Biz böyle San Marino ya bile yeniliriz...
Biz böyle San Marino ya bile yeniliriz...
Bir de küçük bir kendi görüşümümü ekleyeyim. Bazı forumlarda Arda Turan ile Sneijder'i kıyaslayanları görüyorum da Sneijder nereeeeee Arda nere.
Bu arada izlanda taraftarını tebrik etmek lazım çok iyiydiler.
Ceklerde deplasmanda 2-1 yenmis. Mucize olmazsa biz bu grubu sonuncu bitiririz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çek Cumhuriyeti Hollanda'yı 2-1 yenmis.Biz İzlanda'dan 3 yiyoruz adam dünya üçüncüsü yeniyor.Bu arada 4. kez İzlanda deplasmanına gelmişiz 3 maglubiyet 1 beraberlik oldu.
Hedefimiz Cebelitarık'a ilk puanini aldirmak olmalı
Bugün turnuvaya veda etmemize neden olan bu yenilgi değil, Hollanda'nın Çeklere yenilmesi oldu. Hadi geçmiş olsun. Daha ilk maçtan havlu atarak rekor kırdık. Helal olsun çocuklar, bir de Dünya Kupasına gidenlerden eksikleri yokmuş. Sizi gidi şişirilmiş balonlar sizi, TR Liginde yabancılar olmasın, Dünyanın en dandik ligi olur.
...
Bu Fatih Terimle bizden bir şey olmaz, bir takım bu kadar mı kötü hazırlanır bu kadar mı kötü taktik kurulur. Nasıl bir egoya sahipsin sen arkadaş. Barcelona 4-3-3 le şampiyonlar ligini alır hop biz 4-3-3 e döneriz. Hollanda 3-6-1 le dünya kupasında yarı final oynar biz hop 3-6-1 e döneriz. Bizim vizyonumuz bu kadar işte, takımı yeni Milli takım derken demekki bundan bahsediyormuş.
Bence FIFA ve UEFA üyeliğimizi iptal ettirelim ondan sonra bütün yabancı futbolcuları ülkeden kovup gazozuna lig oynatalım,o ligi kazanana da 2,5 litre Fruko verilsin.Maaşları da asgari ücretle verilsin.Bakın bakalım ne güzel oynuyorlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Neyse.
Demirören in dediği gibi;
Yeni Türkiye'ye hayırlı olsun.
Eee ? Eski bildigimiz Türkiye'nin maçı hangi kanalda ?
O maçta bizim gruptan çıkma ihtimalimizi bitirdi zaten. Hollanda yenilse bile her türlü gruptan lider çıkar onlar. Kıyaslayanlar var harbiden. Bu Arda'yı falan görünce harbiden ne kadar büyük oyuncu olduğunu anlıyosun Sneijder'in. Bu ligde yabancı sınırı var ama yabancılar olmasa ligi harbiden kimse izlemez. Çok leş bir lig bizimkisi![]()
O değilde maçtan önce -İzlanda:3 Kader Ortakları:1- diye skor tahmini yapmıştım.Burası İzlanda forumu değil gibi saçma bir sebeple mesajımı silmişler.Selam olsun.Futbolumuz bu kadar işte.Yanlış mı söyledik ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hasan Şaş: İzlanda, milli takımımıza karşı topu elle kaleye götürmeye kalksa en fazla 3 kere götürür.
![]()
Gs sozlukte baslik acmislar yeni Türkiye duzeni diye ;
9.entry şöyle:
Ilk duzeni Izlanda olmuştur.
Fatih Terim
“4 senelik plan koyduk”
[YOUTUBE="Cst3Zy5RWNQ"][/YOUTUBE]
Dünyanın en yüksek maaş olan 3. Ulusal takım teknik direktörüdür Fatih Terim. Onun yerinden bende olsam bende 4. yıllık plan yapardım![]()
Çok incee
Skor hakkında konuşmak yerine, takım performansı olarak değerlendirmek daha doğru olur. Çok iyi oynayıp da 3-0 yenilebilir bir takım fakat keşke böyle olsaydı dedirttiler bize. Bu denli isteksiz ve kötü performansın sorumluları Fatih Terim ve TFF'dir. Yok 4 yıllık bir planımız var yok " Yeni Türkiye " falan filan hikaye. Egolarına yenik düşen bir teknik direktör ve başarıya aç olmayan tembel bir oyuncu topluluğundan ibaret milli takımımız. Ayrıca yabancı kuralıyla birlikte Türk oyuncuları da kendini birden Ronaldo,Messi sanıp kendilerini geliştirme gereği duymaması da işin cabası, ama bu konu daha derin şimdilik deşmeye gerek yok.
GS'da iken de söylüyordum, şimdi de söylüyorum ; Fatih Terim'in taktiksel olarak bizlerden fazla bilgisi olduğuna inanmıyorum. Adam süper bir motivasyoncu sadece. Kişisel egolarına da yenik düştüğü apaçık ortada. Zaten Ünal Aysal'da bu yüzden gönderdi kendisini. Kendi menfaatleri uğruna birçok manevi değeri de yok etti.
Milli takım olgusu da kalmadı kimsede, kalmayacakta. Birde maça gelen taraftarlar lütfen milli takım forması giysin falan filan. Her zaman gösteriş peşinde olan bir insandı ve öyle de devam ediyor maalesef.
