Bu değil ama Nihat Hatipoğlu capsleri epey güldürdü beni
Ahahahha bu süpermiş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
8-0 Capsi güldürdü![]()
İlk yarı 0 oynadık ya iddaa'da hep ondan bu işler.![]()
Yahu bakıp bakıp gülüyorum tutamıyorum kendimi
7-1 nedir lan![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
'Bir'rezil'Yedi'
İnanılmaz keyifliydi ya yetmedi gece tekrarını da izledim birazdan trt sporda gene tekrarının verecekler onu da izleyeceğim. Brezilya'nın kadro seçimini ben de eleştiriyim şu defansta Dante yerine bi Bilica gerekli, orta saha da Gustavo yerine bir Baroni ve Hulk yerine de Melih Gökçek Tita olabilirmiş en azından bu 3 lü dün akşam sırıtmazmış.
Herifler 7 tane attı üzerine özür diliyorlar biz saygılı oynamaya çalıştık ama goller geldi diye şaka gibi![]()
Turnuvanın başından beri biri şu şımarık artistleri yensin, hem de fena yensin istiyordum. Kaç haftadır sabırsızlıkla beklediğim şey hele şükür oldu hem de acı acı oldu. İçimin yağları eridi. Yalnız Mesut o son golü kaçırınca ve Oscar gol atınca çılgına döndüm resmen. 7-1 nedir ya? 8-0 olması varken. 8 Temmuz'u bayram olarak kutlamak varken
Turnuvanın başında iki favorim vardı: Almanya ve Hollanda. Büyük ihtimalle final bunların olacak. Kupayı ise kim alır hiç bir fikrim yok.
Almanya'da Löw'ün Fransa maçında Lahm'ı beke çekmesiyle başladı herşey. Herkes gerçek mevkisinde oynamaya başlayınca adamlar birden kimlik değiştirdi. Fransa'yı zor geçtiler adamlar çok iyi hazırlanmışlardı çünkü eğer Almanya ile erken final yapmasalar onlar da yarı final final görürlermiş valla.
O değil de şu Paulinho'yu her görüşünde "Anaaa Kleberson hala oynuyor mu yahu?" diyen bir tek ben miyim
![]()
Kleberson'a hakaret olur hala oynuyor demek.Paulinho kadar rezil bi futbolcu yok dün de yaptı yapacağını.
Sırf takımı Tottenham diye çağırılmış sanırım.
hem o hem de khediranin muhtesem donusu. cezayir macinda sonradan girdigi dakikadan itibaren almanya level atladi. tabi onun girisiyle lahm da sag beke dondu. zincirleme reaksiyon. dun de goruldu ki khedira basit oyunu ve caliskanligiyla cok seyi degistiriyor almanyada. almanyadan bi oyuncuyu kendi takimina alabilirsin deseler khedirayi alirdim, sonra da lahm
bu arada brezilya defansinda tek ayakta kalan luizdi dun. bekler marcelo ve maicon, yanlarinda da dante yalan oldular. kaleci de her topu iceri aldi. defans kurgusu bastan sona berbat bir takimdilar. oyuncu secimleriyle scolari dip yapti. ilerde de hulk-bernard-fred, birak brezilya milli takimini bizim milli takimda bile oynayamazlar.
brezilya buraya kadar yalan dolanla gelmisti. almanyaya karsi hezimet kacinilmazdi. kolombiya macinda pasa pasa eleneceklerdi
son bi ekleme, melo iyi ki bu kadroya cagrilmamis. bu rezaletin bir parcasi olarak brezilyalilarin hafizasindan omur boyu cikmayacakti![]()
Brezilya turnuva boyunca kendisinden beklenileni sahaya yansıtamamıştı ve üstüne de en önemli iki adamları eksikti.Bu yüzden maçtan önce de Almanya net favoriydi zaten.3-4 farkla yenseler süpriz olmazdı bence ama dün harbiden abarttılar.
Koyun can derdinde,kasap et.![]()
So what?
Saike
İspanya'dan sonra Brezilya'nın da böylesi bir hezimete uğramasına çok sevindim. Almanya, bundan önceki Dünya Kupalarının da intikamını çok acı almış oldu.![]()
En kötüsü de Brezilya'nın finalde kimi destekleyeceğini bilememesi. Ezeli rakipleri Arjantin mi, katilleri Almanya mı?![]()