı. Ha bunu büyütelim haftanın olayı yapalım felan demiyoruz ama en azından şu önyargılarınızı atın istiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Caner'in yaptığı fairplayı bugün Semih Kaya yapmış olsaydı 4 sayfa yazı yazılırdı. Ha bunu büyütelim haftanın olayı yapalım felan demiyoruz ama en azından şu önyargılarınızı atın istiyoruz.
    Yalnız orada yanlış yapmış Caner. Kurallara göre hakemin verdiği kart doğruymuş çünkü bir futbolcu topu kaldırıp kafa vurarak kaleciye aktaramaz topu. Güntekin Onay öyle diyordu. Caner'in de Danny gibi bu kuraldan habersiz olduğu için topu dışarı atması centilmenliktir orası ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dany'nin pozisyonunu buraya girene kadar anlayamadım; ama burada okuduklarım sonunda biraz olsun fikir sahibi oldum. Yine de hakem çift vuruş vermedi, topu Dany'nin önüne bıraktı. O yüzden Dany orada istediğini yapmakta serbesttir bence. Her neyse... Hakem maça direkt etki eden bir hata yapmadı; ancak kartlık pozisyonlarda bize karşı çok cömertti. İsmail ve Motta 2 hareket yaptı, ikisinde de kartı görüp oyundan atıldı. FB'ye karşı ise bu konuda daha töleranslıydı bana göre. Alper'e 4 kartlık hareketin sadece birinde kart çıkardı, Alves maçı kartsız tamamladı, Emre desek hakemin üzerine yürümesi, el kol yapması falan bir tarafa bir anasına sövmediği kaldı sanırım. Bizim lehimize de hataları vardı hakemin. Veli'nin Emre ile çarpıştığı pozisyonda kart çıkabilirdi, Jones'e de 20-25. dakika arası yaptığı faulden ötürü 2. sarıdan kırmızı çıkarabilirdi.

Maça gelince, öncelikle bundan 2 ay önce 'F.Bahçe, G.Saray'a karşı kazanmak için her şeyini ortaya koyacak, Beşiktaş'a da maçı bilerek verecek' diyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya en derin sevgilerimi (!) yolluyorum. 30 dakika boyunca 10 kişi oynayan, maçın sonunu da 9 kişi tamamlayan; ancak sahadan yenilmeden, başı dik ayrılan futbolcularımızı ve Fair-Play örneği göstererek son dakikada topu centilmence dışarı atan Caner Erkin'i de tebrik ediyorum. Helal olsun!!!
    Last edited by footballer33 : 20.Nisan.2014 at 23:23

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dany sakatlıktan oyun durduğunda çift vuruş verilince topa 2 defa dokunup geri pas verdi. Çift vuruşta ilk pasa başkası dokununca oyun başlar. Kendisi 2. defa dokununca ihlal oldu ama itiraz etti o arada herhalde. Kart o yüzden olmalı.

Amatör kümede bilirler bu kuralı. Dany'nin bilmemesi rezalet.
    Ne yazık ki yanlış kural bu şekilde değil. Topu kafası ile kaleciye geri verdiği için sarı kartı aldı. Çift vuruş verildi. Demek ki sen dahil kimse bilmiyormuş bı SAÇMA, GEREKSİZ kuralı. Fenerbahçeli futbolcular bence doğru yaptı, tebrik ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rasim Özan Kütahyalı: "Caner'in serbest vuruşu dışarı atması şike teşebbüsüdür."

He, en büyük sensin, tamam!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Yalnız orada yanlış yapmış Caner. Kurallara göre hakemin verdiği kart doğruymuş çünkü bir futbolcu topu kaldırıp kafa vurarak kaleciye aktaramaz topu. Güntekin Onay öyle diyordu. Caner'in de Danny gibi bu kuraldan habersiz olduğu için topu dışarı atması centilmenliktir orası ayrı.
    Nolursa olsun Caner o pozisyonda kaleyede vursaydı kimse Caner'e birşey diyemezdi. Ki oralardan iyi vuran bir oyuncu olmasına rağmen tercihini bu yönde kullandı. Biz büyütelim bu olayı demiyoruz ama Sezar'ın hakkıda Sezar'a be kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Rasim Özan Kütahyalı: "Caner'in serbest vuruşu dışarı atması şike teşebbüsüdür."

