İnanılmaz şeyler oluyor arkadaşlar. Her şey son maça kaldı. Biraz işim var bir saat kadar sonra oynuyacağım ama sezonun süprizini 6. sezona gelmeden yapabilme ihtimalimiz var.![]()
İnanılmaz şeyler oluyor arkadaşlar. Her şey son maça kaldı. Biraz işim var bir saat kadar sonra oynuyacağım ama sezonun süprizini 6. sezona gelmeden yapabilme ihtimalimiz var.![]()
Bir önceki mesajımda dediğim gibi inanılmaz şeyler oldu. Lig başında hedefim en az 50 puan toplayıp orta sıralarda yer almaktı. Yapabilirsem ZTK yolu ile AL ye gidebilmekti. Fakat golcülerimin insan üstü performansı ile mükemmel bir sezon geçirdik
32.HAFTA
[IMG][/IMG]
33.HAFTA
[IMG][/IMG]
34.HAFTA
[IMG][/IMG]
Son iki sezonda 2 lig 2 kupa olmak üzere 4 kez karşılaştığımız Galatasaray la yapacağımız iki maçı da kayıp puanlar olarak niteliyordum. Geriye dönüp 4 maça baktığımızda 11 gol yemişiz 3 gol atabilmişiz. Fakat lig maçında iki maçta da üstün performansla 4 er gol atarak Galatasarayı ŞL dışına ittik. Ve FM 14 teki 9. sezondaki acı mağlubiyetin acısını az da olsa çıkardık. Son 5-6 maçtır Eskişehir yenilsin diye dua ederken gitti yensin diye yalvardığım maçta yenildiler ve bizi Şampiyonluktan ettiler.Sezon sonunda daha önce anlaştıklarım haricinde tekrar kiralaya bilirsem Ponce ve Alperi kiralayacağım yada Alperin tapusunu alacağım. Tek transferim genç bir stoper olacak. Yönetim saolsun cimrilik yaptı para vermedi. Son maçta konya önünde az kalsın ŞL de gidiyordu. 1 gol daha atsaydık Fenerbahçenin 88-89 daki 103 gollük rekorunu kırıyorduk. Umarım gelecek sene kırarız.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Başlangıç Bütçemiz
Kasada 30 M TL olmasına rağmen yönetim cimrilik yaptı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Alacağım stoperin profili aşağıda arkadaşlar. Elemana bonuslarla falan 8,5 M TL önerdim. Umarım bana gelir.
[IMG][/IMG]
Hocam Çok iyi gidiyorsun tebrikler![]()
Hocam kariyerin çok başarılı ilerliyor. Tebrik ederim. Sadece farklı olarak ben bu kadar çabuk güçlenmek istemiyorum![]()
Teşekkürler
Aslında bende böyle bir durum beklemiyordum. Hedefim 8-10 arası bir pozisyondu. Ama forvetlerim yediğimizden fazlasını atınca bu durum oluştu. İlk iki sezon gol sıkıntısı çekince yetenekli yabancılara yöneldim. Onlarda beklemediğim bir performans gösterdiler. ŞL de fark yememiz kaçınılmaz. Keşke AL ye gitseydik en azından bir tur geçerdik.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Çok güzel bir sezonu geride bıraktık. ZTK yada takım olarak olmasada bireysel anlamda damgamızı vurmuşuz.
Sezonluk beklentiler
[IMG][/IMG]
Bütçenin görüntüsünü almayı unutmuşum ama geçen sezona göre çok düşük bir para verdiler. 4,4 M TL transfer bütçesi verdiler. O da zaten iki oyuncuda bitti. :S
Bu arada Eskişehirden iş teklifi geldi direk ret ettik.
[IMG][/IMG]
Forma satışı
[IMG][/IMG]
Taraftarımızın yılın futbolcusu
[IMG][/IMG]
ZTK verileri
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Güney Kore Menajeri emekli olunca yerine talip olduk.