Maç içini konuşmak gerekirse, Lagerback yerinden kalkmadı maç boyunca. Çünkü gerek duymadı. Oyuncuları istediğini yapıyor. Alttan girip üstten çıkıyorlar. Kolayca adam eksiltip, top class ortalar açıp tehlikeler yaratıyorlar. Hee pardon son dakikalarda kalktı şimdi yalan olmasın, lakin o da bi tarafları ağrımıştır, rahatlık da batar bazen insana
Ersan, Ömer, Gökhan, Selçuk, Emre, Burak ve Topal bunlar milli takımı haketmiyorlar kesinlikle. 3 stoper oynadığımız maçta duran toplarda sıkıntı yaşamamamız gerekir mantık olarak. Fakat adamlar 2.duran topta golü buldular. Sonrasında da 10 kişi kalmamız da ekmeğine yağ sürdü rakibin. Ayrıca Onur da jeneriklik goller yemekte gayet usta. Son golde bile çok artistlik bir duruş yaptı, tam bir kaleci kendisi. Ersan da kademe anlayışı da 0 bu arada. Orta sahamızda 3 tane yaşlı isim ve ikisi fizik olarak yetersiz. Kuzey Avrupa takımlarında böyle bir düzen göremezsiniz hiçbir zaman. Fizik olarak adeta ezdiler orta sahamızı. Burak her zaman ki Burak. Sonradan Mustafa'yı alsak da nafileydi.
Tabi bunlar işin laga lugası ama gerçekten ilerisi için 0 umutla, bilinmeze doğru gidiyoruz ülke futbolu adına. Sinirden yanlış şeyler söylememek adına daha çok espritüel yaklaştım fakat Allah sonumuzu hayır etsin.
Sky sport italya'dan takip ettim maçı. Spiker izlanda ataklarindan sikildi bir yerde "yine izlanda sadece izlanda"dedi koptum. Macin ozeti budur. Tek taraflı bir maç.
Olcay Şahan varken Olcan Adın, Mustafa Pektemek varken Burak Yılmaz, Salih Uçan varken Selçuk İnan, Hakan Çalhanoğlu varken Emre Belözoğlu, bir de siyasi nedenlerle takıma alınan Volkan Babacan ve 3. kaleci bile olamayan Tolga Zengin, Volkan Demirel, Sinan Bolat gibi isimler...
Sonuçlarına da katlanırsın böyle. Kimse kusura bakmasın da, biz lpgli araç değiliz! Gaz da bir yere kadar. Teknik taktik vizyonu geniş, Van Gaal kalitesinde bir yabancı teknik direktör lazım bize. Fatih Terim'in ve yukarıda ismini saydığım bazı isimlerin miadı doldu artık. Kabul etmek gerek.
Yapılanma, Ozan Tufan'ı ve Hakan Çalhanoğlu'nu hazırlık maçlarında göstermelik oynatıp resmi maçlara gelince kadroya almamakla olmaz. Yetmedi mi Selçuk, Emre gibi isimler?!
Burak Yılmaz,Arda Turan,Emre B.,Selçuk İnan,Onur ve Gökhan G.Siz güya takımın en tecrübelileri en ustaları fark yaratanlarsınız.Burak Yılmaz kesinlikle bize saç baş yoldurur.Mustafa Pektemek oynamalı forvette en azından adam kafa topuna çıkıyor.Fatih Terim de rezalet açıklamalar rezalet taktik.Aldığınız paranın hakkını verin hakkını.
Mustafa pektemek ve olcay oynayanlardan daha iyi degil kardeşim. Hic kendimizi kandirmayalim.
Onun disinda hakan bence bu takimin en iyi oyuncusu zaten.
Pektemek en azından çabalar sahada gezmez.Burak Yılmaz mı bizim en iyi forvetimiz.Bu futbolla mı? O zaman biz dükkanı kapatalım hiç boşa uğraşmayalım.
Yeni Turkiye
Valla iyi ki yenildik, inşaallah avrupa kupasına da gidemeyiz. İzlanda gibi ülkelerin oraya renk katacağı aşikar. Bizim takım çirkef +1. Esas konulara geçersem
1-Yabancı kuralı
bence biz bu kuralı 1+0+1 yapalım. bizimkilerin maaşları azcık daha artsın. Galatasaray tarığa daha geçen sırf türk diye tonla para saydı ya, pandevle dzemailiyi o kadar ucuza kitleyen takım. Şaka bi yana cidden bu kural yüzünden bizimkiler yattığı yerden sırf ırkından ötürü para kırıyor, yabancı ülkeden gelen adam delikanlı gibi çalışıp 11de yer bulmaya çalışıyor. yabancılar gelişiyor. 14 yaşındayım bunu fark edebilmişim ben, koskoca tff halen fark etmediyse yazıklar olsun
2-Israr
Arkadaşım sen koskoca fatih terimsin ya. bi galatasaray, beşiktaş maçlarını falan izle. selçuğun, burağın ne kadar kötü ve formdan uzak olduğu kaç kere dile getirildi ama sen hala selçuk 11 de başlatıyorsun. ben ne diyim buna arkadaşım. hakan gibi formda bi oyuncun var daha geçen hertha maçıydı sanırım 2 asistle oynadı herif.
bence sıkıntılar budur daha var mı var
Bir de iyi tarafından bakın dünya üçüncüsü Hollanda'nın hemen arkasında yer alıyoruz bence büyük gurur
Hamzaoğlu: "Yabancılar, bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla para alıyorlar. O parayı hak etmek için gerçekten gereğini yapıyorlar mı?"
F.Terim: İlk yarı kapıyı açtılar ceryan yaptı, ikinci yarı kapattılar hiç esmedi..
İlk yarı kapıyı açtılar ceryan yaptı, ikinci yarı kapattılar hiç esmedi.. yerlilerimiz napti ki hamza hoca ? yillik 3m euro kazanan adamlar birsey oynamiyor...