Öncelikle şampiyonluk ve ŞL de yarıfinal için tebrik ederim.
Transferlerde çok bir yol izlemişsin.
Öncelikle şampiyonluk ve ŞL de yarıfinal için tebrik ederim.
Transferlerde çok bir yol izlemişsin.
Profil için teşekkür ederim iyiymiş (:
Bu muhammet bendeki profili daha düşüktü sanki eve gidince oyundan bakayım
HAZIRLIK MAÇLARI
Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk 4 maçta yardımcım Tugay Kerimoğlu'na teslim ettim takımı. Sonraki 3 maçı da önemli oldukları için kendim oynadım. Skor odaklı bakıldığında kötü gibi görünse de, bu maçlarda da takımın performansından memnun kaldığımı söyleyebilirim. Savunmaya birkaç ayar çektikten sonra daha iyi duruma geleceğiz.
YENİ SEZON KADROMUZ VE TAKTİĞİMİZ
Kadromuz gençleşti ve daha diri bir takım haline geldik. Bu sezon hücum futbolunu bir kenara bıraktık. Amacımız topu olabildiğince doğru kullanmak ve saha içerisinde bütün ofans-defans varyasyonlarını bir bütün halinde oynamak olacak.
Taktik hakkında bilgi vermek gerekirse; İnter kariyerimi takip edenleriniz bilir, ordaki taktiği kullanmaya karar verdim. İki takım arasında kalite(oyuncu) farkı olduğundan dolayı bir takım uyarlamalarla İnter taktiğinin bir versiyon üzerini yarattık diyebiliriz. Uzun vadede çok iyi işleyen bir taktik olduğunu söyleyebilirim.
Bu sezon ilk resmi sınavımıza STSL 1.Hafta'da Eskişehirspor karşısında çıkacağız.
" SÜPER GALATASARAY "
Spoiler: Maç Verileri
[YOUTUBE="axLQfy_8JiA"]MAÇ ÖZETİ[/YOUTUBE]
Bu sezon Süper Kupa'yı farklı kazandık. Maçın hemen başında şok bir penaltı ile geriye düşsek de rakibimizden daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik ve 4 golle karşılık verdik. Holtby ve Selçuk sezona çok iyi başladılar.
Güzel bir kadromuz var ligde tozu dumana katarız bu sezon kupayla başlamakta takımı motive etmiştir, başarılar
Sezona kupalı girmek gerçekten iyi (moral vs.)
ADANA DEMİRSPOR
Sezona kupa ile girmek çok güzel.
Muhammed bende emekli olmuş profilini göremiyorum. Ama özellikleri pek iyi değildi diye hatırlıyorum yada yanlış hatırlıyor olabilirim ama ilgilenmiştim.
Volkaan ne oldu ya aptalladın![]()
İlk önce başarılar kardeşim güzel gidiyoruz Transferleri çok beğendim ama Melo gibi biri alınabilirdi bence bu arada ilk 11'ni paylaşırmısın![]()
Grup güzel.Herşey iyi gidiyor.![]()
Grupta 2.lik garanti. Lider çıkmaya çalışalım![]()
ŞL lider çıkarız o potansiyelin fazlası var. Lige bir şey demek istemiyorum çünkü yine ŞAMPİYONUZ![]()
ADANA DEMİRSPOR
Görüşleriniz için teşekkürler. Her zaman en yükseği hedefliyoruz. Eğer gruptan çıkamazsak büyük hayal kırıklığı olur bizim adımıza.
6. - 10.HAFTA MAÇLARI
STSL - Puan Durumu
Ligde namağlup gidişatımız sürmekte. Bu sezon oynadığımız resmi maçlarda yenilgi yüzü görmedik. Ligdeki yarışta erken final yapıp tüm odağımızı ŞL'ye yöneltmek istiyoruz.
UCL - G GRUBU PUAN DURUMU
Spoiler: Grup Maçları
Şampiyonlar Ligi'nde de ligdeki gibi oldukça iyi bir performans gösteriyoruz. Geçen sezon şuanki performansımızın yarısı ile yarı final oynamıştık. Bu sezon bir final neden olmasın ?![]()
Gruptan rahat çıkılır ama liderlik Barça maçlarına bağlı.
Zevkli bir grup denk gelmiş heran herşey olabilir, barça maçları kilit maçlarımız olacak ama şaktarıda yabana atmamak lazım
Hocam öncelikle bir Galatasaraylı olarak tebrik ederim ŞL'deki performansın üst düzey itibarımız tavan yapmıştır. Ayrıca yeni sezon transferlerini çok beğendim tam da dediğin gibi nokta atışları yapmışız şampiyonluk garanti ŞL'de gruptan çıkarız.Başarılar.![]()
Lewis Holtby farkı (: 2.oluruz kanka
Çok güzel bir giriş yapmışsın. Dediğin gibi bu performans ile neden bir final olmasın.
Çok iyi başlamışız barca elimizden kaçmış ama evimizde rahat alırız ligde zaten açık ara şampiyon olacakmışız gibi duruyor başarılarının devamını dilerim![]()
Sağolun beyler yorumlar için. Ligde rakibimiz yok dediğiniz gibi. ŞL'de ise işler umduğumuz gibi gitmedi. Güncellemede sizlere aktaracağım.
Forumda mevcut kullandığım veritabanı ;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=120751
Normalde taktiğimi paylaşma taraftarı değilimdir fakat 3 farklı takımda denedim çok önemli başarılara imza attım bu taktikle. Bakalım başkalarında da aynı etkiyi yaratacak mı diye paylaşıyorum.
Taktiğini denedikten sonra görüşlerini yazarsan ya da ÖM atarsan sevinirim
http://www.dosya.tc/server33/tQwvQ0/...icTAC.rar.html
Herkesin söylediği gibi gayet iyi ilerliyoruz, barçaya nou campta yenilmemek daha doğrusu 90+3te elimizden kaçırmak süper, umarım istkrarımız devam eder
Finale adım adım ilerliyoruz.Barçayı evde yenersek efsane olur.
Büyük olasılıkla gruptan çıkarız , Barcelona maçında olması gerektiği gibi oynamışız buda ayrı başarı (:
Selçuk İnan'da gol katkısı vermesi gayet olumlu.
Ligde namağlup rica ediyorum ^^