[IMG][/IMG]
Ve sezon boyunca bize mutluluk şarkıları söyleten oyuncularımızdan en çok performans gösterenlerin profilleri
Arthur için Rexpo arkadaşımızı tebrik etmek isterim. Kendisi gol kralı olur demişti ve 30 gol atarak gol kralı oldu. İkinci yarının ortasına kadar suskun kalsada gol kralımız oldu.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ve ŞL 3 tur kuraları çekildi. Açıkcası ben böyle bir rakip beklemiyordum. Anlaşılan önce güldürecekler sonra ağlatacaklar. Kesin Figonun işi bu
Turu geçersek kesin en kazık grup bize düşecek.Böyle kura çektiğimize göre kesin öyle olacaktır. Umarım Çelsi gelmez.
[IMG][/IMG]
Sezon içerisinde dağıtılacak primlere karar verdik.
[IMG][/IMG]
Sezon öncesinde medya bizi 5.liğe layık gördü ama şuanki kadromla geçen sezondan daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum. Bu yüzden benim hedefim ŞL ye katılabilmek. Hatta yapabilirsek şampiyonluk bile düşünüyorum.
[IMG][/IMG]
ŞL 3. tur rakibimizle yaptığımız maçlarımız
[IMG][/IMG]
Deplasmandan net bir skorla ve iyi bir oyunla döndük.
[IMG][/IMG]
İkinci maç
[IMG][/IMG]
Öne geçtiğimiz bir maçta bir anda mağlup konuma düştük. Ama bir iki değişiklik ile 4-2 yi yakaladık. Bundan sonra Defansımda yorgunluk baş gösterince değişikliğe gittim. Aldığım adamlar beni deli etti ve ortaya böyle farklı bir sonuç çıktı. Bir an için deplasmanda tarumar ettiğimiz rakibimiz bizi evimizde eleyecekti.
[IMG][/IMG]
Şl play off rakibimiz
Daha güçlü bir rakip beklerken böyle bir rakip gelmesi işime geldi. Umarım oyun planımıza sadık kalıp eleyip gruplara kalabiliriz.
Geçen sezon Zenitin ardında ikinci olmuş.
[IMG][/IMG]
Transfer Geçmişimiz
[IMG][/IMG]
Çok umutlu oldum Soulla belirgin bir performans ve gelişim gösteremeyince zararına sattık.
Onu sattım diye takım kazan kaldırdı. Özellikle Tuğrul Özat atarlandı ayrılmak istedi. Bende kendisine yol verdim.
Aynı anda gol kralımız Arthurda aynı şekilde sitem etti. Aslında onada yol vermem gerekirdi ama konuşup ikna ettim. Şampiyon olabilecek bir takımda oynamak istediğini söyledi. Süre istedim. Umarım en kısa zamanda yaparızda böyle bir oyuncuyu kaybetmeyiz.
Tuğrulun gitmesi ile birlikte sağ kanatta eksiğimiz kaldı. Çünkü onun yedeği Ramazan Çevik'i de satmıştık. Bu yüzden bizde günü kurtaracak bir iki transfer yaptık. Fakat Barcelona Ozan Tufanı kiralık listesine koyunca hemen talip olduk. Kendiside bizi isteyince bir yıllığına kiraladık.
Bu arada geçen sezon bize başarılar yaşatan kadromuzu koruduk. Kiralıkları tekrar kiraladık. Geçen sezon ortasında Bossman kuralı sayesinde Ambrose yi almıştık. Bu sezonda Callum-Ponce ve Ozanı aynı şekilde almak istiyorum. Her hangi bir isyan çıkmadığı sürece başka transfer yapmayacağım.
Yada aklımı çelen bir oyuncu olmadığı sürece
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Transferler hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
Bu arada ligi birazdan açıyoruz. Ligi Konya ile evimizde kapattık yine Konya ile yeni (33,000 Kişilik) mabedimizde açıyoruz.
Ve Süper Lig başladı.
1.HAFTA
[IMG][/IMG]
Bıraktığımız yerden devam ediyoruz. İlk haftadan liderliği aldık. Umarım devamı da böyle gider.
[IMG][/IMG]
ŞL play off 1. Ayak
[IMG][/IMG]
Akinfeev ve arkadaşlar mutlak galibiyet parolası ile geldi ama Mabedimizde tokatımızı yediler.
Defansımız az daha sağlam dursaydı tarihi fark atacaktık. Forvetlerimiz tam formundalar. Devamıda gelir inş.
Şimdi soruyorum size ( Her ne kadar da cevap alamayacak olsam da ) sizce deplasmandaki rövanş nasıl biter?
[IMG][/IMG]
7-0 alırlar.(Valla ben yaşadım inşallah yaşamazsın.)
[IMG][/IMG]
Gerçekten mükemmel oynadık. Özellikle hücum oyuncularım iyi idi.İlk kez canlı anlatım yaptım oda kızımın uyuma saatine denk geldi bir yandan onu uyutup bir yandan bir şeyler yapmaya çalıştım. Varsa bir hatamız affola.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
İlk kez katıldığımız Şl de gruplara kaldık. Bakalım kimler gelecek.
Sizce grup maçları vesilesi ile hem en çok gol atan hemde çok gol yiyen takım rekorlarını kırabilirmiyiz?
En çok gol atan : 33 gol Juventus
En çok gol yiyen: 23 gol Apoel
Bizim ise 19 gol attık 11 gol yedik.
Hocam 3-4-3'ü asimetrik dizmenin avantajı nedir?
Bol golDefansif anlamda biraz sıkıntılı olabiliyor ama sağlam stoperlerle özellikle kesici özelikteki stoperlerle sıkıntı az oluyor. Ama 3 sahte forvet ile ve kanatlar sayesinde leblebi gibi gol atıyorsun. Ki bunun şahidleri geçen sezonki 103 gol ve bu sezonki Cska ya iki maçta attığımız 12 gol
Bir ara taktiği upload ederim. Zaten taktik benim değil. Yabancı bir forumdan alıp kullanmaya başlamıştım.
Yok yani hocam 3-4-3 düz dizmekle, ya da 3-1-1-2-3 gibi dizmekle ne farkı var?
Daha bir defansif olduğunu düşünüyorum. Çünkü zaten bek kullanmadığımız için kanatlarda ilerde kalırsa defansif anlamda çok zaaf yaşarız. En azından bu şekildeki bir dizilişte kanatlar yardımada geliyor.
[IMG][/IMG]
Bu benim son maçımdaki ortalama pozisyonları.
Aşağıdaki linkte de kullandığım taktik var.
Tekrardan söylüyorum bu taktik benim değil yabancı bir forumdan bulup indirip kullandığım bir taktik.
Bir tek frikiklerde en iyi kafa vurana diye seçtim ama onunda daha bir kez faydasını gördüm.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Ya bu nasıl bir kuradır arkadaş. Keşke Beşiktaşın grubu yada Bayern in grubu olsa idi. En azından bir AL şansımız vardı.
Burda resmen bizi şamar oğlanı yapacaklar. Kesinlikle söylüyorum ki biz bu grupta gol yeme rekorunu kırarız ki bir daha da kimse onun yanına yanaşamaz
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu arada İkinci haftadaki Sivas maçından bir kaç gün önce Futbol direktörümüz Sian Bolatı temcilci parası ile falan 1 M TL gibi bir fiyata getirdi. Sinanın taktiğimizdeki Libero kaleci özelliğinde olmasından dolayı ret etmedim ve kabul ettim.
Valla helal olsun hocam ama grup çok zor çıkmış.
Bu arada en son Sinan Bolatı da alınca kaleci bolluğundan ötürü Korcan Çelikay ı da sattık. Umarım uzun süreli sakatlık yaşamayızda pişman olmayız.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
3.HAFTA
[IMG][/IMG]
Yine çok iyi bir maç çıkardık. Bu maçtan sonra milli ara verildi. Benim için çok iyi oldu. Çünkü takımda yorgunluk belirtileri çıkmaya başlamıştı.
Bu maçta Ponce yi 3-4 ay kaybettik. Normalde kiralık sözleşmesini feshetmem gerekir. Ama ben bu çocuğu sezon ortasında Bossman kuralı ile almak istiyorum. O yüzden sakatlığı geçince yine oynatıp beni ve takımı sevmesini sağlamak amacındayım.
[IMG][/IMG]
Transfer geçmişimizin devamını da vereyim.
Korcanı sattıktan sonra Futbol direktörüm bir kaleci getirmeye çalıştı ama ben teklifi iptal ettim. Zaten 2 kalecim var. Büyük bir sakatlık olmazsa bana yeteceklerdir. Ufak tefek sakatlık cezalarda ise alt yapıdaki gençler idare ederler.
Boşa takımda huzursuzluk çıkmasını sağlamanın bir manası yok.
[IMG][/IMG]
Hazırlık maçlarımızı yayınlamayı yine unutmuşum.![]()
Burda bir tek Milan maçını ben oynadım. Diğerlerini asistana verdim.
[IMG][/IMG]
hocam soluksuz okudum ne atıyoruz öyle aynı zamanda bol bol da yiyoruz bütün sezonlarını özetleyemem ama kariyerin tadı damağımda takipçinim![]()
2018 Dünya Kupası Asya Elemeleri
9.Maç
[IMG][/IMG]
Güney Kore milli takımının başında ilk maçımıza çıktık. Takım hakkında hiç bir fikrim yoktu. Sadece taktiğe uygun oyuncuları seçtim. Bizden önceki menajer emekli olmadan önce zaten katılmayı garantilemişti. Bizde sadece liderliğe oynamamız yetiyordu.
İyi bir oyun sergiledik. Beklentilerimi takım karşılıyor. Umarım dünya kupasında da gruptan çıkabiliriz.
[IMG][/IMG]
10. Maç
[IMG][/IMG]
Gruptaki son maçımızı yaptık. En yakın rakibimize 5 puan fark atarak lider bitirdik. Takım geç açıldı ama pir açıldı.
[IMG][/IMG]
Süper Lig 4. Hafta
[IMG][/IMG]
Maçın başında geriye düşsekte yılmadan savaşıp 3 puanı aldık. En yakın rakibimizin 3 puan önünde lider gidiyoruz.
[IMG][/IMG]
Bu arada son kursumuzda bitti ve Pro lisansı cebimize koyduk.
[IMG][/IMG]
Son oluşan profilimizin durumu
[IMG][/IMG]
Bu arkadaşı Guimaresten bedelsiz aldık. Fakat ülkeye alışamadı. Ve barlardan çıkmaz oldu. Şu ana kadar iki defa medya görmüş. Bu bar sonrasndaki günlerde de antremana çıkmadı. Ayrıca 2 tane daha antremana çıkmadı. Bizde biletini kestik. Tabiki bu iki bar olayından dolayı 2 defa 1 haftalık maaş kesintisi verdim. İlk başta değeri olan 140,000 TL ve %25 satış yüzdesi ile klüplere önerdim. Bir baktım bir çok takım talip oldu. Özellikle elit takımlarda talip olunca tekliflerini ret ettim. Fiyatı 17,5 M TL ye çektim. Ama talip çıkmayınca düzenli olarak fiyat kırarak 12 M TL ve %50 satış payına çektim. Normalde böyle bir oyuncu kaçmaz ama mecburen yollamak zorundayım. İki de bir isyan ediyor. Yanına diğerlerinide alıp takımın huzurunu bozacak.
Bir sonraki 4 maçımızın fikstürüde aşağıda ekledim. Ama bu fikstürden sağ çıkarmıyız bilemiyeceğim.
[IMG][/IMG]
ŞL 1. Maç
[IMG][/IMG]
Maç son 10 dakikada ters yüz oldu. 80. dakikaya kadar Atletico kornerden bulduğu golle önde giderken bir anda Dominicin serbest vuruşunda direkten dönen topu tamamlayan Ambrose sayesinde beraberliği yakaladık. Bu bana yeter derken gol kralım sahneye çıktı ve güzel bir sol çaprazdan şutla golünü atarak bizi öne geçirdi. Sevincimizi yaşayamadan Arthur "Daha son sözümü söylemedim " deyip penaltıdan golünü atarak bizi epeyi rahatlattı.
[IMG][/IMG]
Hocam 3 lü stoper oynadığımız için ve stoperlerimin kalitesini de düşününce bana normal geliyor. Hücum ve orta sahamızın yabancılardan oluşmasından ötürüde mecburen yerli oyuncularla devam edeceğim. Umarım ilerde istediğim gibi stoper bulurumda rahat ederim.
Allah nazar değdirmesin hücum gücüm muazzam bir şekilde olduğundan ötürü gol yollarında sıkıntımız yok.
4.HAFTA
[IMG][/IMG]
Uzun bir zaman sonra kazanmakta zorlandık. Bu maçta tecrübe kazansın diye Faruk Kutluyu oynattım. İlk maçına rağmen 6,5 ile oynadı.Hiç kızmıyorum çocuğun yaşı daha 16 olunca normaldir. Anıl formayı vermemin hakkını son dakikada gol atarak verdi.
[IMG][/IMG]
5. HAFTA
[IMG][/IMG]
Deplasmanda son şampiyonu rahat bir şekilde yenmeyi başardık. Bu arada bu Beşiktaş ile 7. maçımızdı ve 1 kez yenildik. Şu ana kadar bir Trabzona karşı şansımız tutmuyor. Elbet ilerde onlarıda rahat devireceğiz.
[IMG][/IMG]
6.HAFTA
[IMG][/IMG]
Yoğun fikstürden dolayı bu maçta yine rotasyona gittim. Saolsunlar beni yanıltmadılar.
Bu sezon ligde her maçta da gol yedik. Avrupada ise sadece iki maçta gol yemedik.
[IMG][/IMG]
Puan Durumu
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ŞL 2.Maç
[IMG][/IMG]
Güçlü Portakalları rahat bir skorla zorlanmadan geçti. Gerçektende bu sezon tüm oyuncularım mükemmel performans sergiliyorlar.
[IMG][/IMG]
ŞL Oyuncu verileri
[IMG][/IMG]
ŞL Takım verileri
[IMG][/IMG]
Dünya Kupası Güney Kore Hazırlık Maçı
[IMG][/IMG]
Güçlü Ganayı sahadan resmen sildik.Ne taktik miş arkadaş ya deli gol atıyorlar.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu elemanı geçen sezon ortasında Bossman ile teklif yapıp yaz sezonunda kadromuza katmıştık. Ama 4 ayda arkadaş Adanada girmediği bar kalmadı. Haftada bir mesaj geliyor bar çıkışı medya mensupları gördü diye, birde ertesi gün antremana gelmiyor. Ceza verdim uslanmadı konuştum uslanmadı bende satılığa çıkardım. Kimse almaz diye düşünüp değeri olan 140 ,000 TL ile takımlara öner dedim. Bir baktım ki Valencia sından tut en az 11-12 takım teklif yaptı. Ben de hemen hepsini ret ettim. Direk 17,5 M TL ve sonraki satıştan %5 ile başladım. En sonunda aşağıda şartlarda OL ile anlaştık. İyi para bıraktı arkadaş.
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar aklında şüphesi olan arkadaşlar burdan yazarsa iki farklı zamanda daha önce aldığım yedeklerimi buraya eklerim. Sizlerde oynar dener ona göre karar verirsiniz.
eleman beleş gelip iyi para bırakmış...
taktiğin bence efsane defans hattı ne kadar güçlenirse o kadar az gol yiyeceğiz
dünya kupasına gitmek türkiye için iyi fakat bizim adımıza kötü olmuş
ama elbet o koltuğa da oturacaksın![]()
Aynen öyle güzel para bıraktı. Aslında onu bırakmaya niyetim yoktu ama arkadaş antremandan çok barlarda gözükünce mecbur kaldık.
Taktik iyi de dediğin gibi defans sorun. Az önce Man city ile maç yaptım. Adamlar ;
"siz kim oluyorsunuz abileriniz varken burda ötüyorsunuz" dedi, yedi tokat çaktı gönderdi.
Bir 10 15 dk lık işim var sonra paylaşımı yapacağım. Rezil rüsva olduk. Burdan sayın Yılmaz hocamın kulaklarını da çınlatacağım.![]()