Ne kullanıyor bu adamlar yahu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sağolsun BeyazFutbol Telegol'ün yokluğunu aratmıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Ne yazık ki yanlış kural bu şekilde değil. Topu kafası ile kaleciye geri verdiği için sarı kartı aldı. Çift vuruş verildi. Demek ki sen dahil kimse bilmiyormuş bı SAÇMA, GEREKSİZ kuralı. Fenerbahçeli futbolcular bence doğru yaptı, tebrik ediyorum.
    Çift vuruş gördüm. Çift vuruş olmadığını çözebilseydim zaten farklı yorumlardım. Aynı durumdan bahsetmiyoruz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sarı doğrudur yanlıştır bilemem ama kuralı oyuncular bile bilmediğine göre Caner'in yaptığı hareket takdir edilmesi gerek.Umarım bu hareketleri daha çok görürüz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

Ezici bir sezon geçirdiğimiz için ne dediğini bilmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savaş değil, derbi.

Özeti şimdi izledim, işim dolayısıyla maçı izleyememiştim. Aziz Yıldırım tezahüratları, Fenerbahçe'nin topu dışarıya atması, kırmızı kartlardaki gergin olmayan hareketler...

Her zaman Beşiktaş Fenerbahçe derbileri heyecanlı ve gollü geçmiştir. Ve lanet olsun ki izleyemedim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Ezici bir sezon geçirdiğimiz için ne dediğini bilmiyor
    sahsen bizim acimizdan pek ezici bir sezon oldugunu dusunmuyorum. rakipler kendileri yarattilar bu durumu, bizlik bir durum yok bence. 75-76 gibi bir puanla bitiririz ligi sanirim. 2011 sezonu bizim icin cok daha domine ettigimiz bir sezondu. tek kafa tutabilen trabzonspordu, keza onlar da olaganustu bir sezon gecirmislerdi o yil.

bununla birlikte ROK pek de uzerine konusulacak bir insan degildir

Halis o pozisyonu yakalayarak aslında baski altinda olmasa ne kadar muthis bir hakem olabilecegini gosterdi. Muhteşem. O an o kural kimsenin aklina gelmedi. Cok ayrinti bir kural tek kelime muhtesem. Yolu açık olsun zor ama...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="WKklu8CgqS4"]qadfgghnmösd[/YOUTUBE]

o zaman bu kırmızı kart gerektirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Biraz fazla centilmence bir maç oluyor. Oyuncular arası en ufak bir didişme yok. Kontrolsüz sert faullerde bile birbirlerine tepki vermiyorlar. O kadar sevgi dolu bir maç ki izlerken gözlerim yaşarıyor. Hazırlık maçları bile daha gergin geçer. Gollerde de her iki takım birlikte sevinç yumağı yapsa tam olacak.
    Sahada bir Maradona eksik.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ha, bu arada.. O giren taraftar e-bilet ile degil, baskasinin kombine kartini alarak girmis.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Ha, bu arada.. O giren taraftar e-bilet ile degil, baskasinin kombine kartini alarak girmis.
    Olay zaten e-bilet değil. Bu adamın stada giriş yasağı var, istersen abcde-bilet uygula. Görüldüğü üzere giriyorlar bi şekilde. E-biletin rant kapısı olduğunu artık anlaması lazım insanların, yoksa birileri çok güzel vurgun yapıcak. Ve şimdiden yapmaya başladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç izlemediğimden dolayı yorum yapmayacağım. Maçtan kaç gün önce '' Maça girmeyeceğiz, Dışarıda dinleyeceğiz '' dememize rağmen 4 toma 2000e yakın çevik kuvveti önümüze çeken emniyete selamlarımı iletiyorum. Dışarıda 2-3 kişi haricinde polisleri kışkırtmaya yönelik hareket yapılmadı. Yapan arkadaşlarda zaten 2-3 tokat yeyip alandan uzaklaştırıldı. Dışarıda sayımız beklediğimden çok az olsada güzel bir ortam vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

biraz teori uretelim;

danny, gs macindaki penalti gibi bu seferde bunu basarmak istedi...
    hakem hakli olur tabiki, ama bizimkiler danny'nin ne yapmaya calistiginin farkindaydi,
    yemedi ve topu disari atti, desem?

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    ben Danny'den cok killandim; umarim kapali kapilar ardindan pis oyunlar donmemisdir..
    "bilmiyordum" diyor, inansam mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kuralı Markus Merk açıkladı. Kaleciye geri pas kuralıyla ilgili o sarı kart. Kasti şekilde kaleciye böyle ayakla kafaya alıp kaleciye verilemiyormuş. Kuralı deldiği için sportmenlik dışı hareket kapsamında sarı kartla cezalandırılıyormuş. Geri pas kuralıyla birlikte kitaba girmiş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri