Öyle hocam.Resmen arkadan vurdular.
Hepsini tek tek not alıyorum bunun için.
Sağolun.Sezon sonu buradan da ayrılabilirim belki.
==
Babannemin rahatsızlığı sebebiyle dün bütün gün hastanedeydik.Bu sebeple oynayamadım oyunu.
Öyle hocam.Resmen arkadan vurdular.
Hepsini tek tek not alıyorum bunun için.
Sağolun.Sezon sonu buradan da ayrılabilirim belki.
==
Babannemin rahatsızlığı sebebiyle dün bütün gün hastanedeydik.Bu sebeple oynayamadım oyunu.
Last edited by kalitvintsev : 21.Aralık.2014 at 11:38
Liu Jian ve Yang Xu Changchun'da
Jian sağ bek, Xu ise santrafor oynuyor.Kendilerine toplam 1.7 milyon euro para ödedik.
Maçlarımız - Üç karşılaşmada da gol yemedik.
![]()
![]()
![]()
Takım oturmaya başladı, üst üste galibiyetler alıyoruz.3-0'dan 4-3 geri geldiğimiz maç nefesimi kesti resmen.
![]()
![]()
Son haftalara girilirken bir beraberlik aldık ama sonrasında toparladık.Birazdan lider Shandong ile oynayacağız.
![]()
![]()
3-0 öne geçtik ama 4-4 berabere kaldık
![]()
Finaldeyiz...
Rakibimizi ikinci maçta da mağlup ederek final biletini aldık.Kupa için Hunan Xiangtao ile iki maç oynayacağız.
Sol şeritten gidiyoruz ama Shandong ile aramızda bir puan farkı var.Son iki hafta kaldı...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Son haftaya girdik.Arada bir puan var.Twitch'i açayım ama kimse izlemeyince kendimi sessiz sinema aktörü gibi hissediyorum : ) İsteyen olursa açarım ama.
![]()
Son maçımızı kazandık ama ligi ikinci bitirdik.Sağlık olsun.Mücadelemiz yeter.Obasi'yi satmaya karar verdim.Oynadığı her maçta sakatlandı.
![]()
Bir ilk yaşattık ve kulüp tarihinde ilk defa Çin Federasyon Kupası'nı kaldırdık.
![]()
Çin'den de ayrıldık.Bakalım sırada neresi var
![]()
Asya'dan Karadeniz'e uzanan uçak yolculuğunun ardından Samsunspor'u çalıştırmak üzere Samsun'a ayak bastık.
![]()
Play-Offları zorlayabilir miyiz ki acaba ?
Kadrodaki oyuncularımız
![]()
Hocam keşke başka ülkelerde devam etseydin yine de hayırlı olsun![]()
Tebrik ederim. Artık bir yere kök salsan diyorum.
Samsun ile başarılar dilerim. 10 puan fark var play offta bitirebilirsin. Birde benim Adana nerelerde göremedim. Küme mi düşmüş yoksa :S
Harika bir performans koydu çocuklar ortaya ve üç maçımızı da kazandık.
![]()
![]()
Ligdeki tablo bu şekilde...
Yeni transferimiz Will Overgard.Tüm kasayı ona boşalttık.
![]()
Kupada Kasımpaşa'yı mağlup ederken gollerin ikisi de genç oyuncumuz Overgard'dan geldi.
![]()
![]()
Son iki maçımızı da kazanıp üst tura çıktık.Erciyes karşılaşması doping oldu!
![]()
![]()
![]()
Konum olarak bizden yukarıda olan üç takımı mağlup ettik.Kupada Fenerbahçe ile eşleşmek dezavantaj olsa da 2-1'lik galibiyet bize moral, motivasyon kazandırdı.Gidişattan çok memnunum.Çalıştığım takımlar arasında en çok Samsunspor'daki galibiyetlerden keyif aldım.Umarım devam eder.
![]()
![]()
![]()
Çok iyi başlamışsın hocam inşallah uzun seneler daha seni burada görürüz.![]()
Güzel bir seri ile ilk 2 hayal değil
Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktık.Rakibimiz taraftarı olduğum Trabzonspor...
![]()
![]()
Ligde üçte üç yaptık ama Trabzon deplasmanından gol atamadan döndük.Avantaj mı bilmiyorum ama inşallah bize katkı sağlayan bir sonuç olmuştur.
![]()
![]()
![]()
![]()
Samsunlu Olarak Başarılar Diliyorum![]()
İlkinci mağlubiyetimizi aldık.Son üç maçımızdan biri rakibimiz Akhisar ile.Diğerleri Ankaragücü ve Sivasspor deplasmanında.
![]()
![]()